Отдавна чакам такова устройство!

Все същите
Аватар
4avdar4e

Re: Отдавна чакам такова устройство!

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа:да си наредиш бакиите ... :cool:
Пък аз прочетох бакИте, и реших, че в петък някъде ще има мноооого ядене на корем :rotfl24::rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
ELBI написа:да си наредиш бакиите ... :cool:
Пък аз прочетох бакИте, и реших, че в петък някъде ще има мноооого ядене на корем :rotfl24::rotfl24:
то за имане - ще има, въпросът ще е със сметката накрая... 200 евро ще ни оправят сигурно :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

ELBI написа: аз не те каня за мен - дамите ги каня за мен. Тебе - за компания за ЧВ и да видят дамите, че освен моята светла и неповторима личност има прекрасни и забавни пичове като тебе...:cool:
Хубу бе
Казах - там съм
Ти уреди дамите, пък останалото лесно :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Gaspode написа:
ELBI написа: аз не те каня за мен - дамите ги каня за мен. Тебе - за компания за ЧВ и да видят дамите, че освен моята светла и неповторима личност има прекрасни и забавни пичове като тебе...:cool:
Хубу бе
Казах - там съм
Ти уреди дамите, пък останалото лесно :grin:
айде сега - аз да нямам 5 комплекта дами, 3 в склада и 2 в наличност, че да "уреждам"...а другото било било лесно...

и никви кинти като ми поставяте тези задачи (и вчера такава ми поставиха). Ама де с ама де... :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Както и преди съм казвала, аз от доста време си чета на покета:-)

ама сега нямам такъФ:(, на минавам пак към ту на хАртия:-)

Добре си е електронния вариант, но пък не можеш да плюнчИШ пръст:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

БоЕВ написа:
Gaspode написа:
БоЕВ написа: Значи може да се почва спам-а!:lol:

Може бъдещето да е в е-книгите, но четенето на екран за мен е трудна и скучна работа. Губи се контакта с Книгата, насладата, удоволствието от шума на прелистваната страница, миризмата на печатарско мастило...такива работи, а ел. джаджите са за това, днес една е на върха след три месеца друга.:-)
Според мен и двете имат своето място. Аз ползвам и двата начина и си мечтая за трети :)
Книгата е когато имаш време. Да седнеш удобно в къщи, да се завиеш с одеалцето, да си придърпаш нещо за хапка-пийка и да се отпуснеш на мах
А гесемето ми е за запълване на време. Понеже го нося с мен и в тоалетната даже :shy: Малко е, а побира много книги.
Третия начин, за който мечтая, е да ми ги чете някой на глас докато шофиргам, примерно... щото това си е направо загубено време. За съжаление, съществуващите гласови синтезатори не са добри....
Сигурно съм старомоден. За мен контакта е много важен, егоист съм и обичам да се наслаждавам - погалвам корицата, искам да я усетя цялата с върха на пръстите си, с дланите си, минавам леееко по ръбчетата, а след това я разтварям, минавам напред, а след това назад и слушам звуците, шумоленето, вдишвам аромата...и когато съм си доставил това дребно удоволствие, забивам нос и започвам да кълва. Нямам време за мобилки и ел. играчки.:-)
Тъкмо щях и аз да напиша нещо - след поредното си дълго зачезване, и БоЕВ го е написал - много по-добре, отколкото аз бих го направила!

Обичам "истинските" книги и мразя да чета на екран.

Обаче когато апартаментът ни е така пълен с книги, че те лежат на купиша по пода, или когато трябва да се пренасям за кой ли път и почна да тегля куфара, които не бива да превишава 20 кг... Тогава си мисля, че едно електронно устройство би било доста практично.
От друга страна откак си купих дигиталния фотоапарат загубих желание да снимам... :blink:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Stranniche написа:...
От друга страна откак си купих дигиталния фотоапарат загубих желание да снимам... :blink:
аз - обратно - снимам много и се кефя (не мисля колко филми имам/нямам и т.н.) - само дето престанахме да разглеждаме снимките...
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

имах едно ей такова - виках му малчо Изображение
много хубаво чудо, особено за книги многоо удобно беше ставаше супер, носех си го навсякъде, докато не му счупих тъчскрийна, щот съм го пъхнала в чантата си през лятото - и после :crying::crying: знам, чи може да се намерят за около 100-200лв такива чудетата
Публикувай отговор