Благодаря.maggot написа:Не, ма! "Жми и не кълца"Мнемозина написа: "Жуми и кълца" или "жуми, но кълца"...
Като го разгадая това и ще мога да се изтипосам и аз в темата на Пенчо.
Изпращам Пенчо.
Първо обаче ще я понакълцам - Зв. се оказа прав май.
Благодаря.maggot написа:Не, ма! "Жми и не кълца"Мнемозина написа: "Жуми и кълца" или "жуми, но кълца"...
Мнемозина написа:Благодаря.maggot написа:Не, ма! "Жми и не кълца"Мнемозина написа: "Жуми и кълца" или "жуми, но кълца"...
Изпращам Пенчо.
Аз и в седнало пУлжение мога!Мнемозина написа:Благодаря.maggot написа:Не, ма! "Жми и не кълца"Мнемозина написа: "Жуми и кълца" или "жуми, но кълца"...
Изпращам Пенчо.
Semiramis написа:Мнемозина написа: Благодаря.
Изпращам Пенчо.
все повече харесвам жени...
Б@си...Мнемозина написа:Semiramis написа:
Сигурна бях...maggot написа:Б@си...Мнемозина написа:Semiramis написа:
Той винаги е правМнемозина написа: Първо обаче ще я понакълцам - Зв. се оказа прав май.
Благодаря! Много хубаво го е написала.4avdar4e написа:Странниче, това може би ще ти е интересно:
Една българка на специализация в Япония. Много увлекателно е разказано
Много се надявам да се видим!ELBI написа: ние, мъжете къде ще бъдем?
Бях написала да ме извиняват, че не мога да снимам като теб и Кент, но го изтрих, защото се подразбира.БоЕВ написа:Тва с неснимането хич и не си го помисляй!:-)
разбира се, че ще се видим! Аз (както често) просто се бъзиках...Stranniche написа:Много се надявам да се видим!ELBI написа: ние, мъжете къде ще бъдем?
и аз така. Днес е изключение, но знам, че и при мен е същото в останалите 364 дни...Semiramis написа:...все повече харесвам жени...
утре сме на Плиска. Може би следващата седмица?Gaspode написа:Тъкмо е близо до мен.. .мога да направя презервация ебентуално...ELBI написа:чух по радиото за някакъв нов японски рест. в Лозенец...Remmivs написа:Има ли нещо уговорено вече? Суши бар?
Снимките ставали прекрасни там през лятото, когато е слънчево, имало и дъги, корабче и лифт над водата. Сега беше почти безлюдно и мнооогггго студено, но сега се случи да отидем. От друга страна беше страшно хубаво, че ги нямаше тълпите.pocti_bezobidna написа:Снимките са прекрасни!
Ниагара е това, нали?
Презервацията ще е полезно нещо, само се притеснявам някой да не се откаже от срещата, защото не обича суши.Gaspode написа:Тъкмо е близо до мен.. .мога да направя презервация ебентуално...ELBI написа:чух по радиото за някакъв нов японски рест. в Лозенец...Remmivs написа:Има ли нещо уговорено вече? Суши бар?
Gaspode написа:
Никога не съм пробвал Шуши (само една нейна приятелка, ама то тва е друго)
И не вярвам да се навия да пробвам
Ама тва не е причина да не дойда...
Само пример давам...
Никога не съм ходила на Ниагарския водопад,Stranniche написа:Снимките ставали прекрасни там през лятото, когато е слънчево, имало и дъги, корабче и лифт над водата. Сега беше почти безлюдно и мнооогггго студено, но сега се случи да отидем. От друга страна беше страшно хубаво, че ги нямаше тълпите.pocti_bezobidna написа:Снимките са прекрасни!
Ниагара е това, нали?
Mila написа:Пожелавам ти го от все сърце!!!Stranniche написа: Никога не съм ходила на Ниагарския водопад,
но майка ми навремето, като ходи, после дълго разказваше, колко била разочарована, защото докато четяла описанието на Алеко си представяла много по-грандиозни работи. К'во нещо е литературата, к'во нещо е въображението. Но аз, когато видях снимките, които тя донесе, понеже не бях чела още Алеко, ми се видя доста грандиозно.И винаги с удоволствие гледам подобни снимки и ми се ще някой ден, живот и здраве да отидем, и да заведем децата...
Да си призная и аз очаквах много по-грандиозни работи - макар че ми беше ясно, че Алеко преувеличава:lol:. Както и рекламите в Торонто. В родината на мъжа ми например има далеч по-грандиозни неща - там е и най-високият водопад в света, но на повечето той не посмя да ме заведе заради тропическите болести и разните там крокодили, змии и пр.
Е, един безлюден пейзаж също може да е прекрасен. хеел пък акто ги няма тълпитеStranniche написа:Снимките ставали прекрасни там през лятото, когато е слънчево, имало и дъги, корабче и лифт над водата. Сега беше почти безлюдно и мнооогггго студено, но сега се случи да отидем. От друга страна беше страшно хубаво, че ги нямаше тълпите.pocti_bezobidna написа:Снимките са прекрасни!
Ниагара е това, нали?
За мен няма значение къде. Важното е да се видим.МЪЖжжж написа:Заеби ниагара... Казвайте у събота дали ви устройва "Джаз кафе" на ъгъла на Аспарух и Хр.Ботев?
Е Гриина ще сподели вЧепетления.Зад магазина на Конрад Електроникс... ма в мазето. Отгоре гледката е отказваща...затва се крия долу у бункеро.
До колкото зная, през водопада сега минава около 1/3 от водата. Другата върти турбини някъде. Може Алеко да не е преувеличил толкова. Не се сещам кога са построили ВЕЦ-а. Някой, ако не го мързи, може да потърси.Stranniche написа:Да си призная и аз очаквах много по-грандиозни работи - макар че ми беше ясно, че Алеко преувеличава...