До любителите на iPhone
Re: До любителите на iPhone
Тези технологии ни повредиха децата бе.
Вчера се смях с една дружка:
Малкото и дете - Мамо, кажи как ми е IP-то?
- За какво ти е?
- Ми госпожата го иска!
- Абе как така бе?! За какво и е на госпожата IP-то?
- Кажи го деееееее, иска го! Утре трябва да и го кажааааа!
Ето и бележка от госпожата:
"Моля напишете ЕГН-то на детето, за да го впишем....някъде си":lol:
- За какво ти е?
- Ми госпожата го иска!
Ти си се смяла, но едно приятелче на голямата искаше в неделя IP-то й/ни. Казах й да му каже, че е 192.168.1.100. Така де, не беше уточнил кое точно IP иска. А IP-тата хич, ама хич не са трудни за откриване. Напротив, далеч по-лесни са от ЕГН-то. Пък и не са под възбрана по закона за личните данни.esti написа:Тези технологии ни повредиха децата бе.
- За какво ти е?
- Ми госпожата го иска!
А виж, това е интересно защо е така?? Фирмите за преводи, примерно, са длъжни да се регистрират по тоя закон, а фирмите, предлагащи нет?? Едва ли :eek:Remmivs написа: Ти си се смяла, но едно приятелче на голямата искаше в неделя IP-то й/ни. Казах й да му каже, че е 192.168.1.100. Така де, не беше уточнил кое точно IP иска. А IP-тата хич, ама хич не са трудни за откриване. Напротив, далеч по-лесни са от ЕГН-то. Пък и не са под възбрана по закона за личните данни.
bead_ написа:не е. кой каквото и да говори.Quid написа: телефона си е супер кой каквото иска да говори:-)
разбира се дизайнерски е пипнат! затова - шапка свалям
И китайците/тайванците гу барат дизайно!
ПРИМЕР!
Отвратително е това на Ябълканите в случая. Гугъл поне може да го пратиш за зелен хайвер стига да искаш и да ти пука.pocti_bezobidna написа:Аз съм заслепен почитател на Apple, Mac addicted, дет вика един колега
G5-цата напирмер си я съзерцавам почти влюбено, щото знам че шефа няма да им я купи:crying:
Дреме ми, че ме следят, то и Google нон-стоп ни наблюдава, така че -
поне да ме наблюдава нещо стилно
днес е топличко - може и без шапка да сиbead_ написа:не е. кой каквото и да говори.Quid написа: телефона си е супер кой каквото иска да говори:-)
разбира се дизайнерски е пипнат! затова - шапка свалям
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
От линка, дет го беше пуснал Питкиния, си избираш един мускулест, надяваш му е дна верижка,... някъде си... от платина с изумрудчета и диаманти,..pocti_bezobidna написа:Аз съм заслепен почитател на Apple, Mac addicted, дет вика един колега
G5-цата напирмер си я съзерцавам почти влюбено, щото знам че шефа няма да им я купи:crying:
Дреме ми, че ме следят, то и Google нон-стоп ни наблюдава, така че -
и го влачиш да те наблюдава!
ми може би е право детето в дългосрочен план нищо чудно IP-то да стане по-важно от ЕГН-то:blum:esti написа:Тези технологии ни повредиха децата бе.
- За какво ти е?
- Ми госпожата го иска!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Или IP-то да стане ЕГН!ELBI написа:ми може би е право детето в дългосрочен план нищо чудно IP-то да стане по-важно от ЕГН-то:blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Криеш се зад многодетен рутер!сър Айвънхоу написа:Или IP-то да стане ЕГН!ELBI написа:ми може би е право детето в дългосрочен план нищо чудно IP-то да стане по-важно от ЕГН-то:blum:
Телефона не съм го пробвАла.bead_ написа:то това му е основното преимущество - стил. иначе е гола вода. в сравнение с нокия n75 примерно.pocti_bezobidna написа:
Обаче за 7 години на Mac само веднъж имах проблем - залях клавиатурата с кафе.
Доброволно с нищо не го сменям.
Remmivs написа: Ти си се смяла, но едно приятелче на голямата искаше в неделя IP-то й/ни.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Нема начин с 4-та версия.сър Айвънхоу написа:Или IP-то да стане ЕГН!
- сър Айвънхоу
Абе, знае ли се докъде ще се стигне с електрониката и компютъризацията...Remmivs написа:Нема начин с 4-та версия.сър Айвънхоу написа:Или IP-то да стане ЕГН!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Прав е Рем - само с 6-цата ще може ... Само дет се моткат още с въвеждането и.сър Айвънхоу написа:Абе, знае ли се докъде ще се стигне с електрониката и компютъризацията...Remmivs написа:Нема начин с 4-та версия.сър Айвънхоу написа:Или IP-то да стане ЕГН!
Та да я съдят, че е прокурорско ли???ELBI написа: на този, обаче ще звъннеш...
Туй на момиченце мяза, бе, Елби
все недоволни тези жени, не мож им се угоди...bead_ написа:нещо педофилско ли съзря в профила ми?!?!?!:blink: че така ми говориш?!?!?!
елби, човече, престани! плийз! определено не моеш ми нацели вкуса:mad:ELBI написа:все недоволни тези жени, не мож им се угоди...bead_ написа:нещо педофилско ли съзря в профила ми?!?!?!:blink: че така ми говориш?!?!?!
just perfect
не съм аз виновен, а липсата на време и гугълът!bead_ написа:елби, човече, престани! плийз! определено не моеш ми нацели вкуса:mad:ELBI написа:все недоволни тези жени, не мож им се угоди...bead_ написа:нещо педофилско ли съзря в профила ми?!?!?!:blink: че така ми говориш?!?!?!
това ми вади на първо търсене. Трябва сигурно да задам "мъже, по вкуса на лейди Бийд" и да видя какво ще излезе. Ала сега оставям това на други клубари