Semiramis
-
Дядо Капинчо
Re: Semiramis
Дяволски му работи... 
Капинчо, трогната съм!
Наистина. Дори да си имал планирана от по-рано командировка, начинът, по който ми го каза е много мил.
Запазвам обедното време за теб. Ще се уговорим на лични.
ПП
В духа на добрите традиции - да се считат поканени и всички, които също имат да се извиняват, а и тези, които нямат за какво да се извиняват.

Капинчо, трогната съм!
Наистина. Дори да си имал планирана от по-рано командировка, начинът, по който ми го каза е много мил.
ПП
В духа на добрите традиции - да се считат поканени и всички, които също имат да се извиняват, а и тези, които нямат за какво да се извиняват.
- Dark Angel
И как точно си го представяш това, а?Semiramis написа:а и тези, които нямат за какво да се извиняват.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Звеневия написа:И как точно си го представяш това, а?Semiramis написа:а и тези, които нямат за какво да се извиняват.
хехе...
ами..да говорят с Дарк.за пътните ..
или с товарния влак...
или с Капинчо..ех..как не се сетих...
била-не-била ... повечето холандки са едри - малко на коне приличат... е - има всякакви, но говоря за най-често срещания видDark Lady написа:може ли да не съм холандка?Звеневия написа: Ти па си, като един летящ холандец!
Не те срам!
Колко комплекта гуми късаш на година?
била съм там, нещъ да съм холандка
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Капинчо написа:Давай бележките. Ще те позная по това, че си захапала червена роза. Аз съм среден ръст (161), нормално плешив за възрастта си. Иначе без особени отклонения. Аааа, щях да забравя - водя си и женичката (дано последното не развали пазарлъка).Semiramis написа:Дяволски му работи...
Капинчо, трогната съм!
![]()
ПП
н-съ притИснявай ...
аз ще си доведа два мъже ...
вярвам - ти няма да размислиш
и ще вися в 12 пред Тримон ...
- сър Айвънхоу
А в леглото?ELBI написа:И са много приятни на маса като компания.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Капине, батко, това преведено (според мен) значи:Semiramis написа:н-съ притИснявай ...
аз ще си доведа два мъже ...
вярвам - ти няма да размислиш
"И, внимавай какви ще ги вършиш, щото водя двама биячи!"
По-добре вместо "женичката" си вземи някой здрав и як приятел, щото... не се знае знае ли се...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
А, не! За частите заколи си има друг отговорник!ELBI написа:сега ако почнеш да ми изброяваш всички мебели в къщата и части на коли...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Много си йофтин бре!Звеневия написа:Искаш ли да побуташ количка?
0,30 на километър е тарифата!
П.П. Какво 0,30??? Монголски тугрици?
Bella Ciao
Bella Ciao
Звеневия написа:Искаш ли да побуташ количка?Remmivs написа:Щастливец!Звеневия написа:ЗАчезнА тоз образ...
Много разхожда количката в морската явно...?
не, той иска количка, ама в морската градина:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Капинчо написа:Организирах си командировка за утре до Майнатаун, за да изпълня желанието за третиране с вино на дамския състав в региона (инсинуацията за някаква обида към тях от моя страна).
Моля да ми бъде посочено подходящо място за изпълнение на процедурата около обедно време. Мястото да бъде лесно намираемо (знам къде е Панаира) или картографирано.
Очаквам твоя експедитивен респонс в положителна дирекция.
Капинчо...сега се сещам...искаш ли да се видим на Руски?
Се тая.latrevw написа:Звеневия написа:Искаш ли да побуташ количка?Remmivs написа:Щастливец!Звеневия написа:ЗАчезнА тоз образ...
Много разхожда количката в морската явно...?
не, той иска количка, ама в морската градина:-)
И вкъщи мога да си го тикам, щото ми е подръка!
Направо е разтапящ, само се хили и повдига едното рамо срамежливо!
Вижте се на 4-ти км.Semiramis написа:Капинчо написа:Организирах си командировка за утре до Майнатаун, за да изпълня желанието за третиране с вино на дамския състав в региона (инсинуацията за някаква обида към тях от моя страна).
Моля да ми бъде посочено подходящо място за изпълнение на процедурата около обедно време. Мястото да бъде лесно намираемо (знам къде е Панаира) или картографирано.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Бул.Руски, гр.София ли?Semiramis написа: Капинчо...сега се сещам...искаш ли да се видим на Руски?
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
Там всички и постоянно се гледаме. Те ще разнообразят, мисля.Мнемозина написа:Вижте се на 4-ти км.
- сър Айвънхоу
Та ЕЛБИ да черпи ли?Мнемозина написа:Вижте се на 4-ти км.
Bella Ciao
Bella Ciao
Традициите трябва да се уважават.Remmivs написа:Там всички и постоянно се гледаме. Те ще разнообразят, мисля.Мнемозина написа:Вижте се на 4-ти км.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Така е то. Но и да се разнообразяват.Мнемозина написа:Традициите трябва да се уважават.
... при запазване на същността им.Remmivs написа:Така е то. Но и да се разнообразяват.Мнемозина написа:Традициите трябва да се уважават.
Всъщност имах предвид това.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Мнемозина написа:Вижте се на 4-ти км.Semiramis написа:Капинчо написа:Организирах си командировка за утре до Майнатаун, за да изпълня желанието за третиране с вино на дамския състав в региона (инсинуацията за някаква обида към тях от моя страна).
чела си ме ..хехехе