vyara написа:Кхъ! Че нали имаше тема по вопроса бе. Не съм го крила.
Ше ме прощаваш ма не следя изкъсо сексуалния ти живот а и не съм казал, че си го крила. Казах, че мен не ме е срам да направя уеб сайт по въпроса и да пиша до Господари на ефира.
vyara написа:Па много отворен се мислиш, айде сега. Да не щеш още въргали.
От тук нататък ще разговаряш само с адвоката ми!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
vyara написа:Кхъ! Че нали имаше тема по вопроса бе. Не съм го крила.
Ше ме прощаваш ма не следя изкъсо сексуалния ти живот а и не съм казал, че си го крила. Казах, че мен не ме е срам да направя уеб сайт по въпроса и да пиша до Господари на ефира.
И ти ще ме прощаваш, че не те следя изкъсо и не ги знам тези неща.
Ти стига си плямпАла философски, а вземи се обади да се съберем с мъжурлята и дечурлята! Мааахама!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
vyara написа:И ти ще ме прощаваш, че не те следя изкъсо и не ги знам тези неща.
Видя ли че сме сродни души, а? А? Почваме да говорим на един език. И двамата не следим изкъсо, че се бараш, но и двамата ЗНАЕМ, че го правиш.
П.П.
No hard feelings, ей! Да не земеш да се фръцнеш са заради едната маструбация?!
Объркал си нещо адреза. Аз на голи истини не се фръцкам, щото не ги крия и не лъжа.
Сродни души, я. Толку сме готени, че как да не посегнем на себе си, кажи ми. :blum:
zmeu написа:
а няма ли същата но втората дума заобградена с е-та?
Виж, ся.. моем да напраим, но защо да го афишираме? Между другото, вместо да завра сексуалния маниак там дето му е мястото и да прави онова с двете е-та отстрани, той се фанА на теб кефа да ти прави! Чакай резултатите!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Видя ли че сме сродни души, а? А? Почваме да говорим на един език. И двамата не следим изкъсо, че се бараш, но и двамата ЗНАЕМ, че го правиш.
П.П.
Объркал си нещо адреза. Аз на голи истини не се фръцкам, щото не ги крия и не лъжа.
Сродни души, я. Толку сме готени, че как да не посегнем на себе си, кажи ми. :blum:
Ъъъъъ... аз да се омитам а? Да не преча нещо?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
П.П.
vyara написа:
Абе стига ме намесвахте в разни интриги, бе!
Стига, ма!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
vyara написа:
Мамка му, стрес ша получа вече от тая тема.
Че аз вече получИх, за тва зобам пуканки кат невидяла
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
zmeu написа:
а няма ли същата но втората дума заобградена с е-та?
Виж, ся.. моем да напраим, но защо да го афишираме? Между другото, вместо да завра сексуалния маниак там дето му е мястото и да прави онова с двете е-та отстрани, той се фанА на теб кефа да ти прави! Чакай резултатите!
е той моя кеф с две е-та няма дагонаправи :)
но съм трогнат
а хората си изкарват кирливите ризии и лайняните истории и ги размахват ти сега за едно ебане
ако викна 'кой хочи ебане' не от мен а по принцип :) всички ще рипнат ама ги е срам да назовават нещата с истинскитеим имена
*бане, еб@неи тинтири минтири
vyara написа:Мамка му, стрес ша получа вече от тая тема.
Ти глей да не получиш оргазъм, че трудно ше обясниш на децата как ти е дошло свише послание във форум по TCP/IP за приключване на самопосегателен процес по време на много важен международен футболен мач.
(\__/)
(='.'=)
Житената Питка написа:Упси! Некои се зехме ного на сериозно.
Чекай, чекай да ти кажа нещо... :rotfl24: СетИх се лятото Фил като разглеждаше колекцията ти с дискове :rotfl24: Тва по повод определението за теб от Верчето
Dark Lady написа:чудесно, мъжете с децата ще си прекарат много добре вярвам
а ние къде да идем?
Викам аз първия път да ги оставим да се поопознаят (мъжете имам предвид - децата лицеви опори са праили заедно, мамка му ) че да не звънят като луди по тилифоните, ма следващия път... ехаааааа!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
4avdar4e написа:
Чекай, чекай да ти кажа нещо... :rotfl24: СетИх се лятото Фил като разглеждаше колекцията ти с дискове :rotfl24:
Че кой го е отричал, ти па?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
vyara написа:
Че нали това е целта на всяка себеуважаваща се жена бре. :lol:
себеуважаваща... божкеееее...
Кефиш ма Верооо! Шти звънна! :rotfl24::rotfl24:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:Викам аз първия път да ги оставим да се поопознаят (мъжете имам предвид - децата лицеви опори са праили заедно, мамка му ) че да не звънят като луди по тилифоните, ма следващия път... ехаааааа!
Недей така, че може да му е неудобно на човека после да си каже кво сме правилЕ!
(\__/)
(='.'=)
Дьеба спамерите гадни, начи!
И тая вечер оттече... :rotfl24::rotfl24:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Житената Питка написа:
Недей така, че може да му е неудобно на човека после да си каже кво сме правилЕ!
Ти са не мрънкай много! Нали визия трябва да доказваш?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
аха
днес мернах някъде Гаспод (май) беше написал *уй
и си викам,той защо я е сложил тази звездичка отпред
да не би да има предвид цъфнал уй
друг път ще го питам
ей, вие да не ме помислите за повърхностен случайно