и после вземе ти стане маааалко мъчно
и послет той пак ги надроби едни такива...
и си казваш малко му е, ще му скъсам и главата....
ама дали е по християнски а

Аз просто гледам да избягвам такива, дето ме ядосват.Dark Lady написа:и решиш да му скъсаш гъзъ
нема начин, влечугите са навсякъдеStranniche написа: Аз просто гледам да избягвам такива, дето ме ядосват.

понякога нещата са така шибано поставени, едни оплетени неща шибани ...Dark Lady написа:перфектно определениеQuid написа: има едни гадни копелдаци ,едни мазни слузести влечуги....
шибана? шибане?Quid написа:понякога нещата са така шибано поставени, едни оплетени неща шибани ...Dark Lady написа:перфектно определениеQuid написа: има едни гадни копелдаци ,едни мазни слузести влечуги....
и всичко това усложнява шибаните неща
абе една шибанящина
но си има рецепта и за това:-)
бе не може да го шибаш защото оня тва и чакаELBI написа:шибана? шибане?Quid написа:понякога нещата са така шибано поставени, едни оплетени неща шибани ...Dark Lady написа:перфектно определениеQuid написа: има едни гадни копелдаци ,едни мазни слузести влечуги....
абе една шибанящина
с 2 думи - шибана работа.Quid написа:бе не може да го шибаш защото оня тва и чакаELBI написа:шибана? шибане?Quid написа:понякога нещата са така шибано поставени, едни оплетени неща шибани ...Dark Lady написа:перфектно определениеQuid написа: има едни гадни копелдаци ,едни мазни слузести влечуги....
абе една шибанящина
няма интрига
ние тая седмица имахме следната случка: "деца, сложете си шапките, иначе извънземните ви четат мислите!"esti написа:Преди малко разбрах, че даскала по рисуване на моя син влизал в час подпийнал и ги удрял по главите с някаква пръчка.
Та той още не знае, че вече е обезглавен.
Той просто не знае...
bead_ написа:ние тая седмица имахме следната случка: "деца, сложете си шапките, иначе извънземните ви четат мислите!"esti написа:Преди малко разбрах, че даскала по рисуване на моя син влизал в час подпийнал и ги удрял по главите с някаква пръчка.
Той просто не знае...
колкото е смешно, толкова е страшно. директорката ми обеща "да разговаря конфиденциално". аз мисля, че за всякакви разговори е късно. а децата необратимо губят уважение, интерес...ppi написа:bead_ написа:ние тая седмица имахме следната случка: "деца, сложете си шапките, иначе извънземните ви четат мислите!"esti написа:Преди малко разбрах, че даскала по рисуване на моя син влизал в час подпийнал и ги удрял по главите с някаква пръчка.
Той просто не знае...
госпожата е щастливка, щото на нея няма какво да и се чете
не правиш нищо.esti написа:Кажи рецептата плс.Quid написа:
понякога нещата са така шибано поставени, едни оплетени неща шибани ...
абе една шибанящина
Как се разплитат оплетените неща?
тия простакеси би трябвало да ги изволнят всичкитеbead_ написа:ние тая седмица имахме следната случка: "деца, сложете си шапките, иначе извънземните ви четат мислите!"esti написа:Преди малко разбрах, че даскала по рисуване на моя син влизал в час подпийнал и ги удрял по главите с някаква пръчка.
Той просто не знае...
Ти чу ли по новините какво казаха?Quid написа:тия простакеси би трябвало да ги изволнят всичкитеbead_ написа:ние тая седмица имахме следната случка: "деца, сложете си шапките, иначе извънземните ви четат мислите!"esti написа:Преди малко разбрах, че даскала по рисуване на моя син влизал в час подпийнал и ги удрял по главите с някаква пръчка.
Той просто не знае...
травмират децата
изроди
Благодаря!Quid написа:
не правиш нищо.
всички чакат нещо да направиш
но ти не правиш нищо
проблема е времето
преодоляваш този фактор
това е трудното
след няколко години всичко е забравено
защото хората по природа са плитко скроени
и след това направи каквото решиш
тогава ги няма и емоциите и нищо и човек може да взима оптимални решения
тва е класика в жанра
500 евро ти струва консултацията
това още един път показва че ние с това което се ебаваме тук други го приемат сериозно та и отгореМнемозина написа:Ти чу ли по новините какво казаха?Quid написа:тия простакеси би трябвало да ги изволнят всичкитеbead_ написа:ние тая седмица имахме следната случка: "деца, сложете си шапките, иначе извънземните ви четат мислите!"esti написа:Преди малко разбрах, че даскала по рисуване на моя син влизал в час подпийнал и ги удрял по главите с някаква пръчка.
Той просто не знае...
травмират децата
изроди
Че ЗГ не били задължителни!
баси, можех да ти подбия цената и да я спазаря за 499Quid написа:
не правиш нищо.
всички чакат нещо да направиш
но ти не правиш нищо
проблема е времето
преодоляваш този фактор
това е трудното
след няколко години всичко е забравено
защото хората по природа са плитко скроени
и след това направи каквото решиш
тогава ги няма и емоциите и нищо и човек може да взима оптимални решения
тва е класика в жанра
500 евро ти струва консултацията

Рядко наритвам Д-та. Най-много да ми стане мъчно, че съм го наритала, щото се предполага, че ми е близък, щом ще ми става мъчно.Dark Lady написа:и решиш да му скъсаш гъзъ
ми на мен ми става мъчно и за хора дето не са ми близкиNiya написа: Рядко наритвам Д-та. Най-много да ми стане мъчно, че съм го наритала, щото се предполага, че ми е близък, щом ще ми става мъчно.
Нищо не разбирам от християнство, аз съм варварка.:lol:

аз не късам дупетаDark Lady написа:и решиш да му скъсаш гъзъ