и как ще се изпързаляме по нея
Интересно ми се видя...
Пързалката
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Пързалката
Нищо не виждамGaspode написа:и как ще се изпързаляме по нея
Интересно ми се видя...
все още
Буферира яко

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Видях го.Gaspode написа:и как ще се изпързаляме по нея
Интересно ми се видя...
Интересно е
Всяко нещо има край, но пък и алтернатива:-)
Де що има царевица и захарно цвекло-за нас е:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
жалко еGaspode написа:и как ще се изпързаляме по нея
Интересно ми се видя...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Всяко нещо има две страни:-)Semiramis написа:жалко еGaspode написа:и как ще се изпързаляме по нея
Интересно ми се видя...
Ква си негативна значиииии:blum::winkw:

frisky lioness написа:Всяко нещо има две страни:-)Semiramis написа:жалко еGaspode написа:и как ще се изпързаляме по нея
Интересно ми се видя...
Ква си негативна значиииии:blum::winkw:
не ве...виж какъв хубав нефт си беше...и как кьорава ..така ли се казва..трева няма в клипчето
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защото акцентът е такъф. Кво сега да ти обяснявам гаче ли не разбирашSemiramis написа:
не ве...виж какъв хубав нефт си беше...и как кьорава ..така ли се казва..трева няма в клипчето
и още повече като знаеш, че не обичам

Имам бизнесплан за електромобили още от преди демокрацията..
Некъде 1990 беше...спечели 50 К $ от чикагския фонд /толкова беше минималната ставка на бюджетите/. Обаче историята продължи с един брадат шеф /търговски директор/ на Балкан-Ловеч.
На думите на 22 годишните младежи да им произвежда по 1000 шасита по чертеж със стандартни части...каза буквално:
"Абе младежи... Ние сега произвеждаме BMX!
Изнасяме ги за Германия. До сега затворихме 3 завода със 700 човека съпътстващо производство.. Докато ме уволнят мене...трябва да затворя още 4 с около 1200 човека..."
Поисках му визитната картичка /на изложение в НДК бяха
/. И на въпроза защо ми е отговорих :"Да ви поздравя след година с успешното затваряне и на останалите заводи" 
Мобила имаше 3 приложения с леки изменения в конструкцията: Спорт и развлечния, малък бизнес и инвалиди.
Радвайте се и заради този дебел брадат пияница...
:lol::lol: Ко ви интересува ще изровя от хилядите и визитката му... не знам дали ми е получил поздравителната картичка все пак. 
"Абе младежи... Ние сега произвеждаме BMX!
Поисках му визитната картичка /на изложение в НДК бяха
Мобила имаше 3 приложения с леки изменения в конструкцията: Спорт и развлечния, малък бизнес и инвалиди.
Радвайте се и заради този дебел брадат пияница...