Аз се сетих (предположих!) и си дописах поста... Ама ти си бързаМнемозина написа: Нищо, не питай.
Чувате ли този звук?
А не.4avdar4e написа:П.П. Май разбрах дълбоката ти тайна мисъл..4avdar4e написа:Какво?? Бърза помощ, пожарна, казвай, докато е време!!1:blink:Мнемозина написа:Оооо, не! Помощ!
Аз съм виновна...:rotfl24:
Сега вече ще требе цензурирано да пишем
Тук го накарах да слуша, за да го проверя.
Иначе не сме му много интересни.
Panta rhei...
E това е по-зле и от Крем*ковци бе:shocked:4avdar4e написа:Ти пък, никва дискриминацияRemmivs написа:ало мъхмъ каките
младежът е достатъчно голям бе
какви са тия дискриминационни уклони
Така или иначе няма да ни смогне на темпото
П.П. Ако искаш да пуснете един подфорум "ЛИС и есета за 8 клас"???
----------
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
В моя форум ще ти е тъпоМнемозина написа:Уф.TMT написа:накарахте ме да остана :/4avdar4e написа:Това звучи добреTMT написа: уилрих:rotfl24:
а мама ме бие тука ://
Поне му кажете да слага интервали след запетайките, че мен не ме слуша.:crying::crying:
Ми аз освен да отида в неговия форум.
Няма ли админи тук!
там има най-вече екзалтирани 10 годишни фенки на риана
----------
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
ВНИМАНИЕ! НЕ се препоръчва за хора със слаби сърцаbibilyana написа:какво е "риана" ??:blink:TMT написа: В моя форум ще ти е тъпо
http://www.radio.rai.it/radiorai/online ... na_Lat.jpg
----------
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
Тая па, интервали, запетайки, тинтири-минтириМнемозина написа: Уф.
Поне му кажете да слага интервали след запетайките, че мен не ме слуша.:crying::crying:
Ми аз освен да отида в неговия форум.
Няма ли админи тук!
Казвай къде е неговия форум, да се изтресем групово там. Може и във форума на мойто:rotfl24: (обаче той там е админ и като нищо ще вземе да банне собствената си майка
П.П. Пък аз мислех Бенини да гледам
уф, този филм ми е до изгризване на ноктите познат4avdar4e написа:За твойта не знам, може да си следобедна смяна, ама тука едни полуголи младежи след малко ще ядат мноооого сериозен бойЩото сега се сетиха, че тоалетната е една и че страааашно им се пие вода:rotfl24:
само дето главните роли са женски
и аврил не струва...Remmivs написа:Виж, Аврил я научих вече (всеки ден й гледам различна снимка от десктопа на дъщеря си, а и съм бомбардиран от песни докато не почна да гледам строго), ама коя е Риана?TMT написа:В моя форум ще ти е тъпо
истината е в джудас (:
----------
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
първа съм.4avdar4e написа:За твойта не знам, може да си следобедна смяна, ама тука едни полуголи младежи след малко ще ядат мноооого сериозен бойTMT написа: накарахте ме да остана :/
а мама ме бие тука ://Щото сега се сетиха, че тоалетната е една и че страааашно им се пие вода:rotfl24:
и това е основният и аргумент да ме гони
----------
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
Хъммм. Искаш да ме амбицираш ли?:blum:4avdar4e написа: Тая па, интервали, запетайки, тинтири-минтири
Казвай къде е неговия форум, да се изтресем групово там. Може и във форума на мойто:rotfl24: (обаче той там е админ и като нищо ще вземе да банне собствената си майка:crying:)
П.П. Пък аз мислех Бенини да гледам
Абе давай простор на младежта беМнемозина написа:Сега веднага ли?4avdar4e написа:Аз ти предлагам кардинално решение: водене на опера на двамата младежи и след това на .. сладкарницаМнемозина написа: И продължава да пише, ще умра!:rotfl24:
Имам нужда от помощ в момента.
Някакви барети ли, и аз не знам вече.
Фащай таксето.4avdar4e написа:Не, бееее, по план-график. И никккво измъкванеМнемозина написа: Сега веднага ли?
Имам нужда от помощ в момента.
Някакви барети ли, и аз не знам вече.
Имаш нужда от мен, не от барети, да фащам ли едно таксе??:blum:
П.П. Таткото на тримата господа спи от два часа насам:rotfl24:
Значи, да знаеш, изразът "тежко семейство" може да има много значения.
Хайде, тръгна да си ляга.
А аз дори не го ухапах.
Panta rhei...