Уникален си бе, като кенгуро си, мон пти. Екзотичен си, та дрънкаш. Кви лопати, моля ти се. Ако си ординерен, ша ли ми легнеш на сърцето.zmeu написа:аааааааа, не така с лопатата, мон пти шуvyara написа:Скъсал се бил. Пусна две мнения и отиде на работа.
Ти си от сеирджиите.
Да размърдаме гънките...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: Фалос, коитус, ...
Край, влизаш в категорията квази-некрофил!:rotfl24:zmeu написа:те затова ли бабите вечер си оставят зъбите на видно място?Пенчо Заека написа:Ама, като се замисля, то и сега си е така - като ти се Осмихне някоя засукана мадама, кво става? А? А?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
ти на колко години беше?Пенчо Заека написа:Край, влизаш в категорията квази-некрофил!:rotfl24:zmeu написа:те затова ли бабите вечер си оставят зъбите на видно място?Пенчо Заека написа:Ама, като се замисля, то и сега си е така - като ти се Осмихне някоя засукана мадама, кво става? А? А?
-
Дядо Капинчо
Re: Да размърдаме гънките...
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:53, променено общо 1 път.
zmeu написа:ти на колко години беше?Пенчо Заека написа:Край, влизаш в категорията квази-некрофил!:rotfl24:zmeu написа:те затова ли бабите вечер си оставят зъбите на видно място?Пенчо Заека написа:Ама, като се замисля, то и сега си е така - като ти се Осмихне някоя засукана мадама, кво става? А? А?
е нееееееееееееееее
Капинчо написа:Е, хайде сега! Това приказка ли е?:mad:Semiramis написа:
на високо акъл не виреел...не че има връзка
ще се наложи да казваш, че съм права, щом ще се виждаш с мен
айде тръгвай, че имаш и ботуши да сваляш ...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Мой пропуск, ама явно несъзнателен. Та, Майка Тереза и Далай Лама. Едната мъж, другия-жена. Прай си изводите. А с тоя послепис хептен се шашнах. Педо.....фил? Не, не, не се наемам да те класифицирам. Стой си невидим!Капинчо написа:
ПП Щях да забравя - че много обичам дечицата.
- Глас в пустиня
Зачервяването се получава само при по-нежни места и при по-нежни натури. Тая мацка си е каруцарка.maggot написа:Е и ти не си прав! Седнал си 100%.БоЕВ написа:
Вярвам че линка сочи същата снимка от снощи.
Не си права кака, не е от студеното, просто на мацката са и правили кола. Когато космите по задника са по-яки винаги така става - скубането си е скубане - отстрани изглежда като "настръхнало" пиле.Ма да те открехна, че след колата кожицата седи на едни такива мазохистични червени петна дето ти е слаба фантазията да си представиш. А на тая мома нищо й нема на дупето. За тФа си вадя извода, че й е студенко
това сега знаеш ли го или се съмняваш?ELBI написа:знаеш ти с какво да ме запалиш, знаеш...Semiramis написа:ELBI написа: бе колегите казват, че изглеждам ОК, но не им вярвам. Много нещо ме жалят ...
баси мъглата, баси мъгливия ден...
много поздрави на капинчо и капинка да предадеш!
а на Фриски да взема ли единия ботуш?
или да ви пратя по него подаръци ще искате?
щото тука е ясно и се вижда надаляче
Пенчо Заека написа:Мой пропуск, ама явно несъзнателен. Та, Майка Тереза и Далай Лама. Едната мъж, другия-жена. Прай си изводите. А с тоя послепис хептен се шашнах. Педо.....фил? Не, не, не се наемам да те класифицирам. Стой си невидим!Капинчо написа:
ротвайлер, бе Пенчо
ПП
Имаше една класификация на мъжете:
куче помияр
куче пазач
куче медалист....
ППП
Извинявай, Капично... може да почерпя аз накрая
Последно промяна от Semiramis на 22.11.07, 11:35, променено общо 1 път.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не, ти не питаш това, подозирам, че питаш за зъбите ми. Не са на нощното шкафче, не съм твой типzmeu написа:ти на колко години беше?Пенчо Заека написа:Край, влизаш в категорията квази-некрофил!:rotfl24:zmeu написа:те затова ли бабите вечер си оставят зъбите на видно място?Пенчо Заека написа:Ама, като се замисля, то и сега си е така - като ти се Осмихне някоя засукана мадама, кво става? А? А?
а усмихваш ли се?Пенчо Заека написа: Не, ти не питаш това, подозирам, че питаш за зъбите ми. Не са на нощното шкафче, не съм твой тип
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Редовноzmeu написа:а усмихваш ли се?Пенчо Заека написа: Не, ти не питаш това, подозирам, че питаш за зъбите ми. Не са на нощното шкафче, не съм твой тип
е, намерихме общи интересиПенчо Заека написа: Редовно
на сложни въпроси днес не отговарямSemiramis написа:...
това сега знаеш ли го или се съмняваш?
![]()
...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:на сложни въпроси днес не отговарямSemiramis написа:...
това сега знаеш ли го или се съмняваш?
![]()
...
ето, добре че си попитах
и ще пропусна да се засегна
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Ще имаш възможност да почерпиш съвсем скоро.Semiramis написа:Пенчо Заека написа:Мой пропуск, ама явно несъзнателен. Та, Майка Тереза и Далай Лама. Едната мъж, другия-жена. Прай си изводите. А с тоя послепис хептен се шашнах. Педо.....фил? Не, не, не се наемам да те класифицирам. Стой си невидим!Капинчо написа:
ротвайлер, бе Пенчо
ПП
Имаше една класификация на мъжете:
куче помияр
куче пазач
куче медалист....
ППП
Извинявай, Капично... може да почерпя аз накрая
Аз съм куче немски овчар. С оперени уши, кротко добиче докато не го ядосаш, лесно за дресиране, вярно до глупост... абе с една дума - куче та дрънка (аз май наситина дрънкам много).
не бъдете скромни
пишете се медалисти и ..ще оставим Фриски да плати сметката
ъъъ...това и за Елби.
- Green Light
- Green Light
[unknown] написа: Смятат, че съм нервен, заядлив, повърхностен, ограничен, арогантен...
Всъщност, аз знам, че никой тук не ме познава.
Що па арогантен?
това ме подсеща за следнотоWishes написа:Как можах да изтърва тази готина тема... пфу
готините теми да се консервират и премахват
и като искаш нещо от архива
нали знаеш какво ща кажа
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Моооужеее! Ние тринките с Бейби ще си ривьем на рамената къркайки, а ти с мъжурлята и децата - у нас!Green Light написа: У нас?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
да, аз също съм съгласна със същотоRemmivs написа:А стига бе! Ти си съгласен с мен?!?:shocked::blink::shocked:Gaspode написа:Нека се запише и запомни - тоз път ще го подкрепя тоз мъдър чиляк
Прави ми впечатление (а и не само на мен, някой друг, май Дарки, го беше писал вече...), че като се разхождаш вечер по морето сумати готини мацки минават покрай теб... А като отидеш на плажа няма ни една да ти фане окото... Та така![]()
просто невероятно..напоследък не мога да се позная

Доста гнусна тема.
естествено, 9страници все гнусни нещаesti написа:Доста гнусна тема.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще ти се:lol::lol::blum::winkw:[unknown] написа: Всъщност, аз знам, че никой тук не ме познава.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка: