Ти пъкmaggot написа: Меркантилна работа!![]()
иииии...девойки,
Магота по-скоро ще му фрасне една по кифоната дето толко глупости плещи, ама айде - от мен да мине - живей си с идеалите4avdar4e написа:[Док взема думата и му обяснява, че нищо не разбира, после Магот му го доказва математически и компютърно и накрая аз се включвам, за да му кажа, че това, което казва, всъщност не е онова, което иска да каже и което може би някой е казал някога преди него...
Ох, бе:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Бе... чувАла съм... ма за "Да спасим прасенцата" не бях...4avdar4e написа:Ти пъкНе си ли чувала за ООН, Лекари без граници, хуманитарни мисии, Да спасим горите .... нищо меркантилно, моля Ви се
П.П. Всъщност чак ся сфанАх (тва тоя дни съм мноу зле със сфатянето, сорка). Идело реч за "Да спасим Чавето" (с прасе)
Последно промяна от maggot на 20.11.07, 21:01, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Да се изкажа.vyara написа:Като гледам накъде отива темата, а и заглавието като гледам, нема никакъв шанс да се изкаже някой мъж и да ни осветли по въпроса
И пак няма да сме секси, пуууу
Черно бельо... глупости. Кой ти гледа бельото?! Гледа кво има отдолу..
А за тези жички, стъкларийки, тенекийки и мазилца...
Re: иииии...девойки,
ми аз дълги предпочитам, не занм така ли е...doktorka написа:кво прочетох и как се размислих
обеците...
дългите обици-висулки ( който иска си избира "и" ,който иска"е")...били много сексуални...
много чувствени и възбуждащи.
като се поклащат леко, галят вратлето.
усещаш ги напрекъснато как те докосват,все едно милувка.
освен това ,като подрънкват леко ,ти дразнят слуха...още едно усещане.
а и като подръпват надолу ушето-отново възбудително.
та си мислих-ми така си е...
не ли?
мммм....
не ме мислете-днес не съм на работа и съм се отдала на сладострастничене.