Капинчо написа:
Чакай бе Чаве, с какво те докачих сега? Подскажи, да знам поне за какаво да се извинявам!:blink:
Не си ме докачил, ти пък, просто ми се струва ужасно невъзпитано да коментирам чужди жени и деца. Ако си ми близък приятел, да си говорим, но нито ви познавам, нито нищо... Имам си някакви виждания и затова не ти отговорих.
А колкото до парите - ние като семейство не можем да оплачем. Да, много хора получават и повече. Не, не им завиждам. Всеки си знае сметката и това, колко надупен може да бъде... Умишлено не пиша конкретни суми, защото не знам дали някой данъчен не чете тук.
А и друго знам : човек може да живее и с 200 и с 200 милиона, но ако самият той не е доволен от това, което прави, никакви пари не могат да помогнат. Работила съм и сако и вако, даже сервитьорка съм била и съм държала тоалетна (в далечните години, когато бях слаба, дългокрака и малко по-красива

), не ме е срам от работата. На мен ми харесва страшно това, което правя, защото нямам загубен в интелектуално отношение не ден, а час! Защото, ако ми се спи, ще легна да дремна, и после ще наваксам, защото... уф, писах вече.