TerE
Re: TerE
Мнемозина написа:Ама с туй очило много виждаш, ей!Semiramis написа:
прочетох го в магьосническата книга .. аз ако чакам само на виждането...
ауу, плеснах се по челотоМнемозина написа:Ама с туй очило много виждаш, ей!Semiramis написа:
сега обърнах внимание, че това са цайси:shy:
Мнемозина написа:Ама с туй очило много виждаш, ей!Semiramis написа:
Завиждаш ли?
А TerE, нещо общо има ли с кириз пердЕ или ще пропише(ш)?
Наздраве де!
НЕ си права - монокЪлско ми се чини...ppi написа:сега обърнах внимание, че това са цайси:shy:
отвори си и другото око, на лентата е нямало място за другото очоЗвеневия написа:НЕ си права - монокЪлско ми се чини...ppi написа:сега обърнах внимание, че това са цайси:shy:
Semiramis написа:
Здравейте, тъкмо отварях тема да кажа здрасти... ама много сте бързи
Та.... здравейте всички тук!
Честит ви този снежен ден - само е за родопско одеяло, камина и.... според зависи от личните предпочитания каквото още там
Надушвам, че сме от една породаTerE написа: Честит ви този снежен ден - само е за родопско одеяло, камина и.... според зависи от личните предпочитания каквото още там![]()
Червено вино, черен пипер...
Здрасти, де!
Мани го пипера. Дай сиренце...4avdar4e написа:...
Здрасти, де!
Новите, както си е традицията - добре дошли и да почерпят
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
здрастиTerE написа: Здравейте, тъкмо отварях тема да кажа здрасти... ама много сте бързи![]()
Честит ви този снежен ден - само е за родопско одеяло, камина и.... според зависи от личните предпочитания каквото още там![]()
ПП/ родопското одеало много боде

нито с кириз, нито с пердЕЗвеневия написа:Мнемозина написа:Ама с туй очило много виждаш, ей!Semiramis написа:
Завиждаш ли?
А TerE, нещо общо има ли с кириз пердЕ или ще пропише(ш)?
Наздраве де!
сори, нещо не можах да се сборя с емотиконите - бягат ми, гадовете, та затуй бавничко се включих
Пипера е за върху корема, разтрива се, докато стане на прахELBI написа: Мани го пипера. Дай сиренце...
- Dark Angel
това със сиренцето все ми напомня на леко притоплен камембер, боровинково сладко и мавруд 2001ELBI написа: Мани го пипера. Дай сиренце...

TerE написа:Semiramis написа:
Здравейте, тъкмо отварях тема да кажа здрасти... ама много сте бързи![]()
Честит ви този снежен ден - само е за родопско одеяло, камина и.... според зависи от личните предпочитания каквото още там![]()
имам много набито око
за хора с вкус...
..това е нещо като да кажа, че и трите ми пасват
и една добавка за добре дошла/дошъл
Flames
Здрасти!TerE написа:
TerE написа:
п.п. И трите, чадо, и трите.
Последно промяна от Амаранта на 19.11.07, 15:45, променено общо 1 път.
Сиренцето синьо ли да е? Или как?ELBI написа:Мани го пипера. Дай сиренце...4avdar4e написа:...
Здрасти, де!
нека ми боде, нека ми е лошо - пред камината и т.н....Dark Lady написа:здрастиTerE написа: Здравейте, тъкмо отварях тема да кажа здрасти... ама много сте бързи![]()
ПП/ родопското одеало много боде
- Глас в пустиня
- Dark Angel
Здрасти!vyara написа:Здрасти!TerE написа:
колко младо, а колко бързо се ориентираTerE написа:Сиренцето синьо ли да е? Или как?ELBI написа:Мани го пипера. Дай сиренце...4avdar4e написа:...
Здрасти, де!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
дошлаSemiramis написа:TerE написа:Semiramis написа:
имам много набито око
и очило
за хора с вкус...
..това е нещо като да кажа, че и трите ми пасват
и една добавка за добре дошла/дошъл
Flames
стига де - аз съм почитател и на ШЛ, и на снукър... Вероятно съм гледал повече от тебе този спортRemmivs написа:Бе да питам, с тоя аватар, почитател ли си на снукъра? Барем една сродна душа намеря в тази ШЛ пустиня.
ELBI написа:колко младо, а колко бързо се ориентираTerE написа:Сиренцето синьо ли да е? Или как?ELBI написа:Мани го пипера. Дай сиренце...4avdar4e написа:...
Здрасти, де!
ми кат ти предложа нещо да гледаме, все си зает... или нещо друго...Remmivs написа:Ма коментираш само ШЛ. Ерго, част си от пустинята. Да си ми предложил да гледаме СТ с ЧВ и СС? Не си!ELBI написа:стига де - аз съм почитател и на ШЛ, и на снукър... Вероятно съм гледал повече от тебе този спорт
Ми ти взе ми предлагаш неща дето не са за лесбиец кат мен...ELBI написа:ми кат ти предложа нещо да гледаме, все си зает... или нещо друго...90-96 гледах много снукър. Сега - по-рядко, но тогава беше ...
нави меRemmivs написа:Ми ти взе ми предлагаш неща дето не са за лесбиец кат мен...ELBI написа:ми кат ти предложа нещо да гледаме, все си зает... или нещо друго...90-96 гледах много снукър. Сега - по-рядко, но тогава беше ...
Хубу. Аз ще ти предложа да погледаме някой финал на турнир с ЧВ и СС. Ето на UK Championship другия месец. Ок?