Не[unknown] написа:Кво бе, ти да не би да ме познаваш?Звеневия написа:о.... ДААААААААААААА, и мармотите там завиват шоколади...[unknown] написа: Всъщност, аз знам, че никой тук не ме познава.![]()
![]()
:lol:
Аз не съм никой!
Не[unknown] написа:Кво бе, ти да не би да ме познаваш?Звеневия написа:о.... ДААААААААААААА, и мармотите там завиват шоколади...[unknown] написа: Всъщност, аз знам, че никой тук не ме познава.![]()
![]()
Еееее, аре ся.... Не съм казал, че си никой.Звеневия написа:Не[unknown] написа:Кво бе, ти да не би да ме познаваш?Звеневия написа:о.... ДААААААААААААА, и мармотите там завиват шоколади...[unknown] написа: Всъщност, аз знам, че никой тук не ме познава.![]()
![]()
Аз не съм никой!

За работата не знам, но за тук правилно си преценила. Готена мацка.maggot написа:Хм... Ти верно ме накара да загъна гънките... А опита е интересен, само дето тия плямпала ньедни надали ще се хванат.![]()
Дай да видим сега...
В службата съм амбициозна, интелигентна шибана кучка, но поне слава богу - с чувство за хумор. От време на време.![]()
За приятелите съм пич, понякога дори цинична, но добронамерена![]()
У дома - и аз не знам какво съм у дома. Май само един човек ме познава добре ама и той не съвсем
Да не говорим, че самата аз не се познавам.![]()
Абе аз съм най-яркото слънце осветявало някога човечеството - това е в общи линии, кво да приказвам повече?![]()
Само нервен е отчасти вярно. Аз бих казала чувствителен. А понякога избухлив, което не е непременно лошо. По-обострена емоционалност, може би.[unknown] написа: Смятат, че съм нервен, заядлив, повърхностен, ограничен, арогантен...
Всъщност, аз знам, че никой тук не ме познава.
Шоуто на Опра ли гледам? Айде да утешим нервните и проблематичните, иначе с мания за непогрешимост, генетично вродена...vyara написа:Само нервен е отчасти вярно. Аз бих казала чувствителен. А понякога избухлив, което не е непременно лошо. По-обострена емоционалност, може би.[unknown] написа: Смятат, че съм нервен, заядлив, повърхностен, ограничен, арогантен...
аз ще замълча,че после ще ме обвините в психотерапия..;)vyara написа:Само нервен е отчасти вярно. Аз бих казала чувствителен. А понякога избухлив, което не е непременно лошо. По-обострена емоционалност, може би.[unknown] написа: Смятат, че съм нервен, заядлив, повърхностен, ограничен, арогантен...
Това си е моята гледна точка, Елби. Нали всеки вижда другите различно.ELBI написа:Шоуто на Опра ли гледам? Айде да утешим нервните и проблематичните, иначе с мания за непогрешимост, генетично вродена...vyara написа:Само нервен е отчасти вярно. Аз бих казала чувствителен. А понякога избухлив, което не е непременно лошо. По-обострена емоционалност, може би.[unknown] написа: Смятат, че съм нервен, заядлив, повърхностен, ограничен, арогантен...
Примерно де - нали питахте разни ми ти работи
За себе си говориш, нали...ELBI написа: иначе с мания за непогрешимост, генетично вродена...

тц,за мен...[unknown] написа:За себе си говориш, нали...ELBI написа: иначе с мания за непогрешимост, генетично вродена...
![]()
![]()
Млък! Че шти сложа тва -doktorka написа: какооооооо....
ти си слънце,ти си вятър ти ни всички ни си ....администратор...:blum:
- като аватар!Добре де, Пенчо се подмаза на Рема, ти се подмаза на Маготича... Аре, няма ли некоя да се подмаже и на Питкиния? И той душа носи човека!vyara написа: За работата не знам, но за тук правилно си преценила. Готена мацка.Като си развържеш езика мога да се попикая от смях.
Мога и още да те хваля, ама айде стига, че ще излезе подмазваческо.
Е, аре ся... Ти не знаеш ли че ЕЛБИ е мъдър, той всичко вижда, всичко осмисля, всичко знае и го знае най- добре от всички. Нима се осмеляваш да имаш друга гледна точка и да ме виждаш по друг начин?!!vyara написа: Това си е моята гледна точка, Елби. Нали всеки вижда другите различно.

Пърдонmaggot написа:Млък! Че шти сложа тва -doktorka написа: какооооооо....
ти си слънце,ти си вятър ти ни всички ни си ....администратор...:blum:
- като аватар!
Ами първо сам да се опише де. Аз пиша само за тези, които се изказаха за себе си. А иначе Питкиния е душица, ама мноу цапнат в устата, бееее. Чак ме е срам да го чета понякога. Мръстник.сър Айвънхоу написа:Добре де, Пенчо се подмаза на Рема, ти се подмаза на Маготича... Аре, няма ли некоя да се подмаже и на Питкиния? И той душа носи човека!vyara написа: За работата не знам, но за тук правилно си преценила. Готена мацка.Като си развържеш езика мога да се попикая от смях.
Мога и още да те хваля, ама айде стига, че ще излезе подмазваческо.
:rotfl24::rotfl24:
Пенчо, Заеко ньеден! Ако знаеш в какъв размисъл ме хвърли с тия си въпроси...Пенчо Заека написа: Ако мърдането на ушите ти помага да размърдаш мозъчните гънки, може да почакам да се изкажеш все пак, преди да ти отговоря. Наздраве дотогава:rotfl24:
Елби е пич. И не ме намесвайте в постовете си един към друг, ако обичате. На мен не ми пречи да харесвам хора, които помежду си не се харесват.[unknown] написа:Е, аре ся... Ти не знаеш ли че ЕЛБИ е мъдър, той всичко вижда, всичко осмисля, всичко знае и го знае най- добре от всички. Нима се осмеляваш да имаш друга гледна точка и да ме виждаш по друг начин?!!vyara написа: Това си е моята гледна точка, Елби. Нали всеки вижда другите различно.
Ооооо, ЕЛБИ!!! Ти си най- великият! Ти си най- умният! Ти си най-най-най...![]()
![]()
![]()
Абе, ти си знаеш кво си...
Пърдон-непърдон, ама МОГА! Да те е яд, че на аватара си имаш мед. сестра! И колкото пъти си го оправяш, па ше ти го сменям, на па!doktorka написа:
Пърдон
това е медицинска сестра...
не моеш...:blum::blum::blum:
ти си слънце,ти си вятър....:rotfl24::rotfl24:

само трябва да променя сумата малийййй как ме сърбят ръцете-сър Айвънхоу написа:Пенчо, Заеко ньеден! Ако знаеш в какъв размисъл ме хвърли с тия си въпроси...Пенчо Заека написа: Ако мърдането на ушите ти помага да размърдаш мозъчните гънки, може да почакам да се изкажеш все пак, преди да ти отговоря. Наздраве дотогава:rotfl24:
Какво мислят за мен ли?
ами...
надут, дървен философ, вечно недоволен и спорещ, вицаджия-лала...
пияница (леле, щях да пропусна), нетактичен, грубиян...
ми... май е това...
ти си слънце ,ти си вятър...ти си НАЙ-добрият администратор....maggot написа:Пърдон-непърдон, ама МОГА! Да те е яд, че на аватара си имаш мед. сестра! И колкото пъти си го оправяш, па ше ти го сменям, на па!doktorka написа:
Пърдон
това е медицинска сестра...
не моеш...:blum::blum::blum:
ти си слънце,ти си вятър....:rotfl24::rotfl24:
Айде говори. В тая тема може. Кога ще се опознаем иначе.doktorka написа:
малийййй как ме сърбят ръцете-
какооооооо,кажи ми да си "мълча".....
плииииз
Дай тогава да побутна, та да си кажеш:doktorka написа:малийййй как ме сърбят ръцете-сър Айвънхоу написа:Пенчо, Заеко ньеден! Ако знаеш в какъв размисъл ме хвърли с тия си въпроси...Пенчо Заека написа: Ако мърдането на ушите ти помага да размърдаш мозъчните гънки, може да почакам да се изкажеш все пак, преди да ти отговоря. Наздраве дотогава:rotfl24:
Какво мислят за мен ли?
ами...
надут, дървен философ, вечно недоволен и спорещ, вицаджия-лала...
ми... май е това...
плииииз
имаш много стаен гняв у себе си,който не си позволяваш да покажеш,за да не настъпиш някого по мазола.vyara написа:Не ме удовлетворява, искам да чуя лошите работи.Mila написа:Ти си поетична душица.vyara написа:Аз пък не искам да чувам истината за себе си, затова няма да предполагам нищо.
Ако искате вие ме излъжете нещо, пък аз ще ви кажа дали е вярно.:blum:
doktorka написа: малийййй как ме сърбят ръцете-
плииииз

млъквам!maggot написа:doktorka написа: малийййй как ме сърбят ръцете-
плииииз
Елби е всичко друго, но не и пич. Той го доказва със всяко свое подмятане към мен. Когато го попитах директно какво против има мен, той каза- нищо. А кудкудяка и ме кълве с подхърлени реплики по мой адрес точно като кокошка.vyara написа:Елби е пич. И не ме намесвайте в постовете си един към друг, ако обичате. На мен не ми пречи да харесвам хора, които помежду си не се харесват.[unknown] написа:Е, аре ся... Ти не знаеш ли че ЕЛБИ е мъдър, той всичко вижда, всичко осмисля, всичко знае и го знае най- добре от всички. Нима се осмеляваш да имаш друга гледна точка и да ме виждаш по друг начин?!!vyara написа: Това си е моята гледна точка, Елби. Нали всеки вижда другите различно.
Ооооо, ЕЛБИ!!! Ти си най- великият! Ти си най- умният! Ти си най-най-най...![]()
![]()
![]()
Абе, ти си знаеш кво си...
Оправяйте се сами. Големи мъже сте, все пак.

doktorka написа:[надут, дървен философ, вечно недоволен и спорещ, вицаджия-лала...
ми... май е това...
не.vyara написа:Като за начало е добре. Давай още. Но не съм сигурна дали е гняв. Рови по-дълбоко.doktorka написа: имаш много стаен гняв у себе си,който не си позволяваш да покажеш,за да не настъпиш някого по мазола.
а трябва...
никой не е светец
толко стига ли?:winkw:
Благодаря все пак.doktorka написа:не.vyara написа:Като за начало е добре. Давай още. Но не съм сигурна дали е гняв. Рови по-дълбоко.doktorka написа: имаш много стаен гняв у себе си,който не си позволяваш да покажеш,за да не настъпиш някого по мазола.
а трябва...
никой не е светец
толко стига ли?:winkw:
толкова е достатъчно.
това проектираш-какво е в теб-ти си знаеш