забрави да добавиш 1.8 м снежна покривка, работещи съоръжения...Звеневия написа:СС с боровинки и филирани бадеми, може и с вино...Quid написа:кви критерии ще сложите и как ще си уеднаквите понятията ми е интересно
Качамак с прясно избито масЪлце, на 1800 метра надморска височина...
На кое ще кликаш?
съвсем отчаяна - хелп
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
прибрах пеновара, шот си гад!ELBI написа:забрави да добавиш 1.8 м снежна покривка, работещи съоръжения...Звеневия написа:СС с боровинки и филирани бадеми, може и с вино...Quid написа:кви критерии ще сложите и как ще си уеднаквите понятията ми е интересно
На кое ще кликаш?
нЭма 1,8 !!!
ахам. Ако си някакъв зелен кактус, студоустойчив...Quid написа:
аз по горе съм го казал:rotfl24::rotfl24::-)
че може и да се спестяват всичкитеееееееееее
къде отиваш ти може би:blum:
майтап. Може, но номерът е да припечелваш по повече, а не да пестиш до дупка.
Разбира се ми е било забавно как хора с ниски доходи не припечелват, а харчат повече - особено като имат опции да спестяват (яде се навън, а не се готви в къщи, правят се излишни разходи, а не се спестява за нещо дето ще носи кинти или удобства).
Хора различни - различни подходи към живота.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ти ме отказа с твоя розов пеновар...Звеневия написа:прибрах пеновара, шот си гад!ELBI написа:забрави да добавиш 1.8 м снежна покривка, работещи съоръжения...Звеневия написа:СС с боровинки и филирани бадеми, може и с вино...Quid написа:кви критерии ще сложите и как ще си уеднаквите понятията ми е интересно
На кое ще кликаш?![]()
![]()
![]()
нЭма 1,8 !!!
ELBI написа:ахам. Ако си някакъв зелен кактус, студоустойчив...Quid написа:
аз по горе съм го казал:rotfl24::rotfl24::-)
че може и да се спестяват всичкитеееееееееее
къде отиваш ти може би:blum:
майтап. Може, но номерът е да припечелваш по повече, а не да пестиш до дупка.
Разбира се ми е било забавно как хора с ниски доходи не припечелват, а харчат повече - особено като имат опции да спестяват (яде се навън, а не се готви в къщи, правят се излишни разходи, а не се спестява за нещо дето ще носи кинти или удобства).
Хора различни - различни подходи към живота.
Са си ги спестявам.
Разни хора.
благодаря, може и това да направя утре...4avdar4e написа:Пробвала ли си с обява в университета, примерно, там има едни такива табла с обяви за работа? Обаче трябва да е задочник или последен курс.. Ние едно време така взехме последен курс студентка - обадих се на мой бивш колега, който е преподавател там, и той си пита студентите.. (кво стана после обаче не питай)
Идеи неккви се пъна да давам
just perfect
Ама, чакайте, вие с Рем извъртяхте темата! Перличка си е направила добре сметката - за тия пари иска човек, който не е ангажиран (предполага се на тая възраст) и парите ще са му джобни (пак предполагаемо).ELBI написа: Може, но номерът е да припечелваш по повече, а не да пестиш до дупка.
А колкото до ножицата между получено и похарчено, е тука сме майстори да харчим повече
Но пък и никой не си носи нищо под земята.
И все пак: ставаше въпрос за конкретна заплата, за конкретна позиция, с конкретни изисквания!
Re: съвсем отчаяна - хелп
1000 чисто? значи нямам шанс да си намеря момиче... много сте ги разглезили.Капинчо написа:
Между другото, секретарките в последните ми три фирми бяха на 800-1000. За секлецарките тарифата е още по-висока, но те се водят "Communications Manager".
да взема да се разходя до някое училище и да цаня някоя млада даскалица... те на 550 кинта чисто дали ще се израдват?
just perfect
Да ви помогна?vyara написа:Мъжа ми взема повече. Но не успяваме да ги изхарчим. Честно.Remmivs написа: Не мисля, че някъде съм нагазил. Според мен, Лейди Вяра не разчита само на себе си за да издържа семейството си. Нищо повече от това, че с 450 кинта пък били те е по 2 примерно не може да се издържа 4 членно семейство. Това казвам и това твърдя съвсем открито и честно.
бе зависи си от хората. Имах периоди, когато трябваше да оцелеем с малко пари и нямаше просто да се изкарат кой знае колко от странични дейности (ходехме с жената да бачкаме по ресторанти вечер, не по Римски бани). И с повечко дисциплина се оправяхме. Беше много досадно, но нямаше как. Тогава още ми направи впечатление, че си има хора, които кат имат малко повече пари - ще ги изхарчотат и няма да ги спестят.4avdar4e написа:И аз съм насреща, винаги готово да помогне в беда другарче, тимуровче цялоПипи написа: Да ви помогна?
П.П. Бе, шегуваме се ние, ама като бяхме във Варна и пазарувахме в кварталния супер, аз се блещех на цените (доста по-ниски от наште квартални, верно - в центъра сме)
Оправдания винаги намираха. Такъв си е живота - едни правят, други намират оправдания. Същото е за спестяванията и за цените
Бе някой не може ли да почерпи по едно червено, че утре съм на изследвания
бе имаш различни опции. Може да си помислиш и за някакви почасови ставки, за 2 по 4 часа... не знам точно, но не ти завиждам. Не видях що не искаш по-дърти, начи - много от тях ще са ти по-верни, ще се изучат на технологии (включи го като изискване) и т.н. и т.н. И няма да ти правят номера, няма да те напускат бързо ... дъртото си има и плюсовеbead_ написа:1000 чисто? значи нямам шанс да си намеря момиче... много сте ги разглезили.Капинчо написа:
Между другото, секретарките в последните ми три фирми бяха на 800-1000. За секлецарките тарифата е още по-висока, но те се водят "Communications Manager".
да взема да се разходя до някое училище и да цаня някоя млада даскалица... те на 550 кинта чисто дали ще се израдват?
Току-що написах на Капинчо почти същото в другата темаELBI написа: бе зависи си от хората. Имах периоди, когато трябваше да оцелеем с малко пари и нямаше просто да се изкарат кой знае колко от странични дейности (ходехме с жената да бачкаме по ресторанти вечер, не по Римски бани). И с повечко дисциплина се оправяхме. Беше много досадно, но нямаше как. Тогава още ми направи впечатление, че си има хора, които кат имат малко повече пари - ще ги изхарчотат и няма да ги спестят.
П.П. Кво викаш за червеното???
Ух, бе, заради фона и колегите!! 3 пъти вече го пишеELBI написа:Не видях що не искаш по-дърти, начи - много от тях ще са ти по-верни, ще се изучат на технологии (включи го като изискване) и т.н. и т.н. И няма да ти правят номера, няма да те напускат бързо ... дъртото си има и плюсове
4avdar4e написа:Ух, бе, заради фона и колегите!! 3 пъти вече го пишеELBI написа:Не видях що не искаш по-дърти, начи - много от тях ще са ти по-верни, ще се изучат на технологии (включи го като изискване) и т.н. и т.н. И няма да ти правят номера, няма да те напускат бързо ... дъртото си има и плюсове
хахаха...това с напускането ме подсети за една приятелка - гаджето и казал "Що не идеш да поработиш в чужбина, ще ти го уредя."
Тя реве, че тактично искал да и каже да се спасява сама.
пък другите и казваме, че е загубена, щото той просто искал тя да живее по-добре.
ми Бг, бедност, всичко трябва да се използва.
Последно промяна от Semiramis на 20.11.07, 16:31, променено общо 1 път.
как какво ... speak softly love ...4avdar4e написа:Току-що написах на Капинчо почти същото в другата темаELBI написа: бе зависи си от хората. Имах периоди, когато трябваше да оцелеем с малко пари и нямаше просто да се изкарат кой знае колко от странични дейности (ходехме с жената да бачкаме по ресторанти вечер, не по Римски бани). И с повечко дисциплина се оправяхме. Беше много досадно, но нямаше как. Тогава още ми направи впечатление, че си има хора, които кат имат малко повече пари - ще ги изхарчотат и няма да ги спестят.
П.П. Кво викаш за червеното???
сещаш се от къде?
Да ти кажа и аз бих се засегнала, кат ранена в сърцето пантераSemiramis написа: хахаха...това с напускането ме подсети за една приятелка - гаджето и казал "Що не идеш да поработиш в чужбина, ще ти го уредя."
пък другите и казваме, че е загубена, щото той просто искал тя да живее по-добре.
Като знам колко дълго мога да издържа без един конкретен човек
Ама и тя горката хем на гадже случила, хем на приятелки.Semiramis написа: хахаха...това с напускането ме подсети за една приятелка - гаджето и казал "Що не идеш да поработиш в чужбина, ще ти го уредя."
фон и колеги и работа - искам да кажа, че в бачкането си има трейдофове... туй в онуй и душата в рая ...4avdar4e написа:Ух, бе, заради фона и колегите!! 3 пъти вече го пишеELBI написа:Не видях що не искаш по-дърти, начи - много от тях ще са ти по-верни, ще се изучат на технологии (включи го като изискване) и т.н. и т.н. И няма да ти правят номера, няма да те напускат бързо ... дъртото си има и плюсове
Фон + колеги vs. свършена работа
айде сега - свършили мъжете/приятелките... поне тези неща човек може да си ги избира и да си харесва подходящите такива.vyara написа:Ама и тя горката хем на гадже случила, хем на приятелки.Semiramis написа: хахаха...това с напускането ме подсети за една приятелка - гаджето и казал "Що не идеш да поработиш в чужбина, ще ти го уредя."
така еELBI написа:за цените - така си беше, но иначе повече се въртеше около ЧВ и СС ...Quid написа:темата започна на нива около 200 евро
и стигна до към 500 евро
с уклон за зг и лдж:-):rotfl24:
не може да се отрече това:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
не може да се отрече, че бяха въведени още 2 добри единички - боровинки и филирани бадемки...Quid написа:така еELBI написа:за цените - така си беше, но иначе повече се въртеше около ЧВ и СС ...Quid написа:темата започна на нива около 200 евро
и стигна до към 500 евро
ако някой почерпи по едно сладко от диви ягоди... мммм.....
4avdar4e написа:Да ти кажа и аз бих се засегнала, кат ранена в сърцето пантераSemiramis написа: хахаха...това с напускането ме подсети за една приятелка - гаджето и казал "Що не идеш да поработиш в чужбина, ще ти го уредя."
Като знам колко дълго мога да издържа без един конкретен човек, максимум една нощ и ще будувам, докато сънят не ме убие..
и аз така, да пази Господ
може да му звънна да видя дали не може да ми уреди нещо и на мен
ми идеен е, кво.
bead_ написа: изгаврихте се с темата ми:crying:
Дай да си насрочваме дата за СС ЧВ ФБ и т.н.Quid написа: не може да се отрече това:-)
Ща гепиш някой от бандата направо от масата... и на другия ден - плюнч/марка/e-mail...
плюнч/марка/e-mail... плюнч/марка/e-mail... плюнч/марка/e-mail...
и това не може да се отрече.bead_ написа:изгаврихте се с темата ми:crying:Quid написа:така еELBI написа:за цените - така си беше, но иначе повече се въртеше около ЧВ и СС ...Quid написа:темата започна на нива около 200 евро
и стигна до към 500 евро
Всъщност - не е ли една добра традиция това
демек ще правим сбирка, на която активно ще работим с език?Звеневия написа:...
Дай да си насрочваме дата за СС ЧВ ФБ и т.н.
Ща гепиш някой от бандата направо от масата... и на другия ден - плюнч/марка/e-mail...
дето сте били ги знам цените, ама 100 метра надолу са по-различни. не знам що. и си пазаря от пикадили, щото е по-евтино.4avdar4e написа:И аз съм насреща, винаги готово да помогне в беда другарче, тимуровче цялоПипи написа: Да ви помогна?
П.П. Бе, шегуваме се ние, ама като бяхме във Варна и пазарувахме в кварталния супер, аз се блещех на цените (доста по-ниски от наште квартални, верно - в центъра сме)
изгавриха се защото са извратеняциbead_ написа:изгаврихте се с темата ми:crying:Quid написа:така еELBI написа:за цените - така си беше, но иначе повече се въртеше около ЧВ и СС ...Quid написа:темата започна на нива около 200 евро
и стигна до към 500 евро
Quasi Universal Intergalactic Denomination
това като стратегия категорично го одобрявам. само сбирката трябва да е на 20-25 форумче с картинки.Звеневия написа:
Дай да си насрочваме дата за СС ЧВ ФБ и т.н.
just perfect
bead_ написа:грамотни мацки не щъ!
НЕ може!... ОБУЧЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛА
Всеки член от персонала трябва да има определени отговорности, задължения и правомощия за извършване на определени дейности и да бъде обучен в съответствие с изискванията на заеманата от него длъжност. Обучение се осигурява на всеки новопостъпил работник. За целта трябва да се разработи програма, която да определи:
1. вида и нивото на обучение, необходимо за всеки член от персонала, в зависимост от извършваната от него дейност;
2. формите на обучение (въведителен курс, опреснително обучение на постоянния персонал и т.н.);
3. графика и мястото за провеждане на обучението;
4. темите на обучение;
5. лекторите и работниците подлежащи на обучение.
За проведеното обучение се води документация.
тази тема пак я дъвчем
не знам малко много или тамън са парите
но да искаш студентка и да я караш да работи по 8 часа
дай малко свобода
не можела да ходи и на лекции
ама я търсиш и акъл да има
ами всяка студентка с акъл ще предпочете да си учи
а не да разнася кафета по 8 часа на ден
ако е твоята дъщеря?
ще си скъсам гъза от бач, 2 пъти повече ще и давам
да си гледа ученето и купона
има цял живот да седи по 8 часа на ден в офис - ако иска
а тия 27-28 годишните, ако ги търси, все си мисля че не се намират самоиз офисите
пък и май тебе те вълнуват повече отколкото нея
но да искаш студентка и да я караш да работи по 8 часа
дай малко свобода
не можела да ходи и на лекции
ама я търсиш и акъл да има
ами всяка студентка с акъл ще предпочете да си учи
а не да разнася кафета по 8 часа на ден
ако е твоята дъщеря?
ще си скъсам гъза от бач, 2 пъти повече ще и давам
да си гледа ученето и купона
има цял живот да седи по 8 часа на ден в офис - ако иска
а тия 27-28 годишните, ако ги търси, все си мисля че не се намират самоиз офисите
пък и май тебе те вълнуват повече отколкото нея
zmeu написа:тази тема пак я дъвчем
.......
и аз се зачудих каква ли ще е тая студентка, дето е хем умна, хем тъпа, че и да ходи и да не ходи на лекции и упражнения.
Някоя на 40-50г. ми изглежда по-реалистичен избор, при тези условия, какво като колегите са млади,
не може ли да им бъде като майчица мила и добра?!:winkw::blum:
ние имаме един трол - ниска, дебела, бозава, руса, луничава,около 40 годишна. по-лесно да я прескочиш, отколкото заобиколишMila написа: Някоя на 40-50г. ми изглежда по-реалистичен избор, при тези условия, какво като колегите са млади,
обаче е дъ бест
на никой не му минава еретичната мисъл да я сменяме
ноооо трябва ли ти нещо го намира, сдъвква и доставя по-бързо от гугъл
Псолютно си прав. Иначе тази сага тук почва да ми напомня на оня виц дето си търсели секретарка...zmeu написа:ние имаме един трол - ниска, дебела, бозава, руса, луничава,около 40 годишна. по-лесно да я прескочиш, отколкото заобиколишMila написа: Някоя на 40-50г. ми изглежда по-реалистичен избор, при тези условия, какво като колегите са млади,
обаче е дъ бест
на никой не му минава еретичната мисъл да я сменяме
ноооо трябва ли ти нещо го намира, сдъвква и доставя по-бързо от гугъл