иииии...девойки,
иииии...девойки,
кво прочетох и как се размислих
обеците...
дългите обици-висулки ( който иска си избира "и" ,който иска"е")...били много сексуални...
много чувствени и възбуждащи.
като се поклащат леко, галят вратлето.
усещаш ги напрекъснато как те докосват,все едно милувка.
освен това ,като подрънкват леко ,ти дразнят слуха...още едно усещане.
а и като подръпват надолу ушето-отново възбудително.
та си мислих-ми така си е...
не ли?
мммм....
не ме мислете-днес не съм на работа и съм се отдала на сладострастничене.
обеците...
дългите обици-висулки ( който иска си избира "и" ,който иска"е")...били много сексуални...
не ли?
мммм....
Како, едно време кат бях .. да се цитирам от един друг пост "млада, дългокрака и по-красива", много обичах от тия циганските обеци:winkw:, кръгли и големи, дето стигат до раменете, може и с някоя мъничка дрънкулчица на тях. Обичах и многото гривни, кат една индийка съща...
Сега ме дразни всичко по-голямо от дупката, хъм, на ухото ми
Обаче пък много обичам едри гривни и пръстени. Не много, ама едри.
Ай са ми прави психоанализата:rotfl24:
аз психоанализи не правим4avdar4e написа:Како, едно време кат бях .. да се цитирам от един друг пост "млада, дългокрака и по-красива", много обичах от тия циганските обеци:winkw:, кръгли и големи, дето стигат до раменете, може и с някоя мъничка дрънкулчица на тях. Обичах и многото гривни, кат една индийка съща...Сега ме дразни всичко по-голямо от дупката, хъм, на ухото ми
обаче китките са изключително чувствителни също..;)
много си "kinky" ,ма!:twisted:
Плези се ти, плезиdoktorka написа::blum::blum:
А найш как ми се иска да имам една дълга и блестяща, черна!!! рокля, наметка от подходящите (сребърни!!) жувотни, да си наслагам некой и друг пръстен и обеци и да... ида на театър, или опера, или концерт
П.П. Всъщност дълбоко в себе си съм ужасно суетна и елитарна, ама не го показвам на простолюдието
Re: иииии...девойки,
За кого - за приносителката или за наблюдаващия?doktorka написа:кво прочетох и как се размислих
обеците...
не ли?
мммм....
Абе да беше пуснала анкета, че да знам какво да купувам другия път
Акентите вече са демоде!vyara написа:Абе да беше пуснала анкета, че да знам какво да купувам другия път
Мдааа, това е въпросът...vyara написа:
За кого - за приносителката или за наблюдаващия?
Абе да беше пуснала анкета, че да знам какво да купувам другия път
Тъ запознаем с едни познати дет синчето им си праи дупката на ушето да мое пилешки кокал да вдене вътре, а?4avdar4e написа:Како, едно време кат бях .. да се цитирам от един друг пост "млада, дългокрака и по-красива", много обичах от тия циганските обеци:winkw:, кръгли и големи, дето стигат до раменете, може и с някоя мъничка дрънкулчица на тях. Обичах и многото гривни, кат една индийка съща...Сега ме дразни всичко по-голямо от дупката, хъм, на ухото ми
Пък аз ино време, кат бях млада, дългокрака и красива (без кавички, щото такава си бях
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:кат бях млада, дългокрака и красива (без кавички, щото такава си бях) носех обеци с по-голЕм диаметър. НЕ за да ми чешат вратлето, а за сравнение - става ли или не
Фани едната, Удари другата, третата сама ще си падне
Кой ме запозна с вааааас?
П.П. Искате ли трите края на януари да ходим на психоаналитик, барем ни предпише нещо срещу неконтролируем ... кикот
НЕ!4avdar4e написа: П.П. Искате ли трите края на януари да ходим на психоаналитик, барем ни предпише нещо срещу неконтролируем ... кикот:rotfl24:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Зарежи.4avdar4e написа:maggot написа:кат бях млада, дългокрака и красива (без кавички, щото такава си бях) носех обеци с по-голЕм диаметър. НЕ за да ми чешат вратлето, а за сравнение - става ли или не
:rotfl24::rotfl24:
Фани едната, Удари другата, третата сама ще си падне:rotfl24:
Кой ме запозна с вааааас?
П.П. Искате ли трите края на януари да ходим на психоаналитик, барем ни предпише нещо срещу неконтролируем ... кикот:rotfl24:
Ще вземете да обяснявате на психоаналитика кое какво е.
Оставете човека да си живее спокойно...
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Ти остави, ма ще вземем да се караме коя е била по-млада, по-дългократа и по-незнамсикаквоси... горкия човечец! Ще се самовкара на 4-ти км и ние пак ще духаме супата.Мнемозина написа: Зарежи.
Да не говорим, че все още ми се хили
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
А дай ся разликата, щото и аз щях "барем" да пиша. Не че не ползвам и "белким", но не знам кое кога.Капинчо написа:
Белким. Белким ни предпише ...
Сори!:shy:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ааааа, не, с вас няма да споряmaggot написа: Ти остави, ма ще вземем да се караме коя е била по-млада, по-дългократа и по-незнамсикаквоси... горкия човечец! Ще се самовкара на 4-ти км и ние пак ще духаме супата.
П.П. Бе визирах един определен психоаналитик, че има готина жена, ако я отървем от него, може тя да изпече прасето
Ами вие пък се разберете предварително по тия въпроси.maggot написа:Ти остави, ма ще вземем да се караме коя е била по-млада, по-дългократа и по-незнамсикаквоси... горкия човечец! Ще се самовкара на 4-ти км и ние пак ще духаме супата.Мнемозина написа: Зарежи.
Трите заедно ли... при психоаналитика?
Този 4-ти км като новите ЗГ се очертава нещо...
Panta rhei...
maggot написа:А дай ся разликата, щото и аз щях "барем" да пиша. Не че не ползвам и "белким", но не знам кое кога.Капинчо написа:
Белким. Белким ни предпише ...
Сори!:shy:
барем значи поне, а белким - дано
май де ...
Последно промяна от Semiramis на 20.11.07, 20:45, променено общо 1 път.
Меркантилна работа!4avdar4e написа:...
П.П. Бе визирах един определен психоаналитик, че има готина жена, ако я отървем от него, може тя да изпече прасето:rotfl24:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Мнемозина написа:Ами вие пък се разберете предварително по тия въпроси.maggot написа:Ти остави, ма ще вземем да се караме коя е била по-млада, по-дългократа и по-незнамсикаквоси... горкия човечец! Ще се самовкара на 4-ти км и ние пак ще духаме супата.Мнемозина написа: Зарежи.
Трите заедно ли... при психоаналитика?
Този 4-ти км като новите ЗГ се очертава нещо...
ние тук имаме басеин на 4-ти, а онова от 4-ти ни е на Руски ...
ма щом сте рекли ...
Никой няма шанс:rotfl24: Док взема думата и му обяснява, че нищо не разбира, после Магот му го доказва математически и компютърно и накрая аз се включвам, за да му кажа, че това, което казва, всъщност не е онова, което иска да каже и което може би някой е казал някога преди него...Мнемозина написа: Трите заедно ли... при психоаналитика?![]()
Ох, бе