как мислите - какво би било бъдещето на В.Сидеров?

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Не. Няма кой да изберем. Нямаше. И пак няма. Това е.

За Бога, блатя, не избирайте!

Помня го Попов.:D
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:Не. Няма кой да изберем. Нямаше. И пак няма. Това е.

За Бога, блатя, не избирайте!

Помня го Попов.:D
Не знам дали видя (че се върнах да поправя) препратката ми към Конституцията на Република България. Ако не гласуват половината от хората с право на глас, изборите са недействителни :D А дано!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Не знам дали видя (че се върнах да поправя) препратката ми към Конституцията на Република България. Ако не гласуват половината от хората с право на глас, изборите са недействителни :D А дано!
Ами това е! Аз няма да отида!
БоЕВ-ски

Мнение от БоЕВ-ски »

4avdar4e написа:
Не знам дали видя (че се върнах да поправя) препратката ми към Конституцията на Република България. Ако не гласуват половината от хората с право на глас, изборите са недействителни :D А дано!

Не знам Чаве!
То и аз разчитах на това първият път. Сега съм убеден, че трябва да гласувам. Дори и да бъдат касирани изборите(което според мен е невъзможно), фарсът и агонията просто ще са по-дълги, не мисля, че ситуацията ще е по-различна. Основните играчи си остават Първанов и Сидеров, просто вторият ще има повече време да спечели още гласове. Нямам представа как е в големите градове, но долу в ниското където съм аз Болен печели много привърженици, предимно бивши и твърдолинейни комунисти, а и направи в прав текст обръщение към ромите, че ще работи за приобщаването им като раздава домове, но само на тия които изучат децата си, плащат сметки и данъци, и искат да работят...а това го искаме всички нали? Дясното сега е разединено повече от всякога, нямат време, а и немогат да издигнат печеливша кандидатура, Бероновци и други артисти са си дежурни на всички избори, та така, според мен е необходимо да се сложи край по навреме...
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ-ски написа:
4avdar4e написа:

Не знам Чаве!
То и аз разчитах на това първият път. Сега съм убеден, че трябва да гласувам. Дори и да бъдат касирани изборите(което според мен е невъзможно), фарсът и агонията просто ще са по-дълги, не мисля, че ситуацията ще е по-различна. Основните играчи си остават Първанов и Сидеров, просто вторият ще има повече време да спечели още гласове. Нямам представа как е в големите градове, но долу в ниското където съм аз Болен печели много привърженици, предимно бивши и твърдолинейни комунисти, а и направи в прав текст обръщение към ромите, че ще работи за приобщаването им като раздава домове, но само на тия които изучат децата си, плащат сметки и данъци, и искат да работят...а това го искаме всички нали? Дясното сега е разединено повече от всякога, нямат време, а и немогат да издигнат печеливша кандидатура, Бероновци и други артисти са си дежурни на всички избори, та така, според мен е необходимо да се сложи край по навреме...

Доколкото ми е известно на втори тур не се искат 50% от гласоподавателите. Надявам се с този балотаж да се приключи, защото касирането на изборите ще е скъпо и досадно. Не ми се преживява още една кампания - отегчително е. Колкото и да се опитваш да не обръшаш внимание - отвякъде с избори те заливат. Тия глупосите на Волен - ще раздавам домове и т.н. и т.н. са некви свободни съчениния, дето не могат да станат. Трябва интерация за циганите и то дългосрочна - образование, помощ за работа, приучаване към семейно планиране. А това не може да стане за 5 години. Лично на мен Първан не ми пречи, да не говорим, че политиката на правителството едва ли може да се нарече точно "лява". Гласувах за Беронов на първи тур, с идеята, че на десните трябва да им се удари едно рамо, точно в момента, в който са разединени, белким им дойде акъла и престанат да се боричкат за власт и седнат да бачкат. Е, на пресконференциите чух старите приказви за колективната безотговорност и че партийните постове са им мили. не съжалявам, че гласувах за техния кандидат, но сега отивам и гласувам срещу Волен. Колкото по-малко гласове за полуидиота, толкова по-добре.
Аватар
ELBI

Re: как мислите - какво би било бъдещето на В.Сидеров?

Мнение от ELBI »

Set написа:...Полковник от резерва Петко Петков Йотов има една мисъл: Ако Левски беше на 35, нямаше да има революция. Тя се извършва от хора, които са готови да губят.

Та и прадядо ти така...
Хехе... Ако Ботев беше с каска, ако дядо беше жена...

Много е забавно понякога да се слушат кръчмарски спекулации - тръгва се от "ако, то..." и се стига до където си е решил този на чашката. И все пак даже при такива се случва да се чуе нещичко интересно и оргинално. Наистина ми е било забавно по кръчмета и седянки 8) И по мачове 8)
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

ELBI написа:
Set написа:...Полковник от резерва Петко Петков Йотов има една мисъл: Ако Левски беше на 35, нямаше да има революция. Тя се извършва от хора, които са готови да губят.

Та и прадядо ти така...

Много е забавно понякога да се слушат кръчмарски спекулации - тръгва се от "ако, то..." и се стига до където си е решил този на чашката. И все пак даже при такива се случва да се чуе нещичко интересно и оргинално. Наистина ми е било забавно по кръчмета и седянки 8) И по мачове 8)
Аз на такива места не ходя:wink:
Memento mori.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Set написа:
ELBI написа:

Та и прадядо ти така...

Доста си загубил 8) Наистина!!! :)
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

ELBI написа:
Set написа:
ELBI написа:

Та и прадядо ти така...

Какво точно?
Memento mori.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Set написа:
ELBI написа:
Set написа:
ELBI написа:

Та и прадядо ти така...

Какво точно?
О, мъдростта и грубостта на народа (ако щеш го наречи - масите) - понякога е не по-малко увличаща, интересна и интригуваща от тази на интелигенцията и аристокрацията. Най-гот е да си си бъбрил подробно и много и с двете прослойки. Без значение от коя произхождаш! Има доста мъдрост в дребни неща и основополагащи мъдрости при едната и ужасно много финес и знания, гарнирани с умения при другата.

Не е списък от книги и филми да ги изброя! Нито теореми 8)

Карай - на теб най-вероятно не ти трябва - сега - наздраве с чилийско червено и лазаня (ама нямах моцарела, та я врътнах само с основните съставки...все пак ухае прекрасно)!!!

8)
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

ELBI написа:
О, мъдростта и грубостта на народа

...
8)
Знаеш ли.

Имам подобни ситуации. Покрай ловните ми хобита.

Избягвам.

Нито съм силен на пиене, нито ми е добре на такова място. Та за това...
Memento mori.
Little Joe

Мнение от Little Joe »

ELBI написа: Хехе... Ако Ботев беше с каска, ако дядо беше жена...

Хехе, Сета изобщо не е имал предвид такава глупост. За съжаление и странно как, ти успя да го изтълкуваш съвсем грешно. Но не се затруднявай да го прочетеш втори път и да вникнеш - тейк ит изи! :wink:
Тъй е по мачовете - говорим първото, което ни дойде на акъла... Няма време за осмисляне! :lol:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Little Joe написа:
ELBI написа: Хехе... Ако Ботев беше с каска, ако дядо беше жена...

Хехе, Сета изобщо не е имал предвид такава глупост. За съжаление и странно как, ти успя да го изтълкуваш съвсем грешно. Но не се затруднявай да го прочетеш втори път и да вникнеш - тейк ит изи! :wink:
Тъй е по мачовете - говорим първото, което ни дойде на акъла... Няма време за осмисляне! :lol:
ГООООООООООЛ!

п.с. Сори...аз съм болна и ми е простено...,нали? :batting:
Little Joe

Мнение от Little Joe »

doktorka написа: ГООООООООООЛ!

А такааа... Вода гази (дълбокака и мътна вода да здравеопазването :wink:) - жаден ходи!

Аааабсолютно ти е забранено да се разболяваш! Де се е видяло болен доктор?
Че с тия целувки сума ти народ ще натръшкаш! Ама целувай, целувай - виируси трябват на народа! :lol:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Little Joe написа:

А такааа... Вода гази (дълбокака и мътна вода да здравеопазването :wink:) - жаден ходи!

Че с тия целувки сума ти народ ще натръшкаш! Ама целувай, целувай - виируси трябват на народа! :lol:
А ти ша продаваш!

Амчи сега кой ще плаща???
Може би аз трябва да плащам ! ТАКА ЛИ!!! *

* - :lol::lol::lol:
Memento mori.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Little Joe написа:

свалката е бизнес...казал бил венци..( заради сет-а прочетох теорията дваж)...
или бизнесът е свалка?

както и да беше...
нацелувам ви набързо...изпонатръшквам ви...и после ще вземам пари за лечение...

милионерка ще ставам...

( теб само ще те целувам...може ли?...)
Little Joe

Мнение от Little Joe »

doktorka написа:
свалката е бизнес...казал бил венци..( заради сет-а прочетох теорията дваж)...
или бизнесът е свалка?

както и да беше...
нацелувам ви набързо...изпонатръшквам ви...и после ще вземам пари за лечение...

милионерка ще ставам...

( теб само ще те целувам...може ли?...)
Хахахаха, мооже, моожеее! Задължително е дори! И кочана с рецепти да ти е подръка! :wink:
Ржевски

Мнение от Ржевски »

Little Joe написа: Хахахаха, мооже, моожеее! Задължително е дори! И кочана с рецепти да ти е подръка! :wink:
Надушихте се докторско-фармацефтската мафия веднага да му се не види :)
МАФИЯ! МАФИЯ! МАФИЯ!
Кой не скача е Сидеров!

:) :) :)
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Ржевски написа:
Little Joe написа: Хахахаха, мооже, моожеее! Задължително е дори! И кочана с рецепти да ти е подръка! :wink:
Надушихте се докторско-фармацефтската мафия веднага да му се не види :)
МАФИЯ! МАФИЯ! МАФИЯ!
Кой не скача е Сидеров!

:) :) :)
аз съм през океана..НЕМА да скачам!:P
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Set написа:
ELBI написа:
О, мъдростта и грубостта на народа

...
8)
Знаеш ли.

Имам подобни ситуации. Покрай ловните ми хобита.

Избягвам.

Нито съм силен на пиене, нито ми е добре на такова място. Та за това...
Хм. Разбирам те. Когато не пиеш на масата с хората е ... малко по-различно, но не мисля, че е фатално. Пък и току що ти прочетох онова - от Душата за лова и Усещането.

Бе - нищо, че не пиеш - наздраве!!!
Публикувай отговор