За форума и половинките
- Dark Angel
- Житената Питка
- BOFH
Re: За форума и половинките
Сори, батка, но е взаимно.Житената Питка написа:Нали не визираш своя задник щото по спомен твоя беше идеята да ме изтипосате админ?
Ако си визираш седалището да знаеш, че не си мой тип.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:10, променено общо 1 път.
Хехехе! Великан!Капинчо написа:При мен е точно обратното - заради някои клубари ми се отщя да пиша, а заради други все още пиша.[unknown] написа: Заради някой клубари прописваме, а заради други спираме да пишем...
- Dark Angel
заради мен, а аз съм такава душица в 50 % от времето сиКапинчо написа:
При мен е точно обратното - заради някои клубари ми се отщя да пиша, а заради други все още пиша.

- Dark Angel
- Житената Питка
- BOFH
Кое е взаимно бе??? Аз чувства към теб нямам.Remmivs написа:Сори, батка, но е взаимно.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
50-те процента, когато не си във форума, налиDark Lady написа:заради мен, а аз съм такава душица в 50 % от времето сиКапинчо написа:
При мен е точно обратното - заради някои клубари ми се отщя да пиша, а заради други все още пиша.![]()
:rotfl24::rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Бе я не ги гледай "някои" - кат ти се пише - пиши. Ако знаеш колко трагикокомични клубари съм гледал -сръдливи, докачливи, чувствителни, незнамкакво си... не се набутвай в тяхната категория.Капинчо написа:...заради някои клубари ми се отщя да пиша, а заради други все още пиша.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Начи, ся, да те открехна, че си новичка - в началото си е чисто чукане откъдето и да го погледнеш - разтварят ти бузките и нема мърдане. Сещат се да дават наколенки и да слагат лубрикант, понеже си нов. После, наколенките биват изхвърлени, лубриканта - също. Ма понеже усещат, че привикваш, по-нататък почват да ползват пясък или чакълец, според зависи. А лизането на задници е най-последен писък - с другото навикнАхмеDark Lady написа: е, нема начин да не знаеш - с гърци работиш
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Бррр, това някакъв психо-трилър ли е?maggot написа:Начи, ся, да те открехна, че си новичка - в началото си е чисто чукане откъдето и да го погледнеш - разтварят ти бузките и нема мърдане. Сещат се да дават наколенки и да слагат лубрикант, понеже си нов. После, наколенките биват изхвърлени, лубриканта - също. Ма понеже усещат, че привикваш, по-нататък почват да ползват пясък или чакълец, според зависи. А лизането на задници е най-последен писък - с другото навикнАхмеDark Lady написа: е, нема начин да не знаеш - с гърци работиш
А кинтите как са?
- Dark Angel
тц, имам предвид личния си живот с тия процентиlatrevw написа: 50-те процента, когато не си във форума, нали
а иначе съм си чудовище през повечето време и хич не ми дреме - така се живее много удобно

Хименно!Житената Питка написа:Кое е взаимно бе??? Аз чувства към теб нямам.
- Dark Angel
еее, не така де, преди да се хвана с тия имам 5 годишен стаж с гърциmaggot написа:Начи, ся, да те открехна, че си новичка - в началото си е чисто чукане откъдето и да го погледнеш - разтварят ти бузките и нема мърдане. Сещат се да дават наколенки и да слагат лубрикант, понеже си нов. После, наколенките биват изхвърлени, лубриканта - също. Ма понеже усещат, че привикваш, по-нататък почват да ползват пясък или чакълец, според зависи. А лизането на задници е най-последен писък - с другото навикнАхмеDark Lady написа: е, нема начин да не знаеш - с гърци работиш
както казва една приятелка "Може да водиш лекции за известни и не толкова известни византийски номера"
а че са безмилостни, да. така е. ама не ми дреме. щото и аз съм същата - само карти да имам в ръката

- Житената Питка
- BOFH
Кинтите са СУПЕР!Mila написа:Бррр, това някакъв психо-трилър ли е?
А кинтите как са?
Иначе москитото е забравила да спомене една много важна отпускаща стойка, нарича се "Пирейска Триера" - слагат ти го в устата и в задника и ти се дава свобода да мърдаш на където си поискаш.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:08, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
Така е то. Но това е защото от нервите се разстройва стомашно-чревния тракт и нараства газообразуването.Капинчо написа:Ей, тъкмо да се обидя и ти си писал да не се набутвам при тях, демек не е за мене лафа.
Апропо, забравил си да добавиш пръдливи. Много се римува със сръдливи. И Верчето може да ти каже ... или айде, не Верчето, щото е дама, ама Рема ще потвърди.
- Dark Angel
аз може да съм безумна, но не съм шизофренична my dearКапинчо написа:
Свикнал съм с шизофренно поведение. Оня дето ми се изрепчи и го уволних и после ми носи тортата с уиски, за да го взема пак, ми ходатайства (без да го карам) за сегашната ми работата.
Неведоми са пътищата Господни.
аз съм бляскава и откачена, но нося чудесни резултати за Дъ Биг Бос

-
Дядо Капинчо
...
Е, да де. Нали и аз все още пиша тук. Значи е същото.Капинчо написа:При мен е точно обратното - заради някои клубари ми се отщя да пиша, а заради други все още пиша.[unknown] написа: Заради някой клубари прописваме, а заради други спираме да пишем...
-
Дядо Капинчо
Ами, така е. Заради едни пиша тук, а заради други ми се иска да се махна. Амя няма да им развалям сеира и базплатното забавление, я!МЪЖжжж написа:Значи заради едни пишете, заради други не пишете...
А заради някой да се пие нема ли?!
Аре НАЗДРАВЕ!![]()
Аз пъ ся мога да си пиша квот си искам.
Наздраве!
- Dark Angel
"Who Is The Boss" gameКапинчо написа: Свикнал съм с шизофренно поведение. Оня дето ми се изрепчи и го уволних и после ми носи тортата с уиски, за да го взема пак, ми ходатайства (без да го карам) за сегашната ми работата.
Неведоми са пътищата Господни.

-
Дядо Капинчо
...
Капинчо написа:Само скитникът си е сам бос (и в двата смисъла). Всички останали все си имаме по някой бос (няколко боси). Най-много босове имат бизнесмените, дето си мислят, че сами са си босове - те зависят от много повече хора, отколкото обикновения служител, пък бил той и с 5 началника.
Едно време имаше лаф - висшист, среднист, началник (според образованието).
Това Бос дали не е щото босът е най-често бос по много въпроси?
ПП Семирамидке, това току що си го измислих. Ако някой вече си го е сложил като подпис, моля да ме извиини!
Разликата е, че ако някой от многото вече не те устройва, можеш да го елиминираш без сътресения. За служителя далеч не е така.Капинчо написа:
Само скитникът си е сам бос (и в двата смисъла). Всички останали все си имаме по някой бос (няколко боси). Най-много босове имат бизнесмените, дето си мислят, че сами са си босове - те зависят от много повече хора, отколкото обикновения служител, пък бил той и с 5 началника.
.....
Кое точно не е така за служителя?!?Mila написа:Разликата е, че ако някой от многото вече не те устройва, можеш да го елиминираш без сътресения. За служителя далеч не е така.
И азКапинчо написа: Само скитникът си е сам бос (и в двата смисъла).
Ами това, че око някой от 5-те му началника го нерви много, не може да го махне, без евентуално самия той да се махне.Remmivs написа:Кое точно не е така за служителя?!?Mila написа:Разликата е, че ако някой от многото вече не те устройва, можеш да го елиминираш без сътресения. За служителя далеч не е така.:blink::shocked:
Сега ясна ли съм?:rotfl24:
това всъщност е една голяма заблуда, нямаш шеф, който буквално да ти стои на главата, но иначе...4avdar4e написа:И азКапинчо написа: Само скитникът си е сам бос (и в двата смисъла).
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Бъркаш, изобщо не е заблудаlatrevw написа: това всъщност е една голяма заблуда, нямаш шеф, който буквално да ти стои на главата, но иначе...
Пределно. И преди беше така. Но точно това ми е мътно. Служителят има една шапка само. И ако не го кефи си я взима и го е.е за 5, 50 или 500 началници. Прочее, те се трепят за служители, а не обратното.Mila написа:Ами това, че око някой от 5-те му началника го нерви много, не може да го махне, без евентуално самия той да се махне.
Сега ясна ли съм?:rotfl24:
4avdar4e написа:Бъркаш, изобщо не е заблудаlatrevw написа: това всъщност е една голяма заблуда, нямаш шеф, който буквално да ти стои на главата, но иначе...
шеф са ти всички задължения, които не можеш да си позволиш да не изпълниш, и както каза Капинчо по-горе този, който уж сам си е шеф има най-много шефове4avdar4e написа:Бъркаш, изобщо не е заблудаlatrevw написа: това всъщност е една голяма заблуда, нямаш шеф, който буквално да ти стои на главата, но иначе...