Виж тука ме изнада.vyara написа:Шантава работа. Това беше тема за бой... докъде я докарахте.
Шти подаря веднага един стрес редъкшън кит (комплект върбови пръчки) да се шибаш сама щом толко те кефи насилието...
Виж тука ме изнада.vyara написа:Шантава работа. Това беше тема за бой... докъде я докарахте.
Те тия винаги сме си били4avdar4e написа: Кеф мъ, како, скива ли как от лични обиди и нападки, сички зехме да се обичаме и уважаваме:rotfl24: Или поне некои
Аз лично никога не съм се съмнявал, че си по-така.. дълбок...zmeu написа:ей, вие да не ме помислите за повърхностен случайно
ИЗРОДИИИИИИИИИИИИИИИИИ! МЛЪКНЕТЕ! Искам да лягам, мамка ви!zmeu написа: аха
днес мернах някъде Гаспод (май) беше написал *уй
и си викам,той защо я е сложил тази звездичка отпред
да не би да има предвид цъфнал уй
друг път ще го питам
ей, вие да не ме помислите за повърхностен случайно
Нима не знаеш, че след ония двамата администриращите зевзеци, ти и оня с валутата, сте голямата ми форумна любов, пък си бъди повърхностенzmeu написа: ей, вие да не ме помислите за повърхностен случайно
Следващото мрънкало.Звеневия написа:въргал - казАх го.![]()
ма пусто, неам пуканки!
голям сваляч сиЖитената Питка написа: Обичам те, Зайо...ъъъ... Змеью...
А ти за мен си
ЕДИТ: Змею!
zmeu написа: еееееех, разстояния, разстояния
иначе щяха да сложат плакат пред СУ
Змей яде Питка
Нема бе!zmeu написа:а сега,какво ни остава сега,а?
да вземем да се самоуважим, както ни учи
Бе за кво ти е мезе. Мен за такова ме взе. Баси! И се римува от самосебе си.Житената Питка написа:Ако Верчето земе да почне да се самоуважава в паузите си нарЕжи сланина...Звеневия написа:...
П.П.
Отивам да си сипя бира. Ако нещо изпусна да знаете, че имам лог.
ЕДИТ:Житената Питка написа:Нема бе!zmeu написа:а сега,какво ни остава сега,а?
да вземем да се самоуважим, както ни учи
Зимай си един комат леб и че чакаме В да се овлажни, после почваме да топиме...
НадСеКуНаПияСли...Житената Питка написа:Надявам се Зв. да е нарезАл сланината.
Дробчетата са готови, ама ще си умрЕм от глад, за да следим тука не ШЛ, не Умбълдън, не шоу някакво си, а всичкото това накупЖитената Питка написа: ЕДИТ2:
Надявам се Зв. да е нарезАл сланината.
Няма да крещя. Не ми е в стилаЖитената Питка написа: Завърти се на 90 градуса по часовниковата и го изкрещи. Ф Матрицата съм, Тринити...
Дето един мой приятел вика "Всички кренвирши на тая земя имат два края, само моя - един."zmeu написа:тъкмо се размекнеш и жестоката реалност на ежедневието ти го начука :)
щИбеци. Идва от "шибучка" - инструмент за инжектиране на дисциплина.maggot написа:Не мога повече! Отивам си, махам се, искам да си поема малко дъх, дйева шебеците, дйева...
Да поясня:Житената Питка написа: щИбеци. Идва от "шибучка" - инструмент за инжектиране на дисциплина.
Цяла вечер не мога да ви укротя, ебати.
Лека нощ на всички, надявам се да няма обидени.
...
Всичко е заради лошото ми възпитание. Кво да правя, нося си последствията...zmeu написа: аха
днес мернах някъде Гаспод (май) беше написал *уй
и си викам,той защо я е сложил тази звездичка отпред
да не би да има предвид цъфнал уй
друг път ще го питам
ей, вие да не ме помислите за повърхностен случайно
аз не съм го пропусналGaspode написа: А ти, апропо, що си пропуснал да туриш u-то на fuck-а, ммм?
За кво си си турил туй "Сър" отпреде, тогаз? М? Извод: не си вечно недоволен и имаш високо самомнение. А така!сър Айвънхоу написа:Пенчо, Заеко ньеден! Ако знаеш в какъв размисъл ме хвърли с тия си въпроси...Пенчо Заека написа: Ако мърдането на ушите ти помага да размърдаш мозъчните гънки, може да почакам да се изкажеш все пак, преди да ти отговоря. Наздраве дотогава:rotfl24:
Какво мислят за мен ли?
ами...
надут, дървен философ, вечно недоволен и спорещ, вицаджия-лала...
пияница (леле, щях да пропусна), нетактичен, грубиян...
ми... май е това...
Дет се вика - доближаваме се до крайната цел!:rotfl24:4avdar4e написа:Кеф мъ, како, скива ли как от лични обиди и нападки, сички зехме да се обичаме и уважавамеmaggot написа:Дьеба спамерите гадни, начи!
И тая вечер оттече...:rotfl24::rotfl24:
:rotfl24: Или поне некои