Утро в мой стил:)
Утро в мой стил:)
Искам да ви пожелая магнетичен петъчен ден, неусетно притеглящ към началото на уикенда, който от своя страна да е зареден с цялата изкусителност и маково усещане, типични за един страхотен уикенд:)
Ефекта ще е поразителен само ако слушате музиката и четете текста по-долу едновременно.
ХУбав ден;)
http://www.youtube.com/watch?v=YP6cOy0PQOk
Нощта на пеперудите
Когато се питам "Защо"...
И съмненията.
Има ли те още там?!
Ти.
А аз не мога да разбера.
Пеперудени души.
Ти разбираш ли,
какво си шепнат тогава пеперудите?
Усещаш ли
техните усещания?
Къде може да видиш
токова нощи,
колкото нощите на душите.
Те приличат на теб
Ти приличаш някак странно на тях
Защото ми липсваш.
Липсваш страшно много!
Когато се научиш да летиш.
Ти отлиташ.
Тогава не знам,
това моята реалност ли е...
И не разбирам.
Ефекта ще е поразителен само ако слушате музиката и четете текста по-долу едновременно.
ХУбав ден;)
http://www.youtube.com/watch?v=YP6cOy0PQOk
Нощта на пеперудите
Когато се питам "Защо"...
И съмненията.
Има ли те още там?!
Ти.
А аз не мога да разбера.
Пеперудени души.
Ти разбираш ли,
какво си шепнат тогава пеперудите?
Усещаш ли
техните усещания?
Къде може да видиш
токова нощи,
колкото нощите на душите.
Те приличат на теб
Ти приличаш някак странно на тях
Защото ми липсваш.
Липсваш страшно много!
Когато се научиш да летиш.
Ти отлиташ.
Тогава не знам,
това моята реалност ли е...
И не разбирам.
Re: Утро в мой стил:)
Какво ти маково , направо си е хероиново усещането.
Добро утро!:winkw:
Eй, тука и малки деца влаат?esti написа:Какво ти маково , направо си е хероиново усещането.
Кви са тия закуски със зоб?
Брутру!
Те вече са минали през закуската със зоб, спокичЗвеневия написа:Eй, тука и малки деца влаат?esti написа:Какво ти маково , направо си е хероиново усещането.
Брутру!
Добро, Глен
За мен, ако може, една макова кифла с бозаГлен написа:маково усещане
За Глен - добро, а другите кучетата ги яли петъчно?Rain написа:Те вече са минали през закуската със зоб, спокичЗвеневия написа:Eй, тука и малки деца влаат?esti написа:Какво ти маково , направо си е хероиново усещането.
Брутру!![]()
Добро, Глен
Едната че я урЕдим отма, ама и двете...vyara написа:И за мен.4avdar4e написа: За мен, ако може, една макова кифла с боза
Добра душа си ти. Глей как всичките искаш да уредиш.Звеневия написа:Едната че я урЕдим отма, ама и двете...vyara написа:И за мен.4avdar4e написа: За мен, ако може, една макова кифла с боза
Дано не съм бременна, че както ми се дояждат разни работи...
ако си бременна, това ще стане един от форумите с най-много многодетни майки, като процент потребителиvyara написа: Дано не съм бременна, че както ми се дояждат разни работи...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
В бг мама нали знаеш, че си има специален раздел за многодетни мами. Доста са.latrevw написа:ако си бременна, това ще стане един от форумите с най-много многодетни майки, като процент потребителиvyara написа: Дано не съм бременна, че както ми се дояждат разни работи...
аз затова казах като процентно съотношение, потребителите в бг-мама нали се сещаш какъв брой саvyara написа:В бг мама нали знаеш, че си има специален раздел за многодетни мами. Доста са.latrevw написа:ако си бременна, това ще стане един от форумите с най-много многодетни майки, като процент потребителиvyara написа: Дано не съм бременна, че както ми се дояждат разни работи...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Да, да. Аз толкова се ошашавих при мисълта, че не те разбрах от първия път.latrevw написа: аз затова казах като процентно съотношение, потребителите в бг-мама нали се сещаш какъв брой са
НЕ сЪм спецЯлист, ама тия работи от форум не стават, май...latrevw написа:ако си бременна, това ще стане един от форумите с най-много многодетни майки, като процент потребителиvyara написа: Дано не съм бременна, че както ми се дояждат разни работи...
Друго е да ти се ширне едно маково поле,esti написа:Какво ти маково , направо си е хероиново усещането.
докъдето поглед стига.
Добро утро или добър ден! Според който до където е стигнал.
Ареее....Mila написа: Друго е да ти се ширне едно маково поле,
докъдето поглед стига.
Б@си, Глен, да не би истинското ти име да е Миглена Ангелова и да водиш "Искрено и лично"? 
Ако е така - да съм спокойна
Ако е така - да съм спокойна
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...