Сърдит съм ти, да знаеш!:mad:
Защо не я пусна в "циганската тема"?:( Много въздействащо!:?
В тая тема и в темата с вицовете не влизам - как погледнах сега и сам не знам.
Знаеш ли, наскоро четох в една книга, че ако имаш нужда от нещо или търсиш нещо, то се появява като отговор отнякъде, под някаква форма.... Ето на, чета си аз нейде, преди минути, и ми попада парче със заглавие "Война на световете", не че е кой знае какво, за по принцип говоря.БоЕВ написа:Сърдит съм ти, да знаеш!:mad:
Защо не я пусна в "циганската тема"?:( Много въздействащо!:?
В тая тема и в темата с вицовете не влизам - как погледнах сега и сам не знам.
Да! Господ дава, но в кошара не вкарва.vyara написа:Ами да. Нищо не идва наготово. То самото търсене често е изпитание. Но трябва да има действие, за да ти се даде отговор. Дори да е на час по лъжичка, нали?БоЕВ написа: Това го знам от личен опит. При мен нещата стават по "на час по лъжичка" и винаги когато съм преодолял определено изпитание...
Не съм го гледала този филм. Обаче ще.pocti_bezobidna написа: Това ми е много, много любимо.
Затуй си позволявам да те повторя, ама с откъс от филма
Hederlez
Знаеш ли историята с радиоадаптацията по Уелс?vyara написа: Ето на, чета си аз нейде, преди минути, и ми попада парче със заглавие "Война на световете", не че е кой знае какво, за по принцип говоря.
Чакай да го пусна и него.
Jeff Wayne - War of the worlds
Не?! Не си?!vyara написа:Не съм го гледала този филм. Обаче ще.pocti_bezobidna написа: Това ми е много, много любимо.
Затуй си позволявам да те повторя, ама с откъс от филма
Hederlez
vyara написа:Днес ми е дъждовно. Вали, прозорците мокри, навън е сиво...
Краят на 30те. САЩ.vyara написа:Не, не я знам.pocti_bezobidna написа: Знаеш ли историята с радиоадаптацията по Уелс?
Като чуя за "Война на световете" първото, което ми хрумва е за въздействието на медиите
Аха.pocti_bezobidna написа: Краят на 30те. САЩ.
Орсън Уелс, който по принцип е кинорежисьор прави радиоадаптация на "Война на световете", и нали си е човек на изкуството, решава да използва по-провокативна форма и цялата история за нападението на марсианците е представена под формата на репортажи. Настава масова паника, хората тръгват да напускат къщите си и да се спасяват кой където сметне за безопано, има и много самоубийства. Класика.
БГ вариант - "атомното" Ку-Ку
Ох, едвам го изслушах тоя кавър...vyara написа:
Light My Fire

Ама че си и ти. Той оня е само за гледане.[unknown] написа:Ох, едвам го изслушах тоя кавър...vyara написа:
Light My Fire
А оригиналат е толкова готин.
The Doors - Light My Fire
Любимо, любимо.vyara написа:David Gray - Sail away with me
vyara написа:Shirley Bassey - LOVE STORY
Така. Ако е споделена.МЪЖжжж написа:vyara написа:Shirley Bassey - LOVE STORY
Преди време една приятелка ме попита така ли се усеща Любовта.