Имам проблем, който
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Имам проблем, който
...е следният:mad:
Всяка вечер (вече в продължение на няколко седмици) се будя почти по едно и също време...И естествено...Познайте!
Ето така:shocked::shocked::shocked::shocked: Няколко часа
Най-весто около 4 и продължава до към 6, а може и по-рано за по-дълго
Не е истина просто какви и колко мисли минават през главата ми.....
Ясно е какво се случва. Заспивам малко преди да трябва да ставам:mad::evil:
Имали ли сте подобни проблеми и как точно сте ги разрешавали?
Приемам ПРИЕМЛИВИ предложения за изход от така създалата се ситуация:-)
Всяка вечер (вече в продължение на няколко седмици) се будя почти по едно и също време...И естествено...Познайте!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- snowprincess
Re: Имам проблем, който
отивай на лекар, фрискиfrisky lioness написа:...е следният:mad:
причините могат да бъдат външни или вътрешни, никой тук не може да ти помогне да се справиш с този проблем
"Дисомнии - нарушения на съня, които се характеризират с недостатъчен, ексцесивен или неефективен сън. В зависимост от интернационалната класификация на нарушенията на съня, диагностично и кодиращо ръководство, се разделят на интризинг- дисомнии (по причини от тялото), екстризинг дисомнии (включващи външни фактори за нарушение на съня), дисомния с нарушение на циркадния ритъм."

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз пак съм си поспаланка, та точно затова се дразня4avdar4e написа:Фриски, аз бяха така последните 3 месеца от бременността
При мен проблемът се реши от само себе си
А сериозно, не знам какво да те посъветвам, по-скоро ми е странно, че поспаланка като теб има такъв проблем. Да не те тормози нещо, бе, човек???Физическо, психическо..
Не съм от хората, които ще си оставят постелята посред нощ за да ходят да ядат, да гледат TV у другите помещения или да четат.....
Заспивам си кат момченце, дет се вика и......после
Нещо става
Например снощи се събудих от един сън и още преди да се опитам да заспя наново се бях опулила ей така:shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря, но засега ще се въздаржаsnowprincess написа:отивай на лекар, фриски
Ходенето по лекари е едно от любимите ми занимания в свободното ми време:winkw:
Рискувам съвсем да се докарам до безсъние

Та, тая дясната (right side of God eh) редичка, брадчет, не е за хора. Тя е за вас - боговете.Quid написа:хората с проблеми да минат в ляво а другите без проблеми у дясно
та кои сме у дясно:-)
Последно промяна от Remmivs на 16.11.07, 15:07, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така кат гледам съм човек без работа, ам пък не ми е за сефте:-):winkw:Remmivs написа:Наистина отиди на лекар, но и чаша вино преди лягане помага. Повечето сме минали през инсомнията. Мен ме газеше дълго време, но напоследък работата се грижи за крепкия ми сън. А, да - и фитнеса също тоже.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
е аман се каза от обратниfrisky lioness написа:А защо не обратноQuid написа:хората с проблеми да минат в ляво а другите без проблеми у дясно
обратните на обратно да минат
само мир да е:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щом не съм искала да кажа с момиченце, значи не съм чак толкова зле:winkw::-)Remmivs написа:Да не би да искаше да кажеш като С момченце?frisky lioness написа:Заспивам си кат момченце, дет се вика и......

кат не я практикуваш редовно - не помага. Аз знам по себе си - зле ми е, не спя добре и си знам причините... Кат ми спрат виното и ... чета от 4 до 6...frisky lioness написа:Не помага, слънцеELBI написа:повече секс и вино = повече хубави емоции = повече спокойствие = по-здрав сън
Тази рецеПКА действа само на теб или на ограничен кръг от хора:winkw:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па?!:blink::shocked:4avdar4e написа:Бе, то и аз мислех да я посъветвам да събужда другарчето, та да побудуват малко заедно... ама се засрамихPiqndurnik написа:В зочовски дух бих те посъветвал да увеличиш гимнастиката (креватната).
Той е кат мен, а хименно
ако някой има глупостЪТ да ме събуди докато спА с такива мисли:mad::evil:
Малееее
Не безсъние ще го сполети, а главобол:mad:
Аз се мъча да заспивам, а тоталише да се разбудвам

- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Прав си.Piqndurnik написа:За "такива работи" възраст няма. И наистина действа успокояващо - лек за всичко.frisky lioness написа:Стара съм вече за такива работи....Piqndurnik написа:В зочовски дух бих те посъветвал да увеличиш гимнастиката (креватната).
Все пак явно, че някои хора ги изнервя ужасно. Какъвто и да е лека, колкото и да е добър, трябва да се махне причината - лекарствата са до време...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако или като та фане ишияза (да те пази господ) пак ша си говорим:blum::winkw:Piqndurnik написа:За "такива работи" възраст няма. И наистина действа успокояващо - лек за всичко.frisky lioness написа:Стара съм вече за такива работи....Piqndurnik написа:В зочовски дух бих те посъветвал да увеличиш гимнастиката (креватната).

правиме списък в дясноppi написа:пиши ме и мен в дясноQuid написа:хората с проблеми да минат в ляво а другите без проблеми у дясно
за марс
и тия с проблемите остават на планетата земя:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
И с виното. И с готините жениQuid написа:правиме списък в дясноppi написа:пиши ме и мен в дясноQuid написа:хората с проблеми да минат в ляво а другите без проблеми у дясно
за марс
Е-е-ех. Ще се върне доброто старо време, когато мъжете бяха мъже, жените жени, а малките зелени човечета от Алфа Кентавър, бяха (малки зелени човечета от Алфа Кентавър|големи червени божества от Марс).Quid написа:правиме списък в дясно
за марс
Кажи им поне колко ще им струва. Да не се окаже тесен космодрума...
frisky lioness написа:...е следният:mad:
никакъв лекар
пси- е проблемът
планирай какво ще правиш между 4 и 6
като прецакаш безсънието ще се откаже само.
сериозно.
- Piqndurnik
Аз съм на принципа да решавам първо най-лесното. Причината кой я знае къде се е завряла в подсъзнанието.ELBI написа:Прав си.Piqndurnik написа:За "такива работи" възраст няма. И наистина действа успокояващо - лек за всичко.frisky lioness написа:Стара съм вече за такива работи....Piqndurnik написа:В зочовски дух бих те посъветвал да увеличиш гимнастиката (креватната).
Все пак явно, че някои хора ги изнервя ужасно. Какъвто и да е лека, колкото и да е добър, трябва да се махне причината - лекарствата са до време...
Наздраве 
Чакай да я питаме Фриски да не е гузна нещоPiqndurnik написа:Аз съм на принципа да решавам първо най-лесното. Причината кой я знае къде се е завряла в подсъзнанието.ELBI написа:Прав си.Piqndurnik написа:За "такива работи" възраст няма. И наистина действа успокояващо - лек за всичко.frisky lioness написа:Стара съм вече за такива работи....Piqndurnik написа:В зочовски дух бих те посъветвал да увеличиш гимнастиката (креватната).
- frisky lioness
- Обратна връзка: