Превърнали сме се
Превърнали сме се
в тинейджъри май. Не че е лошо, но на мен малко ми липсва дървената философия.
Квинтесенцията на живота, цената на правдата, уроците на дълга, острието на честта...
Такива неща...
Квинтесенцията на живота, цената на правдата, уроците на дълга, острието на честта...
Такива неща...
Re: Превърнали сме се
тя е в нас..,Сър....Remmivs написа:в тинейджъри май. Не че е лошо, но на мен малко ми липсва дървената философия.
Такива неща...
Те са в нас...
:-*
ТОЧНО - приличаме на правещи лексикони с въпроси. Както писах преди - от клуб 30-40 стна клуб 3-4 или клуб 13-14. Анкетки, кратки, ясни въпросчета...Remmivs написа:в тинейджъри май. Не че е лошо, но на мен малко ми липсва дървената философия.
Такива неща...
Пич, навремето наистина обсъждахме живота, правдата, дълга, честта, любовта, изневярата...даже и секса... Но като се врътна хорото на тези градуси - стана си дибидюс клуб запознанства "Как се казваш, какви книги четеш, кои филми гледаш, как миете чиниите..." Готинкото е, че тук-там има и проблясъци. Изкуството е да се намери изкуство и в досадата 8) Критикът като художник 8)
Я наздраве - за клуб 13-14 8) Че сегис ще се обидят - само глей какво ще последва :)
Липсват ми на мен и това е самата истина, друже. Наздраве! Нека!ELBI написа:ТОЧНО - приличаме на правещи лексикони с въпроси. Както писах преди - от клуб 30-40 стна клуб 3-4 или клуб 13-14. Анкетки, кратки, ясни въпросчета...
Пич, навремето наистина обсъждахме живота, правдата, дълга, честта, любовта, изневярата...даже и секса... Но като се врътна хорото на тези градуси - стана си дибидюс клуб запознанства "Как се казваш, какви книги четеш, кои филми гледаш, как миете чиниите..." Готинкото е, че тук-там има и проблясъци. Изкуството е да се намери изкуство и в досадата 8) Критикът като художник 8)
Я наздраве - за клуб 13-14 8) Че сегис ще се обидят - само глей какво ще последва :)
Я наздраве - за клуб 13-14 8) Че сегис ще се обидят - само глей какво ще последва :)[/quote]
Ма Елби....
Ти да не си обиден?
Щото така звучи...такова ,де...

Ма Елби....
Ти да не си обиден?
Като каза наздраве, в Метро са пуснали много хубави червени вина - на прилични цени. Даже има Бордо резерве за 4-5 лева и съвсем е приятно за пиене!!! 8) Обаче има едно чилийско и няколко нови български, които са ужасно приятни и прилични!Remmivs написа:Липсват ми на мен и това е самата истина, друже. Наздраве! Нека!ELBI написа:ТОЧНО - приличаме на правещи лексикони с въпроси. Както писах преди - от клуб 30-40 стна клуб 3-4 или клуб 13-14. Анкетки, кратки, ясни въпросчета...
Щото правдата, честта и любовта - как да я карат на сух режим? 8)
Тия дни ще ходя натам, непременно ще си взема! Оказва се, че най-добрият алкохол бил червеното вино. Неслучайно го залюбих аз още преди две години. И като се сетих за това да си пусна и песента с която изпих толкова много от него.ELBI написа:Като каза наздраве, в Метро са пуснали много хубави червени вина - на прилични цени. Даже има Бордо резерве за 4-5 лева и съвсем е приятно за пиене!!! 8) Обаче има едно чилийско и няколко нови български, които са ужасно приятни и прилични!
My Way
Fankie
(P. Anka, J. Revaux, G. Thibault, C. Frankois)
[Recorded December 30, 1968, Hollywod]
And now, the end is here
And so I face the final curtain
My friend, I'll say it clear
I'll state my case, of which I'm certain
I've lived a life that's full
I traveled each and ev'ry highway
And more, much more than this, I did it my way
Regrets, I've had a few
But then again, too few to mention
I did what I had to do and saw it through without exemption
I planned each charted course, each careful step along the byway
Yes, there were times, I'm sure you knew
When I bit off more than I could chew
But through it all, when there was doubt
I ate it up and spit it out
I faced it all and I stood tall and did it my way
I've loved, I've laughed and cried
I've had my fill, my share of losing
And now, as tears subside, I find it all so amusing
To think I did all that
And may I say, not in a shy way,
"Oh, no, oh, no, not me, I did it my way"
For what is a man, what has he got?
If not himself, then he has naught
To say the things he truly feels and not the words of one who kneels
The record shows I took the blows and did it my way!
[instrumental]
Yes, it was my way
как съм го пял
как ще го пея
Наздраве!
doktorka написа:Я наздраве - за клуб 13-14 8) Че сегис ще се обидят - само глей какво ще последва :)
Ма Елби....
Ти да не си обиден?
Не бе док...
Първо се не обиждам. Мен даже Зелчо (дей го прогонихте тоз човечец?) не ме обиди, макар и да ми стане неприятно, когато почна подмятания за роднини... Човек след доста дълго време в политиката/по клубове - добива имунитет към обиди/простотии. Най-много да се опита да тества някой друг, но избягвам да го правя
Гледам да стане купон, да стане интересно, а не да става "Ти що каза това, тя що направи онова". Не ме и виждаш, да знаеш как съм си нахилен.. Особено като си представя дълбоко умислената ти физиономия, готова във всеки момент да ме нареже на малки парченча със новия си лазарно наточен скалпел 8)
Да - страхотна песен... Това е "снимката" на Франк!!! Наистина - "неговата" песен!!!Remmivs написа:Тия дни ще ходя натам, непременно ще си взема! Оказва се, че най-добрият алкохол бил червеното вино. Неслучайно го залюбих аз още преди две години. И като се сетих за това да си пусна и песента с която изпих толкова много от него.ELBI написа:Като каза наздраве, в Метро са пуснали много хубави червени вина - на прилични цени. Даже има Бордо резерве за 4-5 лева и съвсем е приятно за пиене!!! 8) Обаче има едно чилийско и няколко нови български, които са ужасно приятни и прилични!
My Way
Fankie
And now, the end is here
Regrets, I've had a few
To think I did all that
[instrumental]
Yes, it was my way
как съм го пял
как ще го пея
Наздраве!
Инак - при теб - правилен избор в правилен хронологичен ред:
1. залюбваш правилната жена
2. залюбваш правилното питие
само дето не те знам от кой отбор си, но допускам, че си от националния...
На стари години човек се вдетинява.Remmivs написа:в тинейджъри май. Не че е лошо, но на мен малко ми липсва дървената философия.
Такива неща...
Всичките тези неща искат повечко време за обсъждане.
Panta rhei...
[
Сър,
your way is fscinating...
Сър,
your way is fscinating...
Remmivs написа:в тинейджъри май. Не че е лошо, но на мен малко ми липсва дървената философия.
Такива неща...
Да, и на мен ми липсват дискусиите от дирника. Но сякаш е нормално. Не ли?:D
А може би са избистрени веке4avdar4e написа:Remmivs написа:в тинейджъри май. Не че е лошо, но на мен малко ми липсва дървената философия.
Такива неща...
Да, и на мен ми липсват дискусиите от дирника. Но сякаш е нормално. Не ли?:D
Memento mori.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Remmivs написа: My Way
Fankie
And now, the end is here
Regrets, I've had a few
To think I did all that
[instrumental]
Yes, it was my way
как съм го пял
как ще го пея
Наздраве!
Любима песен :love: !!! Колко пъти сме я пели по караокета... Благодаря Ви за припомнянето, сър!
- Dark Angel
ми може биSet написа:
А може би са избистрени веке
са, тия неща ги дъвчем /с приятели след повече чашки/ от как се помня, малко ми поомръзна
и съвсем ми омръзна това някой да рови в собствената си душа и да се чуди що да му се не види не му е вързало
ахам, еле пък некви сексуално-еротични тежнения
- Dark Angel
начи можеш да основеш един клуб, примерно "Мистицизъм, теология и душевни терзания"ELBI написа:
ТОЧНО - приличаме на правещи лексикони с въпроси. Както писах преди - от клуб 30-40 стна клуб 3-4 или клуб 13-14. Анкетки, кратки, ясни въпросчета...
в него ще има строг регламент, ти ще модерираш всичко дето не е "сладка тема"
най-тачени ще са клубарите пишещи ежедневно, ежечасно и ежеминутно за живота, правдата, дълга, честта, любовта, изневярата и Смисъла на Живота, о, нека не забравяме, всъщност тия горепосочените са се с главни букви - Живота, Правдата, Дълга......
понякога може да се пwскат и теми за гащи, прашки и жартиери, щото е sweet
теми за филми, книги, политика, музика, ежедневни преживявания ще бъдат трити - щото кой се интересува от некъв филм като се обсъжда разпалено Любовта
цитати от класици ще се highly aprreciated и папионките и голите гърбове ще са зъдължителни при писане тук
ще е хубаво, подзаглавието може да бъде 80-100 примерно
такива ми ти неща
Практика трябва, практикааа... Какво да му теоретизираме и дървенофилософстваме на живота. Трябва да го живеем. Каква полза от тема за любов, ако не живееш в любов, например.Remmivs написа:в тинейджъри май. Не че е лошо, но на мен малко ми липсва дървената философия.
Такива неща...
Хората обичали да говорят за онова, което най-малко разбирали - ей го откъса от "Чичовци" на Док много ме изкефи. Всичко е едно умишление...Чудесата господни са чудесни... и т.н.

- БОЙКО БОРИСОВ
Remmivs написа:в тинейджъри май. Не че е лошо, но на мен малко ми липсва дървената философия.
Такива неща...
Да, смътно си спомням усещането за друг свят, за нещо далечно от злободневието.
Липсва ми, но не съм сигурна, че вече има нещо в което съм уверена, сигурна като позиция, за да имам желание за разговор и отстояване на мнение
Общувам повърхностно, както е прието и както е нормално, а това е едно от нещата които най-много ме нараняват. Опитвам се да ги видя в по-различна светлина от ходенето до тоалетна, но не успявам. Мирише.
Поопознахме се..zlatokoska написа:
Да, смътно си спомням усещането за друг свят, за нещо далечно от злободневието.
Липсва ми, но не съм сигурна, че вече има нещо в което съм уверена, сигурна като позиция, за да имам желание за разговор и отстояване на мнение
Общувам повърхностно, както е прието и както е нормално, а това е едно от нещата които най-много ме нараняват. Опитвам се да ги видя в по-различна светлина от ходенето до тоалетна, но не успявам. Мирише.
Щом мирише вече, значи сме в обща тоалетна. Един вид семейство, което яде и ... на едно място:P:P
Memento mori.
Така е то.Мнемозина написа:На стари години човек се вдетинява.![]()
А ние го нямаме. Имаме само време за вдетиняване. Бол.
Не пречи, че сме се опознали, темите ни вее наистина умряха.
При мен проблема е и от времето, сега ми е малко по-малко и една интересна тема би ми отнела доста време.
Ама ще се постарая, мисля, че има логика в думите на Рем.
При мен проблема е и от времето, сега ми е малко по-малко и една интересна тема би ми отнела доста време.
Ама ще се постарая, мисля, че има логика в думите на Рем.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ами... нормално е всичко. Въпрос на гледна точка.4avdar4e написа:Да, и на мен ми липсват дискусиите от дирника. Но сякаш е нормално. Не ли?:D
Дали? Какво ще прави човечеството оттук насетне? 8)Set написа:А може би са избистрени веке
Всеки ден ни е практически упражнения, Вяра. А за мен това също е част от живота -vyara написа:Практика трябва, практикааа... Какво да му теоретизираме и дървенофилософстваме на живота. Трябва да го живеем. Каква полза от тема за любов, ако не живееш в любов, например.
Хората обичали да говорят за онова, което най-малко разбирали - ей го откъса от "Чичовци" на Док много ме изкефи. Всичко е едно умишление...Чудесата господни са чудесни... и т.н.
Remmivs написа:Дали? Какво ще прави човечеството оттук насетне? 8)Set написа:А може би са избистрени веке
Let's go to Pluto, the atmosphere's clear
We'll be really cool there with nothing to fear
Let's go to Pluto, it's cold and it's damp
Where children are heroes, death is high camp
I want to see Pluto... I want to have fun
I want to turn blue under an alien sun
Oh let me see Pluto, it seems such a gas
With oceans of methane and petrified grass
Let's go to Pluto
Let's live on the dot
See the bad moon rising in a lunacy knot
Come one let's do Pluto
It's really not far
An unleaded dream drive to the prettiest star
I want to see Pluto, but maybe I'll wait
'Til the world turns to meet its plutonium fate
The days will be long here, the years will be more
Let's go to Pluto like we did before
Let's go to Pluto
Let's live on the dot
See the bad moon rising in a lunacy knot.
Memento mori.
The robots did get there already.Set написа:Remmivs написа:Дали? Какво ще прави човечеството оттук насетне? 8)Set написа:А може би са избистрени веке
Let's go to Pluto, the atmosphere's clear
We'll be really cool there with nothing to fear
Let's go to Pluto, it's cold and it's damp
Where children are heroes, death is high camp
I want to see Pluto... I want to have fun
I want to turn blue under an alien sun
Oh let me see Pluto, it seems such a gas
With oceans of methane and petrified grass
Let's go to Pluto
Let's live on the dot
See the bad moon rising in a lunacy knot
Come one let's do Pluto
It's really not far
An unleaded dream drive to the prettiest star
I want to see Pluto, but maybe I'll wait
'Til the world turns to meet its plutonium fate
The days will be long here, the years will be more
Let's go to Pluto like we did before
Let's go to Pluto
Let's live on the dot
See the bad moon rising in a lunacy knot.
- Dark Angel
нека има и за следващите поколения да ги бистрят деRemmivs написа:Дали? Какво ще прави човечеството оттук насетне? 8)Set написа:А може би са избистрени веке
на подносче да им ги дадеш сички мъдрости те пак ще искат сами да ги открият и няма много да се вдълбочат в твойте
Ок, поемам ръкавицата с нежелание.Remmivs написа:
The robots did get there already.
Роботите човечество ли са?
Memento mori.
Ми вземете се в ръце деRemmivs написа:Така е то.Мнемозина написа:На стари години човек се вдетинява.![]()
А ние го нямаме. Имаме само време за вдетиняване. Бол.
Пишете. Така, както само вие можете.
И на мен ми е носталгично за онова време...

Именно това казах и аз. Нима не усети иронията ми?Dark написа:нека има и за следващите поколения да ги бистрят деRemmivs написа:Дали? Какво ще прави човечеството оттук насетне? 8)
на подносче да им ги дадеш сички мъдрости те пак ще искат сами да ги открият и няма много да се вдълбочат в твойте
Последно промяна от Remmivs на 26.10.06, 09:14, променено общо 1 път.
Ами... Нали те ще отидат в рая...Set написа:Ок, поемам ръкавицата с нежелание.
РангИлИ, тръгвамИ ли?Remmivs написа:Ами... Нали те ще отидат в рая...Set написа:Ок, поемам ръкавицата с нежелание.
НДА ДАААААА, ХУК-НАХМЕ!*
* - Нда даааа:lol:
Memento mori.
- Dark Angel
не беше към теб, но подхождаше към твоя постRemmivs написа:
Именно това казах и аз. Нима не усети иронията ми?Ние сме си за нас. Те ще са за тях. Т.е. няма изтъркване тази плоча.
ми аз пуснах оная шантава тема за книгите и децата и болшинството възприе на сериозно желанието ми за списъци
Неправилно тълкуваш списъка. Неправилно тълкуваш и думите на Сет. Според мен де. Нито неговите думи, нито списъка са задължителни. Те са откровения. Нещо преживяно и споделено. А другите могат да ги употребяват както им харесва. Дори и никак.Dark написа:не беше към теб, но подхождаше към твоя пост
ми аз пуснах оная шантава тема за книгите и децата и болшинството възприе на сериозно желанието ми за списъци:shock: луди хора.....
- Dark Angel
неправилно тълкуваш темата миRemmivs написа: Неправилно тълкуваш списъка. Неправилно тълкуваш и думите на Сет. Според мен де. Нито неговите думи, нито списъка са задължителни. Те са откровения. Нещо преживяно и споделено. А другите могат да ги употребяват както им харесва. Дори и никак.
неправилно тълкуваш заяждането ми със Сет
има ли смисъл да пиша?
в 90 % и повече виждам че не се разбира какво пиша
Заядливка такава!Dark написа:
неправилно тълкуваш темата ми
неправилно тълкуваш заяждането ми със Сет
има ли смисъл да пиша?
в 90 % и повече виждам че не се разбира какво пиша
Като дойде време за кожени жартиери и камшици ми кажи, че трябва да ходя на лов
Memento mori.