Не. Уф! Не знам как пък прочете това? Както и да е. Не.Dark написа:аха, мисля грешиш
мисля е написано за ХОРА
Очаква се че като жени трябва да сме безволеви, робски същества, страхливи, подли, глупави, да не мечтаем, да не се борим и т.н.????
Превърнали сме се
Re: гений не си
Re: Превърнали сме се
Грешката вероятно е в мен. Да така е. Това ме гнети. Сбъркали сме пътя.pocti_bezobidna написа:Е, безценни, не знам за какво говорим - вероято влагаме различен смисъл в понятията.
Светът е твърде материален вече, та да може да си позволи човек да живее съгласно тези понятия.
- Dark Angel
не, не ме е хванала параноя, но ще ме хванеМнемозина написа: Дарки, хванала те е някаква параноя. Честно ти казвам, не съм усетила такова нещо спрямо твоите теми, а единственото, което съм сигурна, че имам, е способността да надушвам такива неща.
И точно защото искаш да има ВСИЧКО, люто скачаш срещу това, което ти се струва розово. Ами розовото е част от всичкото.
аз също имам способност да надушвам такива неща, надушвам ги отдалеч
Ще се съглася с едно уточнение, ако позволите, уважаеми. Животът не е САМО тук. 8)ELBI написа:Всеки си има и плюсовете и кусурите. Има умни, има толерантни, има и претендиращи за умни и нетолерантни - последните си заслужават по миг внимание, но не кой знае колко, щото са като цяло скучни - не че някой ден няма да излязат от пубертетското си поведение и да разберат, колко е смешно хленченето и поставянето си в центъра на Всичкото ... Далеч по-хубаво би било да си подкарат позитивните и забавните неща които (ако ги) имат, вместо да се впускат в напълно непознати територии с напълно излишни емоции - животът не е тук - тук е място за ... разчистване на лични сметки - на първо място със себе си и скуката си, с непознаването на живота и детски въпросчета. Или поне аз гледам така на подобни форуми. 8)
- Dark Angel
Е как не????Remmivs написа:Не. Уф! Не знам как пък прочете това? Както и да е. Не.Dark написа:аха, мисля грешиш
мисля е написано за ХОРА
Очаква се че като жени трябва да сме безволеви, робски същества, страхливи, подли, глупави, да не мечтаем, да не се борим и т.н.????
Киплинг е описал човешките добродетели в това стихотворение. Описал е как си го представя като порастне.
ти пишеш, че то не е за жени, че не е за тях. Че те трябва да са други
Какви други? Ако ти си бял, а аз трябва да съм друга?
Разбирам, че нищо не разбирам. Т.е. разбирам света и неговото ръмжене. Изкривената му паст. И нуждата от ответна захапка. Просто ми се струва, че тук поне не сме в кръгова отбрана. Или поне не е нужно да сме. Или поне така ми се иска. Какво да правиш. Признах си многократно - луд съм.doktorka написа:ся ще ти обЯсня...,Сър
така е...
като си яхнала метлата по цял ден ( иначе не може) в работата...
ти се иска да си "Горянка" после в къщи...
за да си жена ..истинска...
а за да си такава....ти трябва социалния порядък на Гор пренесен в домашното огнище...
а това изкл много зависи от мъжкото присъствие ...
и се получава баланс...мога да си позволя да съм звяр...ако след това съм..."горянка" в къщи...
капиш?
:-*:-*
Пич, просто ти казвам следното - в историята на хората, за жалост (според мен) жената не е била поставена в обществото (т.е. в лигата на образованите мъже, които са създавали до скоро 99% от историята ни) както в днешни времена. Това е имало (пак от днешна гл. т.) много, много различни въздействия върху категории като етика, морал, социално и т.н. И ние малко или повече сме били възпитавани в ... леко мачо общество. До колко сме или не сме се отърсили е съвсем друг въпрос. А и до колко и дали призванието на момичетата е в общество с пълното равенство на пол, раса и т.н. ... защото е повече от ясно, че има разлики и е повече от ясно, че даже в днешни дни - с пълното равенство - нещо куца. Е - кое точно куца - те това е доста сложният въпрос.Remmivs написа:Не знам, Елби, друже. Лично на мен ми се струва, че момичетата имат по-друго призвание. Не им отричам нито правото, нито желанието да са такива, каквито искат. Питам се само дали това би ги направило истински щастливи. И не казвам за кого го е писал Киплинг. Казвам какво разбирам аз. Ако въобще нещо, де... 8)ELBI написа:Стига бе- има и познавам доста момичета, за които не е трудно или невъзможно да са такива... Киплинг не го е писал непременно за мъж... Не забравяй епохата, традициите, отношението към жените по онова време... Май само Уайлд си позволява разчупване (той спрямо кого ли не си е позволявал разчупване) на догмите спрямо тях...
Аз ... (мое си мнение) съм привърженик на този вид пълно равенство на права и т.н. Ти - като рицар си в доста по-добро положение по някои от горните тези, но ... и в по-неизгодно поради същата причина 8) Едно от нещата, които според мен са несъстоятелни е хем да се претендира за пълно равенство (с права и задължения), хем да се изтъква как са по-слаби и как ... когато не им отърва - трябва да са привилегировани! При рицарите е по-лесно - дамата на сърцето е безправна без рицаря и той носи тежестта на всичко! Ама да не се изказвам в ТВОИ води, че усещам как ще ме обориш
Ех, Рем...като случайно забравя (или в бързината не съобразя) да кажа нещо - как да не благодаря на Всевишния, че ме допълваш така точно...Remmivs написа:Ще се съглася с едно уточнение, ако позволите, уважаеми. Животът не е САМО тук. 8)ELBI написа:Всеки си има и плюсовете и кусурите. Има умни, има толерантни, има и претендиращи за умни и нетолерантни - последните си заслужават по миг внимание, но не кой знае колко, щото са като цяло скучни - не че някой ден няма да излязат от пубертетското си поведение и да разберат, колко е смешно хленченето и поставянето си в центъра на Всичкото ... Далеч по-хубаво би било да си подкарат позитивните и забавните неща които (ако ги) имат, вместо да се впускат в напълно непознати територии с напълно излишни емоции - животът не е тук - тук е място за ... разчистване на лични сметки - на първо място със себе си и скуката си, с непознаването на живота и детски въпросчета. Или поне аз гледам така на подобни форуми. 8)
В практически измерения - как да не те почерпя по едно...8)
Тук моето мнение съвпада на 100% с твоето!!!Dark написа:Е как не????Remmivs написа:Не. Уф! Не знам как пък прочете това? Както и да е. Не.Dark написа:аха, мисля грешиш
мисля е написано за ХОРА
Киплинг е описал човешките добродетели в това стихотворение. Описал е как си го представя като порастне.
Не е въпрос на безправие.ELBI написа:Пич, просто ти казвам следното - в историята на хората, за жалост (според мен) жената не е била поставена в обществото (т.е. в лигата на образованите мъже, които са създавали до скоро 99% от историята ни) както в днешни времена. Това е имало (пак от днешна гл. т.) много, много различни въздействия върху категории като етика, морал, социално и т.н. И ние малко или повече сме били възпитавани в ... леко мачо общество. До колко сме или не сме се отърсили е съвсем друг въпрос. А и до колко и дали призванието на момичетата е в общество с пълното равенство на пол, раса и т.н. ... защото е повече от ясно, че има разлики и е повече от ясно, че даже в днешни дни - с пълното равенство - нещо куца. Е - кое точно куца - те това е доста сложният въпрос.Remmivs написа:Не знам, Елби, друже. Лично на мен ми се струва, че момичетата имат по-друго призвание. Не им отричам нито правото, нито желанието да са такива, каквито искат. Питам се само дали това би ги направило истински щастливи. И не казвам за кого го е писал Киплинг. Казвам какво разбирам аз. Ако въобще нещо, де... 8)ELBI написа:Стига бе- има и познавам доста момичета, за които не е трудно или невъзможно да са такива... Киплинг не го е писал непременно за мъж... Не забравяй епохата, традициите, отношението към жените по онова време... Май само Уайлд си позволява разчупване (той спрямо кого ли не си е позволявал разчупване) на догмите спрямо тях...
Аз ... (мое си мнение) съм привърженик на този вид пълно равенство на права и т.н. Ти - като рицар си в доста по-добро положение по някои от горните тези, но ... и в по-неизгодно поради същата причина 8) Едно от нещата, които според мен са несъстоятелни е хем да се претендира за пълно равенство (с права и задължения), хем да се изтъква как са по-слаби и как ... когато не им отърва - трябва да са привилегировани! При рицарите е по-лесно - дамата на сърцето е безправна без рицаря и той носи тежестта на всичко! Ама да не се изказвам в ТВОИ води, че усещам как ще ме обориш
Жената и мъжът до 20 век +/- петдесетина години са имали различна функция в което и да било общество. Което всъщност е природно зададено.
Едва сега го възприемаме като безправие.
Много е дълга и тая тема, а ми е много любима. Може довечера да се разпиша, ако вземе да се развихри.
Panta rhei...
Remmivs написа:Грешката вероятно е в мен. Да така е. Това ме гнети. Сбъркали сме пътя.pocti_bezobidna написа:Е, безценни, не знам за какво говорим - вероято влагаме различен смисъл в понятията.
Светът е твърде материален вече, та да може да си позволи човек да живее съгласно тези понятия.
Какъв път? Не те разбирам нещо.
Знам ли, цивилизацията си върви в една посока. Добра или лоша,
не мож я обърна.
ама верно ли не разбра?Remmivs написа:Разбирам, че нищо не разбирам. Т.е. разбирам света и неговото ръмжене. Изкривената му паст. И нуждата от ответна захапка. Просто ми се струва, че тук поне не сме в кръгова отбрана. Или поне не е нужно да сме. Или поне така ми се иска. Какво да правиш. Признах си многократно - луд съм.doktorka написа:ся ще ти обЯсня...,Сър
така е...
като си яхнала метлата по цял ден ( иначе не може) в работата...
ти се иска да си "Горянка" после в къщи...
за да си жена ..истинска...
а за да си такава....ти трябва социалния порядък на Гор пренесен в домашното огнище...
а това изкл много зависи от мъжкото присъствие ...
и се получава баланс...мога да си позволя да съм звяр...ако след това съм..."горянка" в къщи...
капиш?
:-*:-*
ТУК аз не съм на кръгова отбрана...
ноктите си ги крия...
хубаво и топло ми е...
става въпрос за онзи свят,в който значи ще попадна след 2 часа....
който изисква от мен и аз трябва да давам...
от който аз и да изисквам.никой няма да ми даде...освен ако аз не си го взема...
а горянките ,Рем-е...
е друга тема..и ще се разголя твърде много ,ако започна да я обсъждам
Казано по друг начин...Мнемозина написа:Не е въпрос на безправие.ELBI написа:Пич, просто ти казвам следното - в историята на хората, за жалост (според мен) жената не е била поставена в обществото (т.е. в лигата на образованите мъже, които са създавали до скоро 99% от историята ни) както в днешни времена. Това е имало (пак от днешна гл. т.) много, много различни въздействия върху категории като етика, морал, социално и т.н. И ние малко или повече сме били възпитавани в ... леко мачо общество. До колко сме или не сме се отърсили е съвсем друг въпрос. А и до колко и дали призванието на момичетата е в общество с пълното равенство на пол, раса и т.н. ... защото е повече от ясно, че има разлики и е повече от ясно, че даже в днешни дни - с пълното равенство - нещо куца. Е - кое точно куца - те това е доста сложният въпрос.Remmivs написа:Не знам, Елби, друже. Лично на мен ми се струва, че момичетата имат по-друго призвание. Не им отричам нито правото, нито желанието да са такива, каквито искат. Питам се само дали това би ги направило истински щастливи. И не казвам за кого го е писал Киплинг. Казвам какво разбирам аз. Ако въобще нещо, де... 8)ELBI написа:Стига бе- има и познавам доста момичета, за които не е трудно или невъзможно да са такива... Киплинг не го е писал непременно за мъж... Не забравяй епохата, традициите, отношението към жените по онова време... Май само Уайлд си позволява разчупване (той спрямо кого ли не си е позволявал разчупване) на догмите спрямо тях...
Жената и мъжът до 20 век +/- петдесетина години са имали различна функция в което и да било общество. Което всъщност е природно зададено.
Едва сега го възприемаме като безправие.
Много е дълга и тая тема, а ми е много любима. Може довечера да се разпиша, ако вземе да се развихри.
Разбира се, че от дн. гл. т. е безправие, а тогава е било "нормално". Не рядко използвам днешната гл. т. и днешното мислене, защото ако говоря както се говори в старите книги, ще рипнат (и може би с право) мнозина и ще почнат едно заклеймяване.
А темата "Функцията на жената, природните задания и правата и" - да - това е много интересно. Ако се вгледаш в огворите ми към Рем, там се съдържат и 3-те елемента. Просто ти казваш "Функцията на жената е била такава", докато аз обръщам внимание на "Защо жената е била с тези функции в Западното/християнско общество до средата на 20 век..."
Примерно. Наистина тук има много и любопитни неща за писане!
Дай Боже довечера да се развихриш 8)
Ти от позицията на каква бе, Дарки ми вървиш непрекъснато по петите и се опитваш да ме съдиш?Dark написа:мда приноса във фонда - прашки, камшици и сехELBI написа: Ти не се оправдавай, щото и ти имаше златни приноси във фонда!!! Я се стегни, ести... Няма само нас да набеждаваш...
Май ще пусна скоро нещо по-слъзливо и искрено и лично... Нищо, че ще ме оплюятЕ - ще го прегледам пак, за да знам дали да ви кажа къде ще е пункта с кърпички за бърсане...8)
чий фонд?
М?
Стига бе, къде ме нареди и мен...ELBI написа:Ти не се оправдавай, щото и ти имаше златни приноси във фонда!!! Я се стегни, ести... Няма само нас да набеждаваш...esti написа:Ми вземете се в ръце деRemmivs написа:Така е то.Мнемозина написа:На стари години човек се вдетинява.![]()
Всичките тези неща искат повечко време за обсъждане.
А ние го нямаме. Имаме само време за вдетиняване. Бол.Ти, Грийн, Елби.....ае да не изброявам всички любими философи.
Пишете. Така, както само вие можете.
И на мен ми е носталгично за онова време...
Май ще пусна скоро нещо по-слъзливо и искрено и лично... Нищо, че ще ме оплюятЕ - ще го прегледам пак, за да знам дали да ви кажа къде ще е пункта с кърпички за бърсане...8)
Не се измъквай, а се хващай за.....клавиатурата.
Дано! И аз ще чета с интерес! 8)ELBI написа:Примерно. Наистина тук има много и любопитни неща за писане!
Точно така момчета! Дайте да я сръчкаме да се разпише най-после, щото Мнемо е истинско бижу!Remmivs написа:Дано! И аз ще чета с интерес! 8)ELBI написа:Примерно. Наистина тук има много и любопитни неща за писане!
8)
Бижу е думата, която и аз търсех..esti написа:Точно така момчета! Дайте да я сръчкаме да се разпише най-после, щото Мнемо е истинско бижу!Remmivs написа:Дано! И аз ще чета с интерес! 8)ELBI написа:Примерно. Наистина тук има много и любопитни неща за писане!
8)
Айде да се спра, че да не се притесни от толкоз четки
Стига сте ме засрамвали, че ще блокирам! Имах предвид темата да се развихри, не аз.esti написа:Точно така момчета! Дайте да я сръчкаме да се разпише най-после, щото Мнемо е истинско бижу!Remmivs написа:Дано! И аз ще чета с интерес! 8)ELBI написа:Примерно. Наистина тук има много и любопитни неща за писане!
8)
Всеки крие бижу в себе си, въпросът е да откриеш защо го крие.
Panta rhei...
Именно. На циливилизацията ни. 8)pocti_bezobidna написа:Какъв път? Не те разбирам нещо.
Знам ли, цивилизацията си върви в една посока. Добра или лоша,
не мож я обърна.
Не съм сигурен в това. Сигурен съм, че можем да я спрем. Брутално. Обръщането, ако въобще е осъществимо, и ако въобще се стигне някога до него ще е бавно и плавно. Дано.
Няма страшно!Мнемозина написа:Стига сте ме засрамвали, че ще блокирам! Имах предвид темата да се развихри, не аз.esti написа:Точно така момчета! Дайте да я сръчкаме да се разпише най-после, щото Мнемо е истинско бижу!Remmivs написа:Дано! И аз ще чета с интерес! 8)ELBI написа:Примерно. Наистина тук има много и любопитни неща за писане!
8)
Всеки крие бижу в себе си, въпросът е да откриеш защо го крие.
Ще те разблокирам с.....Барток 8)
Бижу с бижу такова!
ELBI написа:Eх, Рем...като случайно забравя (или в бързината не съобразя) да кажа нещо - как да не благодаря на Всевишния, че ме допълваш така точно...
В практически измерения - как да не те почерпя по едно...8)
Ами да се притеснява! Няма сал ние да сме притеснени...Що да го жалим бижуто? А?vyara написа:Бижу е думата, която и аз търсех..esti написа:Точно така момчета! Дайте да я сръчкаме да се разпише най-после, щото Мнемо е истинско бижу!Remmivs написа:Дано! И аз ще чета с интерес! 8)ELBI написа:Примерно. Наистина тук има много и любопитни неща за писане!
8)
Айде да се спра, че да не се притесни от толкоз четки
Четки, баданарки и всичко влиза в сила и в употреба. А със забравени бикини от чантите ще забърсваме капчиците, който не са в тон с общия, избран цвят 8)
Може и с Баркод, Даркод, но може и с едно сухо (или бианко) мартини с маслинка...8)esti написа: Ще те разблокирам с.....Барток 8)
Бижу с бижу такова!
Веднага, тутакси мога да услужа с моите.ELBI написа:А със забравени бикини от чантите ще забърсваме капчиците, който не са в тон с общия, избран цвят 8)
Пак ли са ти в чантата - за по-лесно? 8)esti написа:Веднага, тутакси мога да услужа с моите.ELBI написа:А със забравени бикини от чантите ще забърсваме капчиците, който не са в тон с общия, избран цвят 8)
ELBI написа:Може и с Баркод, Даркод, но може и с едно сухо (или бианко) мартини с маслинка...8)esti написа: Ще те разблокирам с.....Барток 8)
Бижу с бижу такова!

Ммммм, чак на мен ми се допи.
Е то няма трудно място, щом ще е за каузата....ELBI написа:Пак ли са ти в чантата - за по-лесно? 8)esti написа:Веднага, тутакси мога да услужа с моите.ELBI написа:А със забравени бикини от чантите ще забърсваме капчиците, който не са в тон с общия, избран цвят 8)
Подозирах, че в някой ръкав ти криеш нещо така изкусително... ммм....vyara написа:ELBI написа:Може и с Баркод, Даркод, но може и с едно сухо (или бианко) мартини с маслинка...8)esti написа: Ще те разблокирам с.....Барток 8)
Бижу с бижу такова!
А така сега... с мойте камъни...esti написа: Ще те разблокирам с.....Барток 8)
Бижу с бижу такова!
Panta rhei...
Трудно - няма - вярно, но все пак за едно "тутакси" ...esti написа:Е то няма трудно място, щом ще е за каузата....ELBI написа:Пак ли са ти в чантата - за по-лесно? 8)esti написа:Веднага, тутакси мога да услужа с моите.ELBI написа:А със забравени бикини от чантите ще забърсваме капчиците, който не са в тон с общия, избран цвят 8)
в този сезон (ако бе лято ...)
за тази кауза...
Как да я не спечелим, когато хората са с такава готовност!!! 8)
Тия капчици... в смисъл, че ще се разпенявя ли?esti написа:Е то няма трудно място, щом ще е за каузата....ELBI написа:Пак ли са ти в чантата - за по-лесно? 8)esti написа:Веднага, тутакси мога да услужа с моите.ELBI написа:А със забравени бикини от чантите ще забърсваме капчиците, който не са в тон с общия, избран цвят 8)
Като проф. Юлиян Вучков?
Panta rhei...
Благодаря!vyara написа:ELBI написа:Може и с Баркод, Даркод, но може и с едно сухо (или бианко) мартини с маслинка...8)esti написа: Ще те разблокирам с.....Барток 8)
Бижу с бижу такова!
Сега, след като го гаврътнах, отивам да... върша разни неща.
Много ви обичам всички, обаче наистина спрете вече, страшно ми е неудобно.
Panta rhei...
Дай боже всекиму такива камъни!Мнемозина написа:А така сега... с мойте камъни...esti написа: Ще те разблокирам с.....Барток 8)
Бижу с бижу такова!
На мен ми е мноо готино всеки път като ме целнеш с някой от тях. 8)
И чакам следващите....
Когато - тогава.
Нищо му няма на сезонаELBI написа:Трудно - няма - вярно, но все пак за едно "тутакси" ...esti написа:Е то няма трудно място, щом ще е за каузата....ELBI написа:Пак ли са ти в чантата - за по-лесно? 8)esti написа:Веднага, тутакси мога да услужа с моите.ELBI написа:А със забравени бикини от чантите ще забърсваме капчиците, който не са в тон с общия, избран цвят 8)
в този сезон (ако бе лято ...)
за тази кауза...
Как да я не спечелим, когато хората са с такава готовност!!! 8)
Пък и като има желание - начин ще се намери.
Ще цитирам един мой треньор навремето (много ни тормозеше, голям изрод:D)
"Не мога, значи не искам" 8)
Реших да я попреведа, да ме прощават професионалите. Но знам, че има хора, които не го разбират денглиша, а песента си струва. Та...ELBI написа:Да - страхотна песен... Това е "снимката" на Франк!!! Наистина - "неговата" песен!!!
Инак - при теб - правилен избор в правилен хронологичен ред:
1. залюбваш правилната жена
2. залюбваш правилното питие
само дето не те знам от кой отбор си, но допускам, че си от националния...
Моят начин/свобода/път
И сега, когато близое края
И тъй - в лице с последната завеса
Приятелю, ще кажа ясно
Моята истина, в която съм сигурен
Живях пълноценен живот
Пропътувах всеки един път
И още, много повече от това, направих го по моя начин
Съжаления, имах понякога
При все това толкова рядко, че не си струва да ги споменавам
Правех това, което трябва, довеждах го до край без усилие
Планирах всеки маршрут, всяка внимателна стъпка из покрайнините
И още, много повече от това, направих го по моя начин
Да, имаше времена, сигурен съм, че знаеш това
Когато отхапвах повече отколкото мога да сдъвча
Но винаги когато имах съмнения
Поглъщах всичко преди да го изплюя
Посрещах всичко изправен и го правех по моя начин
Обичах, смях се и плаках
Взел съм си своето, а също и дажбата си от загуби
И сега, когато сълзите пресъхват, всичко ми се струва така забавно
Да вярвам че съм направил това
И може ли нескромно да допълня
"О!, не, О!, не, не и аз, аз го направих по моя си начин"
Защото, какво е човек, какво има той?
Ако не себе си, то нищо не притежва
Да каже нещата, както наистина ги чувства, а не с думите на коленичилия
Историята показва, понесох ударите, но го направих по моя си начин
[инструментална част]
Да, (всичко) беше по моя начин
PS
Хехехе! Благодаря ти, друже!
Позна! От него съм!
Подобен случай в наше село - една моя треньорка (майтапа на страна - беше страхотно добра каратистка, голяма симпатяга) казвше "Аз искам, аз мога" и ни караше да вярваме в него...8)esti написа: Ще цитирам един мой треньор навремето (много ни тормозеше, голям изрод:D)
- Dark Angel
ха, невероятноELBI написа:Тук моето мнение съвпада на 100% с твоето!!!Dark написа:Е как не????Remmivs написа:Не. Уф! Не знам как пък прочете това? Както и да е. Не.Dark написа:аха, мисля грешиш
мисля е написано за ХОРА
пък Рем се скри
Като заговорихме за треньори...ELBI написа:Подобен случай в наше село - една моя треньорка (майтапа на страна - беше страхотно добра каратистка, голяма симпатяга) казвше "Аз искам, аз мога" и ни караше да вярваме в него...8)esti написа: Ще цитирам един мой треньор навремето (много ни тормозеше, голям изрод:D)
Преди около месец пуснах мухата на една от треньорките в моя фитнес освен курсовете по разни каланетики, степ, тае-бое и пр. да направят и курс по танци.
В понеделник разбрах, че тя вече тръгнала да се "обучава"
Казах и, че веднага се записвам.
Дори потанцувахме малко английски валс двете - тя ми покзваше стъпките, а аз папагалствах.
Голям кеф, Елби....ама на тебе ли точно да ти обяснявам. 8)
Та живот и здраве, много е възможно в недалечно бъдеще, ако случайно или нарочно се озова на клубна среща да има "дами канят".
Аз отсега си заплювам първия танц с теб (уважавам професионалистите) - ако нямаш нищо напреки разбира се.
Не. Просто казах каквото имах да казвам. Защо да се повтарям? А, да... Етикетът. Ето:Dark написа:ха, невероятно
пък Рем се скри
Remmivs написа: Не знам, Елби, друже. Лично на мен ми се струва, че момичетата имат по-друго призвание. Не им отричам нито правото, нито желанието да са такива, каквито искат. Питам се само дали това би ги направило истински щастливи. И не казвам за кого го е писал Киплинг. Казвам какво разбирам аз. Ако въобще нещо, де... 8)