Вкусовете на богаташите
Вкусовете на богаташите
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Вкусовете на богаташите
"Макар и набедени за най-атрактивен предмет и натоварени с най-силни очаквания за продажба, кецовете на Васил Найденов не се котираха на търга, написа сп. "Слава"."ELBI написа:на нашето време са определено изискани...
Re: Вкусовете на богаташите
Аз забелязах 3 неща: кученцето е много сладичко, Лилето съвсем се е отдалечила от собствената си физиономияELBI написа:на нашето време са определено изискани...
знаеш какви бижута носи Бойко?Semiramis написа:maggot написа:А аз забелезАх само едно. Богаташите определено нямат вкус. Еле па Лилката.
темата е подвеждащо озаглавена
това е имидж
вкусовете им се откриват по друго
по бижутата .. хм...не винаги...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
pocti_bezobidna написа:за бижутата на Бойко ли?ELBI написа:ти знаеш повече от лейди Семирамис?Remmivs написа:Той не винаги ги носи май...ELBI написа:знаеш какви бижута носи Бойко?
Да каже, да каже, тръпнем в нетърпение - какво носи, кога, къде...
добре де..ще ви кажа...
... значи...познавам един...който познава една...която била веднъж на вечеря с него... сега не ми казаха точно за неговите бижута...обаче харесал нейните... пък те били едни големи...какво, Маг? ...халкииииииииии
ОоооооSemiramis написа:pocti_bezobidna написа:за бижутата на Бойко ли?ELBI написа:ти знаеш повече от лейди Семирамис?Remmivs написа:Той не винаги ги носи май...ELBI написа:знаеш какви бижута носи Бойко?
Да каже, да каже, тръпнем в нетърпение - какво носи, кога, къде...
добре де..ще ви кажа...
... значи...познавам един...който познава една...която била веднъж на вечеря с него... сега не ми казаха точно за неговите бижута...обаче харесал нейните... пък те били едни големи...какво, Маг? ...халкииииииииии
Блазе ти
затова ли днес няма и жени в СофияSemiramis написа:ELBI написа:правителството е виновно - пуснало е мъгла днес...Semiramis написа:...нищо...това е щото му е мъгла, на Елби...
ахам..
самолетите тая нощ кацаха тук
ELBI написа:затова ли днес няма и жени в СофияSemiramis написа:ELBI написа:правителството е виновно - пуснало е мъгла днес...Semiramis написа:...нищо...това е щото му е мъгла, на Елби...
ахам..
не...това е понеже не ти е до жени...
реалността, Елби, се изразява...знаеш...
ужас е, като си все права...Semiramis написа:ELBI написа:затова ли днес няма и жени в СофияSemiramis написа:ELBI написа:правителството е виновно - пуснало е мъгла днес...Semiramis написа:...нищо...това е щото му е мъгла, на Елби...
ахам..
ELBI написа:ужас е, като си все права...Semiramis написа:ELBI написа:затова ли днес няма и жени в СофияSemiramis написа:ELBI написа:правителството е виновно - пуснало е мъгла днес...Semiramis написа:...нищо...това е щото му е мъгла, на Елби...
ахам..
последно и спирам-
това ти е наказанието, понеже ти винаги искаш да си прав
та за това така ти се случва
тарифите тук са установени...Semiramis написа:pocti_bezobidna написа:
Оооооо
Блазе ти
питаш ли ме...колко ми струва...
:lol::lol:
още има мъгла тук. Простаци такива...
ти видя ли къв пикльо ни стана кмет аELBI написа:предсрочни избори си требат...Quid написа:у мусагеница значи не могат да казат авиони
е а питай ме как излетях сутринта
15 минути рулирам около тото пунка на г м димитров:rotfl24:
ми тоя обувките не може да си върже
малииииииииии
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
нали не предлагаш аз да му ги връзвам?Quid написа:ти видя ли къв пикльо ни стана кмет аELBI написа:предсрочни избори си требат...Quid написа:у мусагеница значи не могат да казат авиони
е а питай ме как излетях сутринта
15 минути рулирам около тото пунка на г м димитров:rotfl24:
ми тоя обувките не може да си върже
малииииииииии