Имате ли нужния уют?
Налага ли Ви се да правите непослини еквилибристики, само и само да приключите деня без "травми"?
IT-тата, да не пишат, моля
Това ме наведе на тая мисла.
Внесете си малко негри, дето да въртят педалите за нетяБаба Яга написа:какъв уют ме е треснаааал:mad:, сървърът що дава нет на цЕло село е станал ламя и започнал сам да си яде нетОТ, не ще да дава на другите и туй то. Дразни ме още от началото на седмицата, да видим до края какво ще е.
Даааа4avdar4e написа:Внесете си малко негри, дето да въртят педалите за нетяБаба Яга написа:какъв уют ме е треснаааал:mad:, сървърът що дава нет на цЕло село е станал ламя и започнал сам да си яде нетОТ, не ще да дава на другите и туй то. Дразни ме още от началото на седмицата, да видим до края какво ще е.
Молбата бе - без IT!Баба Яга написа:... ей сега ще вапцам админа ни в черни краски
А баница?esti написа:Добре, че съм безработна.
Ми не си казал бе!Звеневия написа:А баница?esti написа:Добре, че съм безработна.
Кога?
Миии...такава ми е работата:lol:, влизам в офисът сутринта и намирам между два огромни пепелника пълни с фасове, пакетчета вафли и разни безалкохолни едно същество с кръвясали очи и странна прическа.....пуууу докато взема боята и той избяга по коридора.Звеневия написа:Молбата бе - без IT!Баба Яга написа:... ей сега ще вапцам админа ни в черни краски
съседът може да има още топла вода. За довършванеesti написа:Какъв уют, като ти спре топлата вода насред сутрешния душ.
Вече съм травмирана.
...:
Абе ти що все гледаш да ме пробуташ на съседа?:blum:ELBI написа:съседът може да има още топла вода. За довършванеesti написа:Какъв уют, като ти спре топлата вода насред сутрешния душ.
Вече съм травмирана.
...:
Е що за безобразие, ся? Да не моем си кажем мъките, не те ли е СРАМ?Звеневия написа: Молбата бе - без IT!
Шот си му далече, да те довършва, де...esti написа:Абе ти що все гледаш да ме пробуташ на съседа?:blum:ELBI написа:съседът може да има още топла вода. За довършванеesti написа:Какъв уют, като ти спре топлата вода насред сутрешния душ.
Вече съм травмирана.
...:
Може бе, како, може... Ама го пресъздай през погледа на краварка! Героиня на соцтруда...maggot написа:Е що за безобразие, ся? Да не моем си кажем мъките, не те ли е СРАМ?Звеневия написа: Молбата бе - без IT!![]()
Ний верно! Гледам да си чистичка от всякъде. И да не си травмиранаesti написа:Абе ти що все гледаш да ме пробуташ на съседа?:blum:ELBI написа:съседът може да има още топла вода. За довършванеesti написа:Какъв уют, като ти спре топлата вода насред сутрешния душ.
Вече съм травмирана.
...:
Що не си го кажеш цялото, както си е - "по-добре прелъстена и изоставена, отколкото започната и недовършена"Звеневия написа:Шот си му далече, да те довършва, де...esti написа:Абе ти що все гледаш да ме пробуташ на съседа?:blum:ELBI написа:съседът може да има още топла вода. За довършванеesti написа:Какъв уют, като ти спре топлата вода насред сутрешния душ.
Вече съм травмирана.
...:
Пък, нали е кавалер,.. и не трае, когат остава някъде на планетата недо... вършена жена!
![]()
![]()
А за незавършените мъже кво ше кажеш.Звеневия написа: Шот си му далече, да те довършва, де...
Пък, нали е кавалер,.. и не трае, когат остава някъде на планетата недо... вършена жена!
![]()
![]()
да се вземат в ръце и да си се завършват...esti написа:А за незавършените мъже кво ше кажеш.Звеневия написа: Шот си му далече, да те довършва, де...
![]()
![]()
Аз достатъчно студена вода съм си излял на гърбината...esti написа:А за незавършените мъже кво ше кажеш.