Обръщам се към всички специалисти по котки и по козинките на котките;)
Моят красавец има някакво петънце зад ушенцето където му е опадала козинката и постоянно се чеше там. Четох в нета, че сигурно са некви трихофитии. Мазах го тука с един Екзодерил
Някой ако има опит с тези чудесии да ме посъветва що да сторя.
Ако не стане ще го воря пак на лекар:)
Спешна помощ
Re: Спешна помощ
силно ти препоръчвам да не пипаш котенцето
токсоплазмоза и себорея и т.н..

токсоплазмоза и себорея и т.н..
Не знам, никога не съм имала такива проблеми с котката. Кучето ми понякога има козиняви проблеми лятото, дофтора ми дава едно лилаво нЯщо да го мазотя...Глен написа:Обръщам се към всички специалисти по котки и по козинките на котките;)
Моят красавец има някакво петънце зад ушенцето където му е опадала козинката и постоянно се чеше там. Четох в нета, че сигурно са некви трихофитии. Мазах го тука с един Екзодерил
най-добре на лекар...
някакви такива са... моят заек го водих на лекар за подобни симптоми мазахме го и му мина, но е досада. Гадното е, че понякога 2 лекари ти дават 3 съветаГлен написа:Обръщам се към всички специалисти по котки и по козинките на котките;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Оф
Ми явно пак на лекар.
Оф.
Мерси много!
Оф.
Мерси много!
Е това да не ти е математика. Това е изкуство. И обекта му също не е математически израз.ELBI написа:някакви такива са... моят заек го водих на лекар за подобни симптоми мазахме го и му мина, но е досада. Гадното е, че понякога 2 лекари ти дават 3 съвета
Послушай Лейди Семирамис.
тоя заек да вземеме да го излекуваме по така а:-)ELBI написа:някакви такива са... моят заек го водих на лекар за подобни симптоми мазахме го и му мина, но е досада. Гадното е, че понякога 2 лекари ти дават 3 съветаГлен написа:Обръщам се към всички специалисти по котки и по козинките на котките;)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
забрави.Quid написа:тоя заек да вземеме да го излекуваме по така а:-)ELBI написа:някакви такива са... моят заек го водих на лекар за подобни симптоми мазахме го и му мина, но е досада. Гадното е, че понякога 2 лекари ти дават 3 съветаГлен написа:Обръщам се към всички специалисти по котки и по козинките на котките;)
А е и малък - 2-3 кила е...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нищо друго не мога да кажа освен, води го на лекар.Глен написа:Обръщам се към всички специалисти по котки и по козинките на котките;)
Може да е всичко.
Най-добре е да му вземат малко козинка за изследване. И на мойто дзвер му излизат разни неща от време на време. Сърби го, чеше се и понякога леко му окапва козината, но аз си имам едно мазилце, дето доФтурът ми го е дал (мирише на карамфил) и си го плескам с него. След няколко намазвания всичко изчезва:-)
Успех!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.