Аааа, нема да посмеее, щото найш кой му пуска нетя???Remmivs написа: Тръсваме се. Баннва те. Ристор.
Чувате ли този звук?
Като знам двама от представителите на семейството (е ли това представителна извадка??), хич не сте тежкиМнемозина написа: Фащай таксето.
Значи, да знаеш, изразът "тежко семейство" може да има много значения.
Хайде, тръгна да си ляга.
А аз дори не го ухапах.
П.П. Тва за операта сериозно си го мислех тия дни, ама така ние двенките само
Окси! Пък и той е добро момче, няма да го направи не само поради тая причина. Пък ние сме добри и няма да се тръсваме един рояк дъртофелници в тяхното местенце. Всичко е на шист. Освен онези двете валкирии, които още не мога да се разберат дали им се пишка или не и кой ще си мие пръв ръцете. Отивам да раздавам правосъдие. Лека, банда!
Лека! Пък аз ще погледам ей това:Remmivs написа:Окси! Пък и той е добро момче, няма да го направи не само поради тая причина. Пък ние сме добри и няма да се тръсваме един рояк дъртофелници в тяхното местенце. Всичко е на шист. Освен онези двете валкирии, които още не мога да се разберат дали им се пишка или не и кой ще си мие пръв ръцете. Отивам да раздавам правосъдие. Лека, банда!

О, не, не опера.4avdar4e написа:Като знам двама от представителите на семейството (е ли това представителна извадка??), хич не сте тежкиМнемозина написа: Фащай таксето.
Значи, да знаеш, изразът "тежко семейство" може да има много значения.
Хайде, тръгна да си ляга.
А аз дори не го ухапах.Но пък не познавам мъжката част
П.П. Тва за операта сериозно си го мислех тия дни, ама така ние двенките самоАко искаш..
Опера само по Mezzo.
Като харесам нещо друго, ще ти се обадя.
Нали ти казах обаче - обикновено разбирам най-рано от обед за вечерта.
Но ще се постарая.
Panta rhei...
ЖалкоМнемозина написа: О, не, не опера.
Опера само по Mezzo.![]()
Като харесам нещо друго, ще ти се обадя.
Нали ти казах обаче - обикновено разбирам най-рано от обед за вечерта.
Но ще се постарая.
Нищо де, ще остарея, ще ми стане синя косата, ще наизвадя бижутата от банката и ... опера, концерт, театър, спа, масаж, театър, концерт, опера ...
хехе, форумчето за цялата фамилия става вече май 
да не се притеснявам вече, че само моето дете се регистрира тук, по няколко пъти, а днес докато си гладя една камара дрехи, той небрежно ми заявява: абе, ти знаеш ли, че днес в 30-40 има много интересни теми, влез да прочетеш
паднах направо...
да не се притеснявам вече, че само моето дете се регистрира тук, по няколко пъти, а днес докато си гладя една камара дрехи, той небрежно ми заявява: абе, ти знаеш ли, че днес в 30-40 има много интересни теми, влез да прочетеш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Спокойно де, то и мойта коса ще е синя тогава и кат две Малвини ще ходим насам-натам.4avdar4e написа:
ЖалкоАз много обичам, ама като ми е терсене да ходя самичка, пък около мен фенове - хич биля даже
Нищо де, ще остарея, ще ми стане синя косата, ще наизвадя бижутата от банката и ... опера, концерт, театър, спа, масаж, театър, концерт, опера ...И пътьом - некоя изложба
Ще измислим нещо.
Panta rhei...
Е, поне не съм единствена...latrevw написа:хехе, форумчето за цялата фамилия става вече май
да не се притеснявам вече, че само моето дете се регистрира тук, по няколко пъти, а днес докато си гладя една камара дрехи, той небрежно ми заявява: абе, ти знаеш ли, че днес в 30-40 има много интересни теми, влез да прочетешпаднах направо...
Падна ми камък от сърцето.
Panta rhei...
А ти знаеш ли как ми се иска сега да вдигна най-голямото дяте, щото не мога да си пусна субтитритееееlatrevw написа:хехе, форумчето за цялата фамилия става вече май
да не се притеснявам вече, че само моето дете се регистрира тук, по няколко пъти, а днес докато си гладя една камара дрехи, той небрежно ми заявява: абе, ти знаеш ли, че днес в 30-40 има много интересни теми, влез да прочетешпаднах направо...
П.П. Обаче сега се присетих какво ме е учил, я да пробвам аз...
П.П.П. Станааааа, добра ученичка съм
винаги съм билМнемозина написа: П.П. Пак си змей?
бъзикам се за неписането :)
забелязъл съм, моята жена изобщо не може да псува на български
колко съм я учил
и то висш пилотаж, ръйш ли
не и не
обаче на английски псува
те не че могат да псуват красиво и романтично, като нас
ама фък, шит, ей такива
разправя, че не било, като да псуваш на български пък и олеквало някак си
Сигурен съм,че щях да се справя по добре4avdar4e написа:А ти знаеш ли как ми се иска сега да вдигна най-голямото дяте, щото не мога да си пусна субтитритееееlatrevw написа:хехе, форумчето за цялата фамилия става вече май
А той ми е съветник по тия въпроси
:crying::crying:
П.П. Обаче сега се присетих какво ме е учил, я да пробвам аз...
П.П.П. Станааааа, добра ученичка съм
1.Аз тема освен тази не отварямzmeu написа:баси, спирам да пиша
ни могъ съ самуцензурирам изобщоооооо
2.да не съм на три години????:lol:
3.май още чувам тоя звук :/
----------
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
!
Ей ти още един линк:Житената Питка написа:
http://212.56.15.236/sas/pix/atc_teenbuzz.mp3
[/quote]
Начи тоя втория, го пуснах през iTunes.
Струва ми се, че чувам нещо - в много висок регистър, от тия звуци, дето буквално като свредел ти дълбаят
през ушите право в мозъка. Амо много тихо го чувам.
Та затова да попипам - тия дето го чуват, какво точно чуват?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Житената Питка
- BOFH
Резултатите от днешния експеримент са следните:
Пуснах го тайно в стая с точно 10 човека включително мен.
Трима започнаха да се оглеждат като току що пръднали и да си се ослушват над компютрите от къде е "тва шибаното дето пищи", други двама започнаха да гледат глупаво (после твърдейки, че звукът е кошмарен) а останалите изобщо не разбраха, че има нещо (последните на възраст около 40 години, всички останали са по-млади).
Единият от втората групичка каза, че го боли глава след още 2-3 опита за доизясняване кой чува и кой не.
Доволен съм.

Пуснах го тайно в стая с точно 10 човека включително мен.
Трима започнаха да се оглеждат като току що пръднали и да си се ослушват над компютрите от къде е "тва шибаното дето пищи", други двама започнаха да гледат глупаво (после твърдейки, че звукът е кошмарен) а останалите изобщо не разбраха, че има нещо (последните на възраст около 40 години, всички останали са по-млади).
Единият от втората групичка каза, че го боли глава след още 2-3 опита за доизясняване кой чува и кой не.
Доволен съм.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Dark Angel
Чува се - ама не тук, ами онова, дето е с различните честоти в линка на Рем.pocti_bezobidna написа: Начи тоя втория, го пуснах през iTunes.
Струва ми се, че чувам нещо - в много висок регистър, от тия звуци, дето буквално като свредел ти дълбаят
през ушите право в мозъка. Амо много тихо го чувам.
Та затова да попипам - тия дето го чуват, какво точно чуват?
Та там това на 19.9 и 21.1 се чува нещо като това, което издава телевизорът, когато звукът му е намален до край.
Имаш усещането, сякаш косъмчета в ушите ти се наелектризират.
Чак сега успях да се заслушам...
Последно промяна от Мнемозина на 19.11.07, 22:53, променено общо 1 път.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо