255.255.1.0Semiramis написа:ъъъъ....да...интересува ме с каква маска ходи по партита....
:shy:
TerE
Re: TerE
Аз го оправих.Semiramis написа:плс..може ли да направим това дълго а на Е?Мнемозина написа: Приемам единодушно.това е дислексия, клавиатурна
Само не знам достатъчно много е-та ли сложих.
Panta rhei...
Ей! Ей! Ей!Мнемозина написа:Аз го оправих.Semiramis написа:плс..може ли да направим това дълго а на Е?Мнемозина написа:Приемам единодушно.Semiramis написа:Мнемозина написа: Аааа, не, винаги питаме "кой те доведе".
аз предлагам, Мнемо, с теб да наблюдавамееееееееееееееееееееее
това е дислексия, клавиатурна
Ей начи, една минута невнимание и...Remmivs написа:Ей! Ей! Ей!Мнемозина написа: Аз го оправих.
Panta rhei...
Мнемозина написа: Аааа, не, винаги питаме "кой те доведе".
Хей, хора, налага се да ви зарежа за малко - да посвърша и аз нещо
Много благодаря на всички за сърдечното посрещане, ако съм пропуснала да кажа здрасти на някого - моля да ме извини, надявам се да имам опция да се реванширам
Чао засега и до скоро!

Пропусна да ни отговориш на въпросите, но ще ти простим... засега.TerE написа:Мнемозина написа: Аааа, не, винаги питаме "кой те доведе".
Хей, хора, налага се да ви зарежа за малко - да посвърша и аз нещо
Много благодаря на всички за сърдечното посрещане, ако съм пропуснала да кажа здрасти на някого - моля да ме извини, надявам се да имам опция да се реванширам
Чао засега и до скоро!
Приятна работа!
Ама вижте как се получава, моля ви се, сякаш писането тук е губене на време!
Panta rhei...
Най-вероятно е половинката на някой, аз да ти кажа, че да спиш спокойно.Мнемозина написа:
Пропусна да ни отговориш на въпросите, но ще ти простим... засега.
Приятна работа!
Ами ако шестото ти чувство те лъже?vyara написа:Най-вероятно е половинката на някой, аз да ти кажа, че да спиш спокойно.Мнемозина написа:
Приятна работа!
Ама вижте как се получава, моля ви се, сякаш писането тук е губене на време!Аз нали имам шести чувства и елементарна логика. Понеже явно е някой от тук и понеже наскоро нали за половинки си говорим, та така де, по пътя на елементарната ми логика....
Пак няма да спя спокойно.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Ей начи, една минута невнимание и...Remmivs написа:Ей! Ей! Ей!Мнемозина написа: Аз го оправих.
Мнемозина написа:Ами ако шестото ти чувство те лъже?vyara написа:Най-вероятно е половинката на някой, аз да ти кажа, че да спиш спокойно.Мнемозина написа:
Приятна работа!
Ама вижте как се получава, моля ви се, сякаш писането тук е губене на време!Аз нали имам шести чувства и елементарна логика. Понеже явно е някой от тук и понеже наскоро нали за половинки си говорим, та така де, по пътя на елементарната ми логика....
Пак няма да спя спокойно.
не я лъже...и аз мисля като нея, но...50/50
добре. тази нощ - сбирка в 4 да проверим Фриски.
Да не вземеш да се събудиш в 4 нощеска, после и тебе да се чудим как да те оправяме?!?Мнемозина написа: Пак няма да спя спокойно.
Бе, ейчш, ти що пишеш, квото пиша азSemiramis написа: не я лъже...и аз мисля като нея, но...50/50
добре. тази нощ - сбирка в 4 да проверим Фриски.
4avdar4e написа:Бе, ейчш, ти що пишеш, квото пиша азSemiramis написа: не я лъже...и аз мисля като нея, но...50/50
добре. тази нощ - сбирка в 4 да проверим Фриски.:rotfl24:
без да искам
ти сега разбра ли за 4 или не?
оставям ви и бягам да танцувам под дъжда
сладка вечер ви пожелавам!
Приятна работа и на теб!Semiramis написа: оставям ви и бягам да танцувам под дъжда
сладка вечер ви пожелавам!
Panta rhei...
- Dark Angel
Куба либре + кубинска пура + кубинка?Мнемозина написа:Не успя.
Опитай пак.
Последно промяна от Remmivs на 19.11.07, 18:06, променено общо 1 път.
И това е една от най-интересните му страни. Като на маса, тамън кажеш нещо, пък друго те разсея, пък след половин час се сетиш, че си говорил за нещото...Мнемозина написа:Тоя клуб е една тематична паяжина.
Ако се събудя в четири, ще ви проверя всичките дали спите.
За теб не знам дали ще се събудиш, но на мен ми се очертава твърде нелицеприятната вероватност да си стоя до тогава на столчето пред компа
4avdar4e написа:И това е една от най-интересните му страни. Като на маса, тамън кажеш нещо, пък друго те разсея, пък след половин час се сетиш, че си говорил за нещото...
За теб не знам дали ще се събудиш, но на мен ми се очертава твърде нелицеприятната вероватност да си стоя до тогава на столчето пред компа
И аз така мисля.4avdar4e написа:И това е една от най-интересните му страни. Като на маса, тамън кажеш нещо, пък друго те разсея, пък след половин час се сетиш, че си говорил за нещото...Мнемозина написа:Тоя клуб е една тематична паяжина.
Ако се събудя в четири, ще ви проверя всичките дали спите.
Със сигурност няма да се събудя, така че ще нагледаш ли Фриски и Семирамида?
Panta rhei...
Днес не ми работи шестото чувство.vyara написа: Най-вероятно е половинката на някой, аз да ти кажа, че да спиш спокойно.Аз нали имам шести чувства и елементарна логика. Понеже явно е някой от тук и понеже наскоро нали за половинки си говорим, та така де, по пътя на елементарната ми логика....
Мамка му, то и петото не ми работи, но мисля, че инспектор Сноу ако се появи ще вдигне мъглата по въпроса.
Тя има невероятен следователски нюх.
Добре дошла!TerE написа:
A-A! ЗаварилА. Може и заварИла - се тая.TerE написа:Добре заварил/а(?)
![]()
П.П. Хвана ме! Супата имам предвид
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Най-вероятно е половинката на някой, аз да ти кажа, че да спиш спокойно.vyara написа:
Ама моля ви се, няма такова нещо - губене на време!:winkw:
И - може би ще ви разочаровам - не съм половинката на никой тук, ама честно
Добре заварил! (или -а?, а?)[unknown] написа:
Добре дошла!
Без "а".TerE написа:Добре заварил! (или -а?, а?)[unknown] написа:
Добре дошла!
Мммтака, това го уточнихме.TerE написа: Ама моля ви се, няма такова нещо - губене на време!:winkw:
И - може би ще ви разочаровам - не съм половинката на никой тук, ама честно. Е, имам си половинка, и четвъртинка, де, ама те нямат нищо общо.....
Сега кажи другото - кой те доведе.
Добре дошла и от мен!
Правило № 001 на Зо4овечеството: ако Клубът пречи на работата, спирай работатаTerE написа: Ама моля ви се, няма такова нещо - губене на време!:winkw: