Йесте! Ази!frisky lioness написа:Теб тъ знам.
Лесбиец:winkw:
Имам проблем, който
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Имам проблем, който
Мога например да ти звънна на теб:blum::winkw: или на някой друг клубар,а?!:lol::lol::lol:Semiramis написа: планирай какво ще правиш между 4 и 6
сериозно.
Добра ми се вижда идеята...
Да си поговорим:winkw:
Стига с тоя секс
Хората имат нужда и от духовна храна, а кой може да им сервира по-добре такава от най-близките дружки

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
може ли като звъннеш да търсиш ..Виолета ли беше..оная, която я търсят по нощите на моя дом тел ...frisky lioness написа:Мога например да ти звънна на теб:blum::winkw: или на някой друг клубар,а?!:lol::lol::lol:Semiramis написа: планирай какво ще правиш между 4 и 6
сериозно.
Добра ми се вижда идеята...
Да си поговорим:winkw:
Стига с тоя секс
Хората имат нужда и от духовна храна, а кой може да им сервира по-добре такава от най-близките дружки
ще ти уема двата часа в не много приспивни теми за роднините ти...
може да четеш..това исках да кажа.... уж.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Лягай си късно, може да висиш в нета или да четеш нещо.frisky lioness написа: ......
Ясно е какво се случва. Заспивам малко преди да трябва да ставам:mad::evil:
Имали ли сте подобни проблеми и как точно сте ги разрешавали?
Приемам ПРИЕМЛИВИ предложения за изход от така създалата се ситуация:-)
Аз също имам проблем, но той е свързан със ставането сутрин. Не че трудно се будя, а обичам да се излежавам.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кат ти звънна ще разболагаш с достатъчно време за съвети:winkw:Semiramis написа:
Не мога да чета, защото не искам да си напускам леглото, а не мога да чета в нещо, защото либето се буди от лампи, а ще се събуди, защото сега съм обезпокетна (там си четях Пратчет)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Станахме двеMila написа:
Аз също имам проблем, но той е свързан със ставането сутрин. Не че трудно се будя, а обичам да се излежавам.

Триfrisky lioness написа:Станахме двеMila написа:
Четири.4avdar4e написа:Триfrisky lioness написа:Станахме двеMila написа:
Аз също имам проблем, но той е свързан със ставането сутрин. Не че трудно се будя, а обичам да се излежавам.:shy:
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Калиостро да каже къде да се подредим. щот вече сме група4avdar4e написа:Триfrisky lioness написа:Станахме двеMila написа:
Аз също имам проблем, но той е свързан със ставането сутрин. Не че трудно се будя, а обичам да се излежавам.:shy:
П.П. Айде, оставям ви. Отивам да спя

Тамън си мислех, че е крайно време да се обадиш и тиМнемозина написа: Четири.
Ето бе, обадих се.4avdar4e написа:Тамън си мислех, че е крайно време да се обадиш и тиМнемозина написа: Четири.
Умолявам ви, изгонете ме от тук
Не гонят. И аз съм молила, обаче не става.
Panta rhei...
frisky lioness написа:Кат ти звънна ще разболагаш с достатъчно време за съвети:winkw:Semiramis написа:
Не мога да чета, защото не искам да си напускам леглото, а не мога да чета в нещо, защото либето се буди от лампи, а ще се събуди, защото сега съм обезпокетна (там си четях Пратчет)
ми не ти минава заради това..
ох..що не каза...
стани..ще ти стане студено...като се върнеш в леглото и се затоплиш - ще видиш
ко не става - стани, сготви за другия ден ...
ти нищо не правиш и чакаш да си мине.
На младини и аз ставах да хапна, защото бях много кльощава и не издържах без храна между вечеря и закуска.ppi написа:А кой от вас става да се храни посред нощите? Снощи в 2 си правих овесени ядки, га бях бременна най-редовно си готвех палачинки по никое време
Сега вече се поналях и мога да стоя гладна по цяла нощ.
не съм вейка, ама хич не даяня на глад:shy:Mila написа:На младини и аз ставах да хапна, защото бях много кльощава и не издържах без храна между вечеря и закуска.ppi написа:А кой от вас става да се храни посред нощите? Снощи в 2 си правих овесени ядки, га бях бременна най-редовно си готвех палачинки по никое време
Сега вече се поналях и мога да стоя гладна по цяла нощ.
- Nejimaki-dori
Това все едно за мен си го писала. И не само. Напоследък повечето ми приятели се оплакват от същото. Ама още не съм измислила решение.frisky lioness написа:...е следният:mad:
Всяка вечер (вече в продължение на няколко седмици) се будя почти по едно и също време...И естествено...Познайте!
Ето така:shocked::shocked::shocked::shocked: Няколко часа
Най-весто около 4 и продължава до към 6, а може и по-рано за по-дълго
Не е истина просто какви и колко мисли минават през главата ми.....
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Stranniche
- Обратна връзка:
Същото! Два месеца се събуждах към 4 и заспивах чак към 6-7 и малко след това трябваше да ставам.frisky lioness написа:...е следният:mad:
Всяка вечер (вече в продължение на няколко седмици) се будя почти по едно и също време...И естествено...Познайте!
Не знам как се оправя това, но знам как не се:
1. С хапчета.
2. С оставане в леглото и опити да заспиш.
По-добре използвай това време на бодърстване за нещо полезно.
Фриски, може и на мен да звънкаш.
А може и направо да наминеш насам....
А може и направо да наминеш насам....
Същата история в продължение на 5 години. Да не говорим за кръговете около очите и оприличаването ми на манекен на освиенциум.frisky lioness написа:...е следният:mad:
Нерви. Поне при мен. Като се изнесох от проблема да видиш как едвам ставам сега
И се забелязвам, че всеки път, когато имам някакви проблеми и ми е притеснено (уж не ми е, ама явно - е) пак се ококорвам ранко-ранко.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Фриски, наскоро колежката ми ми обясняваше как с една книга за безсънието много си помогнала. Препоръчала й я нейна позната, която също имала този проблем. Разказваше ми някои работи, от които най-добре помня, че не трябва да те е яд на безсънието. Трябва да си казваш, че дори и да лежиш без да спиш, си почиваш. Не трябва да се въртиш и да се мъчиш да заспиш, а както са ти казали останалите, да се заемеш с нещо. Най-добре книжка наистина.
В същото време си помисли какви са най-вероятните причини, които те тормозят и направи нещо по въпроса. Наяве. През деня.
ПП Ако искаш ще питам за заглавието на онази книга.
В същото време си помисли какви са най-вероятните причини, които те тормозят и направи нещо по въпроса. Наяве. През деня.
Вече няколко пъти те чета за това ляво дясно и чак яд ме фаща.Quid написа:теси с проблемите са в ляво
това за инфо само:-)
Няма ли средна редичка?
Аз къде да се наредя - нито имам проблеми, нито нямам т.е. когато имам ги решавам почти светкавично, а когато нямам започвам да си ги измислям та....
За коя редичка съм аз?
- сър Айвънхоу
Спокойно... така се започва... после още по-малко ще спиш, ще почнеш трудно да ходиш... внуците ще си играят с теб... ще сложиш очила с големи диоптри... и така...frisky lioness написа:...е следният:mad:
Демек нормално е...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
А!? Това нивгаш не ми се е случвало... Нито съм вейка, нито ми липсва апетит. Ама като заспя съм като пън. С топ не можеш да ме събудиш. Сигурно е заради филмите...ppi написа:А кой от вас става да се храни посред нощите? Снощи в 2 си правих овесени ядки, га бях бременна най-редовно си готвех палачинки по никое време
- Stranniche
- Обратна връзка:
А аз, ако не се събудя няколко пъти през нощта - все едно не съм спала.Remmivs написа:А!? Това нивгаш не ми се е случвало... Нито съм вейка, нито ми липсва апетит. Ама като заспя съм като пън. С топ не можеш да ме събудиш. Сигурно е заради филмите...ppi написа:А кой от вас става да се храни посред нощите? Снощи в 2 си правих овесени ядки, га бях бременна най-редовно си готвех палачинки по никое време
Не че нямам нощи, в които се будя чак на сутринта, но ми става тъпо едно такова, някак прецакана се чувствам (дано поне филмът да си е струвал:lol:). Приятно ми е ей така, да си лежа в тъмното, и за нищо да не си мисля.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Хах,frisky lioness написа:...е следният:mad:
айде и аз да влизам в отбора:)
Ама с голяма гордост де:)
Щото аз не се притеснявам хич:)
Нито от заспиването, нито после от късното събуждане.
Ако човек се фиксира върху нещата и търси разрешени, те се задълбочават. Съзнанието ни регира различно на различните ситуации. И се псравя по своему,. С две думи-няма проблем, всичко си е нормално.
Сменяш гледната точнка и това е:)
То и аз не се притеснявам по принцип,Глен написа:
Хах,
айде и аз да влизам в отбора:)
Ама с голяма гордост де:)
Щото аз не се притеснявам хич:)
Нито от заспиването, нито после от късното събуждане.
Ако човек се фиксира върху нещата и търси разрешени, те се задълбочават. Съзнанието ни регира различно на различните ситуации. И се псравя по своему,. С две думи-няма проблем, всичко си е нормално.
Сменяш гледната точнка и това е:)
само късното ставане малко взе да става проблем, щото на мъжо взе да му писва все той да става да прави кафе и закуска за децата. Е, засега проблема си е само негов, де, ама гледам, че му се иска да стане и мой.
Фриски коко часа сън ти се събират на вечер?
ако са 6-7-предостатъчни са...
колко искаш да спиш?
9 -като бебетата?

нищо ти няма.
Нимой са аби да ходиш на доктор...
ако са 6-7-предостатъчни са...
колко искаш да спиш?
9 -като бебетата?
нищо ти няма.
Нимой са аби да ходиш на доктор...
Случва ми се, понякога.frisky lioness написа:...е следният:mad:
- Piqndurnik
Анализът на Сендов е сигурно средство. Никога не съм успявал да мина 3. страницаvyara написа:Фриски, наскоро колежката ми ми обясняваше как с една книга за безсънието много си помогнала. Препоръчала й я нейна позната, която също имала този проблем. Разказваше ми някои работи, от които най-добре помня, че не трябва да те е яд на безсънието. Трябва да си казваш, че дори и да лежиш без да спиш, си почиваш. Не трябва да се въртиш и да се мъчиш да заспиш, а както са ти казали останалите, да се заемеш с нещо. Най-добре книжка наистина.
Наздраве 
Аз искам по толковаdoktorka написа: колко искаш да спиш?
9 -като бебетата?
![]()
При мен с всяка книга е така, ако имам някакъв проблем. Чета, чета, а си мисля за него. После се връщам пак да прочета и така докато захвърля книгата.Piqndurnik написа: Анализът на Сендов е сигурно средство. Никога не съм успявал да мина 3. страница
Сега се сетих. Може да плете. Аз тези дни плета. Плетенето успокоява.