Deal. Мадамите ги водиш ти. Жените ги разкарвам аз. Не, не, не - исках да кажа обратното...ELBI написа:нави ме
TerE
Re: TerE
TerE написа:...ра
я да те питам как си със ските?
че тук сме само с Грийна (ама пък той ужасно зает) и още 1-2-ма не много убедителни в желанията си...
ти разбра за виното и сиренцето вече
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Вие не мож ли да сваляте на ПМ?ELBI написа:нави меRemmivs написа:Ми ти взе ми предлагаш неща дето не са за лесбиец кат мен...ELBI написа:ми кат ти предложа нещо да гледаме, все си зает... или нещо друго...90-96 гледах много снукър. Сега - по-рядко, но тогава беше ...
Хубу. Аз ще ти предложа да погледаме някой финал на турнир с ЧВ и СС. Ето на UK Championship другия месец. Ок?
Момата,.. шси помисли, че тук сме разделени само на лезбийци и педераскини!
я да те питам как си със ските?ELBI написа:TerE написа:...ране питай старило.....
че тук сме само с Грийна (ама пък той ужасно зает) и още 1-2-ма не много убедителни в желанията си...
Аз може ли да Ви нося кошницата с провизиите?
Като Санбернар,.. един вид...
Чавето и естито ще са 2 придружаващи санбернарки или какво?Звеневия написа:я да те питам как си със ските?ELBI написа:TerE написа:...ране питай старило.....
Аз може ли да Ви нося кошницата с провизиите?![]()
![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
с оферта, че ще гледаме снукър - около 0.1-0.2Remmivs написа:Последно - ти се занимаваш с всичко. Терен, ЧВ и СС от мен. Колко можеш да доведеш?ELBI написа:последно?И не разбрах точно - у вас или у нас
И колко да водя
с оферта за друго - между 3 и 8
то в тая ситуация направо си плаче човек да се научи да кара ски ( ако не кара, де - като менеELBI написа:Чавето и естито ще са 2 придружаващи санбернарки или какво?Звеневия написа:я да те питам как си със ските?ELBI написа:TerE написа:...ране питай старило.....
![]()
![]()
вместо плач, може да нарежеш по една салатка и ... бе ще намерим занимания вместо плача - спокойно...TerE написа:то в тая ситуация направо си плаче човек да се научи да кара ски ( ако не кара, де - като менеELBI написа:Чавето и естито ще са 2 придружаващи санбернарки или какво?Звеневия написа:я да те питам как си със ските?ELBI написа:TerE написа:...ране питай старило.....
![]()
![]()
Като Санбернар,.. един вид...)
сериозно - жалко за ските
Малей, каква е красота навън...
А, добре дошла!
Бтв - не мое ли да стикнем една темичка с поздравления за новодошлите, че докат избраузя всичко що сте писАли, вашта кожа, спамъри ньедни, за малко да пропусна? (то че най-редовно пропускам - пропускам, ма то бива вашто - бива....)
Ще взема и ино календарче с аутоматик честитутки на РДта също да изтипосам, не моа ви помня всите, амаха, няма се на пост-патерица да са включвам, я!
Бтв - не мое ли да стикнем една темичка с поздравления за новодошлите, че докат избраузя всичко що сте писАли, вашта кожа, спамъри ньедни, за малко да пропусна? (то че най-редовно пропускам - пропускам, ма то бива вашто - бива....)
Ще взема и ино календарче с аутоматик честитутки на РДта също да изтипосам, не моа ви помня всите, амаха, няма се на пост-патерица да са включвам, я!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
няма да плача, обещавамELBI написа:вместо плач, може да нарежеш по една салатка и ... бе ще намерим занимания вместо плача - спокойно...TerE написа:то в тая ситуация направо си плаче човек да се научи да кара ски ( ако не кара, де - като менеELBI написа:Чавето и естито ще са 2 придружаващи санбернарки или какво?Звеневия написа:я да те питам как си със ските?ELBI написа:TerE написа:...ране питай старило.....
![]()
![]()
за красота - страхотно е
ти също ли си на 4 км или си другадеTerE написа:няма да плача, обещавамELBI написа:вместо плач, може да нарежеш по една салатка и ... бе ще намерим занимания вместо плача - спокойно...TerE написа:то в тая ситуация направо си плаче човек да се научи да кара ски ( ако не кара, де - като менеELBI написа:Чавето и естито ще са 2 придружаващи санбернарки или какво?Звеневия написа:я да те питам как си със ските?ELBI написа:TerE написа:...ране питай старило.....
![]()
![]()
за красота - страхотно е
Ако не спреш с цатат в цитат в цитат в цитата, не съм сигурен, че няма да плачеш.TerE написа:няма да плача, обещавам
за красота - страхотно е
Ама на Елби не правиш забележка, нали?Remmivs написа:Ако не спреш с цатат в цитат в цитат в цитата, не съм сигурен, че няма да плачеш.TerE написа:няма да плача, обещавам
за красота - страхотно еНашата Beautiful Operator From Heaven е търпелива, но все пак е жена.
Все се уреждат някои.
Panta rhei...
maggot написа:А, добре дошла!![]()
Ъхъм, важното е да се спичат новобранките...Мнемозина написа:Ама на Елби не правиш забележка, нали?Remmivs написа:
Ако не спреш с цатат в цитат в цитат в цитата, не съм сигурен, че няма да плачеш.Нашата Beautiful Operator From Heaven е търпелива, но все пак е жена.
Все се уреждат някои.
Той писа след това. Пък е е пердупреден вече. На теб да ти правя ли? Или ще речеш, че е по някой декамеронски признак? М?Мнемозина написа:Ама на Елби не правиш забележка, нали?
Все се уреждат някои.
Моля, моля!Remmivs написа:Той писа след това. Пък е е пердупреден вече. На теб да ти правя ли? Или ще речеш, че е по някой декамеронски признак? М?Мнемозина написа:Ама на Елби не правиш забележка, нали?
Все се уреждат някои.
Моето поведение е безупречно.
Открий за какво би могъл да ми направиш забележка и веднага ще докажа противното.
Panta rhei...
ELBI написа:Чавето и естито ще са 2 придружаващи санбернарки или какво?Звеневия написа:я да те питам как си със ските?ELBI написа:TerE написа:...ране питай старило.....
![]()
![]()
не върви за жени така да се говори
Мнемозина написа:Моля, моля!Remmivs написа:Той писа след това. Пък е е пердупреден вече. На теб да ти правя ли? Или ще речеш, че е по някой декамеронски признак? М?Мнемозина написа:Ама на Елби не правиш забележка, нали?
Все се уреждат някои.
Открий за какво би могъл да ми направиш забележка и веднага ще докажа противното.
докажи, че пида онова, което питаме винаги...за Варна, де ...
Тогава няма да откривам. Ти си на ход.Мнемозина написа:Моля, моля!
Remmivs написа:
Ако не спреш с цатат в цитат в цитат в цитата, не съм сигурен, че няма да плачеш.Нашата Beautiful Operator From Heaven е търпелива, но все пак е жена.
Споко бе.TerE написа:![]()
Ъъъ, какво питаме винаги?Semiramis написа:
Panta rhei...
Твърде елегантно, Милорд.Remmivs написа:Тогава няма да откривам. Ти си на ход.Мнемозина написа:Моля, моля!

Разсейвате ме тук и не съм казала още добре дошла на новото другарче.
Последно промяна от Мнемозина на 19.11.07, 17:09, променено общо 1 път.
Panta rhei...
тц, малко по-нагоре (или по-надолу, знам ли...):winkw:ELBI написа:
ти също ли си на 4 км или си другадеЧе с космическата валута търсим 4-ти
Мнемозина написа:Ъъъ, какво питаме винаги?Semiramis написа:
ми....ми...
Аз-подробната...
до тука стана ясно, че е жена, не кара ски, но пък пие червено вино.
сега да видим дали кара сърф...
абе исках да кажа, че може да е от Варна...
..щото те тука са 30% варненците.
ПП
TerE, как ти казват на галено?
ППП
Изнинявам се, ако нахалствам нещо.
Аааа, не, винаги питаме "кой те доведе".Semiramis написа:
ми....ми...
Аз-подробната...
Последно промяна от Мнемозина на 19.11.07, 17:11, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Мнемозина написа:
Разсейвате ме тук и не съм казала още добре дошла на новото другарче.
Чакай тогава да видя първо IP-то и след малко ще имаш пида. Друго трябва ли ти?Semiramis написа:дам, без задоволителен отговор няма да спя тази нощ
не е от Варна...Semiramis написа:
ПП
TerE, как ти казват на галено?
ППП
Изнинявам се, ако нахалствам нещо.
на галено - ами някои, всъщност, Тере - с ударение на второто е
не нахалстваш (много..):winkw:
Remmivs написа:Чакай тогава да видя първо IP-то и след малко ще имаш пида. Друго трябва ли ти?Semiramis написа:дам, без задоволителен отговор няма да спя тази нощ
ъъъъ....да...интересува ме с каква маска ходи по партита....
Мнемозина написа:Аааа, не, винаги питаме "кой те доведе".Semiramis написа:
ми....ми...
Аз-подробната...
аз предлагам, Мнемо, с теб да наблюдавамеееееееееееееееееееееее
Последно промяна от Semiramis на 19.11.07, 17:28, променено общо 1 път.