Току-що гледах предаването на Карбовски, та съм малко без думи...
Ставаше въпрос за педофил на свобода, пострадало цигане и бг селяндури,
дето са на страната на "момчето", щото е от наще, пък и без това толкова престъпления стават...
а не...Mila написа:на темата "Безумното ни правосъдие".
Току-що гледах предаването на Карбовски, та съм малко без думи...
Ставаше въпрос за педофил на свобода, пострадало цигане и бг селяндури,
дето са на страната на "момчето", щото е от наще, пък и без това толкова престъпления стават...
"Момчето" (дет вика Мила) е 49 набор, момичето - на 9 годинки. Хубаво като картинка. Съседи по къщи, на центъра в село със смесено население. Усъмних се, че семейството е циганско, само по характерните носове и по-тъмната боя (това не се казваше до към средата на предаването). Образовано говорещи, хубаво облечени, абе, няма разлика от нас (има - те имат кола, ние - не:winkw:). Подробностите в случая не са маловажни...Мнемозина написа:Пропуснах го днес.
(
За мен е престъпление, Док, и мисля, че трябва да я съдят, както съдят и мъжете в подобна ситуация.doktorka написа: една даскалка 28 годишна,я гонИха чак до Мексико.
хванала се с един от учениците си -13 годишен- и забягнали ...щото се обичат!
криминално престъпление ли е това или не?
аз казвам ,че трябва да се съди по криминалните закони.
всичките ми колеги мъже са на друго мнение...
( толкоз им разбират главите!)
Благодаря.4avdar4e написа:...Мнемозина написа:Пропуснах го днес.
(
Аз не усетих.. Имаше намек, типично по Карбовски, но не и натвърдване. Не го чух в мненията на родителите и съседите (освен да съм пропуснала нещо, ама едва ли). Просто акцентът в темата не беше върху това. По-скоро ставаше въпрос, че въпросният насилник е роднина на бившия кмет, който се крие от камерите, както и новоизбраната кметица, както и самото" момче" (ох, много ме впечатли това определениеМнемозина написа: И все пак: имаше ли етнически момент? И в оправданията към "момчето", и в обвиненията към момичето?
Да.4avdar4e написа:Аз не усетих.. Имаше намек, типично по Карбовски, но не и натвърдване. Не го чух в мненията на родителите и съседите (освен да съм пропуснала нещо, ама едва ли). Просто акцентът в темата не беше върху това. По-скоро ставаше въпрос, че въпросният насилник е роднина на бившия кмет, който се крие от камерите, както и новоизбраната кметица, както и самото" момче" (ох, много ме впечатли това определениеМнемозина написа: И все пак: имаше ли етнически момент? И в оправданията към "момчето", и в обвиненията към момичето?). Пред камерите застанаха засегнатите, а както се разбра, напълно е възможно именно те да се наложи да се изселят, защото са абсолютно беззащитни
Или майката да свърши в затвора с доживотна ефикасна присъда, като разбие черепа на оня с брадвата. Евентуално..
Сигурно си го пропуснала(етническия момент), защото към края той дори картинки-схематични показа на бял човек, дето отмъква "черно"дете и на "черен" човек, който отмъква бяло дете и коментарът му беше съвсем недвусмислен. Преди това и аз леко се бях усъмнила, че може да са цигани, но наистина съвсем леко, защото, както и ти спомена, освен формата на нос, вежди и малко по-тъмна кожа, нямаше друго.4avdar4e написа:Аз не усетих.. Имаше намек, типично по Карбовски, но не и натвърдване. Не го чух в мненията на родителите и съседите (освен да съм пропуснала нещо, ама едва ли). Просто акцентът в темата не беше върху това. По-скоро ставаше въпрос, че въпросният насилник е роднина на бившия кмет, който се крие от камерите, както и новоизбраната кметица, както и самото" момче" (ох, много ме впечатли това определениеМнемозина написа: И все пак: имаше ли етнически момент? И в оправданията към "момчето", и в обвиненията към момичето?). Пред камерите застанаха засегнатите, а както се разбра, напълно е възможно именно те да се наложи да се изселят, защото са абсолютно беззащитни
Или майката да свърши в затвора с доживотна ефикасна присъда, като разбие черепа на оня с брадвата. Евентуално..
То и аз май напоследък развих този вид мазохизъм. Макар че има предавания, в които съвсем откровено ме ядосва,4avdar4e написа:Мила, аз понеже тоя гаден Карбовскиго чакам всяка събота (май почти нямам пропуснато предаване, с мноооого редки изключения, ако не съм вкъщи или нещо подобно, закъснявала съм за 3040вски купон дори, за да го догледам....), сядам с готовността за поредната "гадост". Изгонвам децата от стаята, паля цигарата, сипвам си напитката и очаквам поредната доза отрова, която ще ми налее в душата
Обичам го тоя човек, казвала съм го много пъти...