Обичате ли китайско?
- Dark Angel
Remmivs написа:става и с обикновените им клечки и gumen ring (гумен пръстен, по нашему ластик) и парче хартия (от опаковката на клечките). Върши чудесна работа по мои наблюдения. Но аз се мъча със зъбците. Уф! Някой за суши?
Оня ден гледах реклама на един суши ресторант някъде из "Изток" и мнооого ми се прииска да го посетим
няма проблеми с клечкитеRemmivs написа:става и с обикновените им клечки и gumen ring (гумен пръстен, по нашему ластик) и парче хартия (от опаковката на клечките). Върши чудесна работа по мои наблюдения. Но аз се мъча със зъбците. Уф! Някой за суши?
Кога сме на суши. Ала да е добро
Имам едно готино клипче на пауър пойнт, но не знам как да го кача/пратя/споделя за всеобщо разглеждане. Хелп?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Ей затуй говоря: http://wasabi.delicatering.bg/Remmivs написа: Следващата сбирка на клуба? Предложение?
Четох много хубави отзиви за кухнята, както и че е скъпичко
- Dark Angel
О! Супермерсидаря!!! Непременно ще го прабвам! Момчетата/момичетата са дали грешен линк за пдф-а на менюто, но от страницата видях, че не е абсолютно главорезно. Мерси отново!4avdar4e написа:Ей затуй говоря: http://wasabi.delicatering.bg/
Четох много хубави отзиви за кухнята, както и че е скъпичко
То, на мен винаги ми се ходи на суши. Какво ли пък означава това?!?Dark Lady написа:хм, мен ми се ходи сега, на сутрешно суши
вероятно съм премного гладна, затова
Последно промяна от Remmivs на 16.11.07, 10:25, променено общо 1 път.
Re: Обичате ли кинайско?
само аз ли не съм любител? няколкото пъти, когато трябваше да ям на разни служебни вечери ... 
just perfect
Едва ли. Може би не си попадала на точното място. А може би не си човек за суши. За щастие палитрата на удоволствията е теоретично почти безкрайна, а практически (за периода, който ни е отпуснат гратис тъдява) съвсем. Инджой!bead_ написа:само аз ли не съм любител? няколкото пъти, когато трябваше да ям на разни служебни вечери ...
Не знам, аз никога не съм опитвалаbead_ написа:само аз ли не съм любител? няколкото пъти, когато трябваше да ям на разни служебни вечери ...
4avdar4e написа:Не знам, аз никога не съм опитвалаbead_ написа:само аз ли не съм любител? няколкото пъти, когато трябваше да ям на разни служебни вечери ...Може би затова все още имам мерак
не искам да ви отказвам. обаче според мен - супата прилича на гребната морска вода барабар с водораслите, оризовите рулца са супер безвкусни, тези с риба, само в случай, че си падаш по сурова риба, са по-добре, но ако ги топнеш в сосче, панираните яйца са отврат някаква сладка и лепкава, май мога да преглътна само рибното филе, и от само ако е червено месото...4avdar4e написа:Не знам, аз никога не съм опитвалаbead_ написа:само аз ли не съм любител? няколкото пъти, когато трябваше да ям на разни служебни вечери ...Може би затова все още имам мерак
just perfect
Суши...
... преди време се бяхме наканили да ходим да си хапваме такова чудо, но докато се канехме в "Господари на ефира " излъчиха репортаж от ресторанта който мислехме да посетим, оказа се че до хранителните доставки са държали и чували със сода каустик ..... така и не успях да опитам, но никога не е късно, казват че е много вкусно.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Dark Angel
аз го хапвам, но не съм най-големия фен. Момчетата ми много го обичат, да понякога правя огромни количества в къщи (50-60 парчетаbead_ написа:само аз ли не съм любител? няколкото пъти, когато трябваше да ям на разни служебни вечери ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
а стига де!Dark Lady написа:да не би случайно да сме били на едно и също мястоRemmivs написа:всъщност и аз, усещането беше точно същотоDark Lady написа:последното суши го ядох извън БГ, беше просто фантастично
ммммм ........ като се сетя.......
тук е 5 сутринта-аз съм гладна....
нямате милост!
Дарки,ще ме заведеш на суши...а после аз теб...
става ли?
ако не е дежаву...Dark Lady написа:да не би случайно да сме били на едно и също мястоRemmivs написа:всъщност и аз, усещането беше точно същотоDark Lady написа:последното суши го ядох извън БГ, беше просто фантастично
ммммм ........ като се сетя.......
по принцип "извън" БГ имаха до скоро по-хубави продукти (и готвачи) за суши. Според мен напоследък и тук почнаха да се намират свестни нори, уасаби, ориз оцет...
- Dark Angel
- Dark Angel
- snowprincess
бих опитала ако не беше едно предаване по тивито, дето гледах, че от сушите се завъжда някакъв червей в стомаха, гледах как го изкарват с някаква сложна апаратура, дето сигурно ние я нямаме и много се съмнявам, че в бг могат да го открият и махнат4avdar4e написа:Не знам, аз никога не съм опитвалаbead_ написа:само аз ли не съм любител? няколкото пъти, когато трябваше да ям на разни служебни вечери ...Може би затова все още имам мерак

- Dark Angel
Баланс си требе... понякога отвъд, понякога не трябва одвъд. Непрекъснато ... според мен ... те докарва прекалено отвъд. Което май не е добре. Всъщност- всеки си знае мене сиDark Lady написа:е те това ми е проблема, че непрекъснато го правя .....Remmivs написа: Чети отвъд.
Сложна работа е това мярата.
- Piqndurnik
Без контрол и от свинско може да се лепнат разни работи, еле пък от телешко. Ама аз си предпочитам фрути ди кочина.snowprincess написа: бих опитала ако не беше едно предаване по тивито, дето гледах, че от сушите се завъжда някакъв червей в стомаха, гледах как го изкарват с някаква сложна апаратура, дето сигурно ние я нямаме и много се съмнявам, че в бг могат да го открият и махнат
Наздраве 
http://p4.forumforfree.com/viewtopic.ph ... 3040#29279ELBI написа:Баланс си требе... понякога отвъд, понякога не трябва одвъд. Непрекъснато ... според мен ... те докарва прекалено отвъд. Което май не е добре. Всъщност- всеки си знае мене си
- snowprincess
прав си, но кой яде сурово свинско или телешкоPiqndurnik написа:Без контрол и от свинско може да се лепнат разни работи, еле пък от телешко. Ама аз си предпочитам фрути ди кочина.snowprincess написа: бих опитала ако не беше едно предаване по тивито, дето гледах, че от сушите се завъжда някакъв червей в стомаха, гледах как го изкарват с някаква сложна апаратура, дето сигурно ние я нямаме и много се съмнявам, че в бг могат да го открият и махнат

- Piqndurnik
В колбасите какво е? Те така се ловят трихинелки. Един приятел на времето повече от месец го лекуваха от грип.snowprincess написа:прав си, но кой яде сурово свинско или телешкоPiqndurnik написа:Без контрол и от свинско може да се лепнат разни работи, еле пък от телешко. Ама аз си предпочитам фрути ди кочина.snowprincess написа: бих опитала ако не беше едно предаване по тивито, дето гледах, че от сушите се завъжда някакъв червей в стомаха, гледах как го изкарват с някаква сложна апаратура, дето сигурно ние я нямаме и много се съмнявам, че в бг могат да го открият и махнат
А за телешкото, няма нужда даже и да е сурово.
Наздраве 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не съм опитвала

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не си опитвала китайски манджи ли???frisky lioness написа:Не съм опитвала
Така си е. Което си е така, така си е. Не ме е страх от суши повече отколкото от кренвиршите (не, че ги ям де). Виж, онова с рибата дето била нам ква си и може и да гушнеш китката от отровата й ако не е добре приготвена, а това било голям майсторлък, не ми се пробва. Егати и японската (?) рулетка.Piqndurnik написа:В колбасите какво е? Те така се ловят трихинелки. Един приятел на времето повече от месец го лекуваха от грип.
А за телешкото, няма нужда даже и да е сурово.
Готино. 10х!Remmivs написа:http://p4.forumforfree.com/viewtopic.ph ... 3040#29279ELBI написа:Баланс си требе... понякога отвъд, понякога не трябва одвъд. Непрекъснато ... според мен ... те докарва прекалено отвъд. Което май не е добре. Всъщност- всеки си знае мене си
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Китайски манджи съм опитвала и страшно ги обичам4avdar4e написа:Не си опитвала китайски манджи ли???frisky lioness написа:Не съм опитвала
Не съм опитвала китайско в смисъла на
обичате ли свинско:winkw::blum:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
жабарите! кльопат карпачо на поразияsnowprincess написа:прав си, но кой яде сурово свинско или телешко
just perfect