...кво очаквате да Ви сготвят днес за вечеря?
...кво сте си поръчали да Ви сготвтят днес за вечеря?
Това не е ли оксиморон, бре???Баба Яга написа:цигански пържоли.![]()
Mila написа:Нямам идея и по 3-те точки.![]()
Обаче ако някой може да предложи нещо, което се приготвя мах за 1/2 час, ще бъда много благодарна.
пъстърва със сметана и топено сиренеMila написа:Нямам идея и по 3-те точки.![]()
Обаче ако някой може да предложи нещо, което се приготвя мах за 1/2 час, ще бъда много благодарна.
Ами вземаш една филийка, панираш я в яйце, после започваш да нареждаш ред кашкавал, бекон, топено сирене, пържолата предварително изпечена, пак топено сирене, бекон, кашкавал, поставяш и едно яйце отгоре, след това във фурната за десет минути. Вадиш я вземаш салатата от домати и краставици и после не питай.4avdar4e написа:Това не е ли оксиморон, бре???Баба Яга написа:цигански пържоли.![]()
Я разкажи, сподели челен опит
ТИ луда ли си бе, знайш ли колко време и трябва на сметаната за да се закваси?latrevw написа:пъстърва със сметана и топено сиренеMila написа:Нямам идея и по 3-те точки.![]()
После ... тичане за здравеБаба Яга написа:и после не питай.
охооооо, верно е сногсшибающее.Баба Яга написа:Ами вземаш една филийка, панираш я в яйце, после започваш да нареждаш ред кашкавал, бекон, топено сирене, пържолата предварително изпечена, пак топено сирене, бекон, кашкавал, поставяш и едно яйце отгоре, след това във фурната за десет минути. Вадиш я вземаш салатата от домати и краставици и после не питай.4avdar4e написа:Това не е ли оксиморон, бре???Баба Яга написа:цигански пържоли.![]()
Я разкажи, сподели челен опит
ами в Пикадили си има редовно, минавам, купувам, прибирам се, омазвам я със сметаната, слагам вътре и отгоре парченца топено сирене, покривам с фолио и пека 20 минути - воалаЗвеневия написа: МАХ 1/2 час е условието.![]()
имам боб, жалко, че не е по хайдушкиЗвеневия написа:Кво ще готвите днес за вечеря?

Ей връзкари сте с тва пикадили...latrevw написа:ами в Пикадили си има редовно, минавам, купувам, прибирам се, омазвам я със сметаната, слагам вътре и отгоре парченца топено сирене, покривам с фолио и пека 20 минути - воалаЗвеневия написа: МАХ 1/2 час е условието.![]()
Иначе звучи мноо готинко.latrevw написа:ами в Пикадили си има редовно, минавам, купувам, прибирам се, омазвам я със сметаната, слагам вътре и отгоре парченца топено сирене, покривам с фолио и пека 20 минути - воалаЗвеневия написа: МАХ 1/2 час е условието.![]()
и вие си имате, бе, Стамболийски нали не ти е далечеЗвеневия написа:Ей връзкари сте с тва пикадили...
Хопаллла, имам си един пакет шкембенце у фризера, кат спомена Пикадили...
Дали ще му тича СС и ФБ?
Като рече "шкембенце", та се сетих:Звеневия написа:Хопаллла, имам си един пакет шкембенце у фризера,
Пилешки пържолки.Звеневия написа:Кво ще готвите днес за вечеря?
Анджък де.TerE написа:Пилешки пържолки.Звеневия написа:Кво ще готвите днес за вечеря?
А като ми се изчерпат идеите и питам: какво?, откачам, като ми кажат - ами, нещо вкусно... и после - ей, точно това сега..... ама никак не ми се хапва, що не направи (еди-кво-си)![]()
![]()
Звеневия написа:Бате, това Е И сварено!!!
Проблемацията, Съре, е, че тия вкуснотийки си ги ядем само двамцата... Ония другите (Боже, кой ги роди такива??:() не щат да близнат нищо подобно.. И напоследък не си и готвим, щото трябва още нещо да има. Демек - поне две манджи. Ама глей кво става като идем на кръчма.сър Айвънхоу написа: П.П. Ама все пак другите вкусотийки не те ли блазнят. При това са пресни-пресни!
Аз затуй откога предлагам да си боцнем горе една кулинарна темичка.. Ама, не, не щат гадовете да си издават рецептитеTerE написа:А като ми се изчерпат идеите и питам: какво?
Може от тези в бурканите (стерилизирани) - печени и белени, червени чушки, би трябвало да стават..... Щото у нас миш-маша се яде само (Mila написа:И това става.Звеневия написа:
......
Огретен.
Аз си мислех за миш-маш, ама нещо чушките на пазара са кофти, дали онези замразените стават...
Звеневия написа:Кво ще готвите днес за вечеря?
Правилният въпрос е: "Кой ги отгледа и научи такива?"4avdar4e написа:(Боже, кой ги роди такива??
От страх ще да е - че някой ще го сготви по-добре от тях4avdar4e написа:
Аз затуй откога предлагам да си боцнем горе една кулинарна темичка.. Ама, не, не щат гадовете да си издават рецептите
Аз пък имам чувството, че качвам килограми, откакто чета тази тема, егати!TerE написа: направо огладнях за последните 15 минути, като ги чета...![]()
Нищо не съм поръчвал, но подозирам, че над мен тегне проклятието на зелето със свинско.Звеневия написа:Кво ще готвите днес за вечеря?
по-скоро сме се събрали тука все едни кулинари, дето лошо ни става като вземем да мислим за вечеряTerE написа: От страх ще да е - че някой ще го сготви по-добре от тях
..... А пък и тая си се оформя кулинарна, да ти кажа - направо огладнях за последните 15 минути, като ги чета...![]()
Като ти дотегне, взимаш един пакет сода за хляб и меташ в кацата!Житената Питка написа:...над мен тегне проклятието на зелето със свинско.
Ей, съвсем на подбив ме взехте вече.latrevw написа: по-скоро сме се събрали тука все едни кулинари, дето лошо ни става като вземем да мислим за вечеря
аз Мнемото очаквах да се включи, че в моите очи тя би следвало да каже нещо интересно по темата, ама тя пак мълчи
Каква беше паролата за появата на Мнемо - ТМТ ли, друго ли?