Ще ви звънна по обяд, да се уточним къде сте седнали. Ако имам възможност ще дойда за малко.Semiramis написа:
уговорката наистина е за 12 пред Тримонциум.
Semiramis
Re: Semiramis
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

[unknown] написа:Ще ви звънна по обяд, да се уточним къде сте седнали. Ако имам възможност ще дойда за малко.Semiramis написа:
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Фриски питаше за 13:00 - 13:30. Вижте там премерете си тепетата и се уточнете. А можем да започнем в 12 и кой когато успеее. Край на дегустацията до към 15:00-15:30.Semiramis написа:
Капинчо...да си видиш бележките?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Такава съм:-)сър Айвънхоу написа:Еййй, ама си и ти! Все някой друг да ти уреди нещата!frisky lioness написа: Кат се уговорите ш'ми свирнете:-)
Утре по обедните часове ли?
Виж как знам кога да ви нагледам тук кви ги вършите
За една бройка да изпусна:winkw:
Семи ще ми се обади:-)
Все си заета, все в последния момент!...
Така е по-лесно
и
по-сладко!!!
Всички обичаме на хляба мекото и на живота лекото

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Mila написа:Абе к'во стана с обяда? Отчета де гУ.:winkw:
обядът свърши току що
както виждате се удължи
защо? ще се сетите
и да нямате - ще ви кажа още
и са от нашата кръвна група - беше ми много приятно.
а и какво да кажа за човек, чията половинка е Дева и са заедно от толкова години?
мога и още, ама да не досаждам.
да не кажеш къде сме били, ей...frisky lioness написа:Такава съм:-)сър Айвънхоу написа:Еййй, ама си и ти! Все някой друг да ти уреди нещата!frisky lioness написа: Кат се уговорите ш'ми свирнете:-)
Утре по обедните часове ли?
Виж как знам кога да ви нагледам тук кви ги вършите
За една бройка да изпусна:winkw:
Семи ще ми се обади:-)
Все си заета, все в последния момент!...
Така е по-лесно
и
по-сладко!!!
Всички обичаме на хляба мекото и на живота лекото
ПП
Леко ми е замаяно
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва ще да е от дългата разходка и чистият въздух:rotfl24::rotfl24:Semiramis написа:
ПП
Леко ми е замаяно

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
айде казвай, че освен, че паднахме на волей, пуснаха още мъгла в София...Semiramis написа:...и са от нашата кръвна група - беше ми много приятно.
а и какво да кажа за човек, чията половинка е Дева и са заедно от толкова години?
:-):-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:айде казвай, че освен, че паднахме на волей, пуснаха още мъгла в София...Semiramis написа:...и са от нашата кръвна група - беше ми много приятно.
ми...аз се чувствам малко досаждаща с теб, наистина... но като си казал...слушай сега: на Пловдивското летище, представи си, да вземат да се снабдят с едни такива работи, улесняващи каценето в мъглааааааааааааа
пък за японска архитектура пише в едни книжка от "ония" ..сещаш се..и да не се сещаш...
как мина твоя преглед?
жена му е супер - ако си падаш по деви
иначе си говорихме за "всичко" и колко е мъдър Рем, че всичко е едно. И как тоя живот е написан "правилно". За гробницата в Старосел - другия път.ELBI написа:айде казвай, че освен, че паднахме на волей, пуснаха още мъгла в София...Semiramis написа:...и са от нашата кръвна група - беше ми много приятно.
падам си по готини - не съм фен/вярващ на планетите и домовете им, макар да е забавно.Semiramis написа:ELBI написа:айде казвай, че освен, че паднахме на волей, пуснаха още мъгла в София...Semiramis написа:...и са от нашата кръвна група - беше ми много приятно.
ми...аз се чувствам малко досаждаща с теб, наистина... но като си казал...слушай сега: на Пловдивското летище, представи си, да вземат да се снабдят с едни такива работи, улесняващи каценето в мъглааааааааааааа
пък за японска архитектура пише в едни книжка от "ония" ..сещаш се..и да не се сещаш...
как мина твоя преглед?сериозно.
ПОкрай тъпите отчети и волея изпуснах дофторката си.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Начи утре Рем черпи. Майтап, мой ред еSemiramis написа:иначе си говорихме за "всичко" и колко е мъдър Рем, че всичко е едно. И как тоя живот е написан "правилно". За гробницата в Старосел - другия път.ELBI написа:айде казвай, че освен, че паднахме на волей, пуснаха още мъгла в София...Semiramis написа:...и са от нашата кръвна група - беше ми много приятно.
ELBI написа:падам си по готини - не съм фен/вярващ на планетите и домовете им, макар да е забавно.Semiramis написа:ELBI написа:айде казвай, че освен, че паднахме на волей, пуснаха още мъгла в София...Semiramis написа:...и са от нашата кръвна група - беше ми много приятно.
как мина твоя преглед?сериозно.
ПОкрай тъпите отчети и волея изпуснах дофторката си.Сега ти ме подсети... Утре ще ходя...
повърхностен и разсян
като всички нас