:)
:))
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: :)
ти след като анонсира за пеньоарчето си, сега и цветовата гама ли разкриваш
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: :))
Баба Яга написа:Никога не бях чувала че този цвят успокоява, още по малко в затвора.

Ако си направим заявка на едро от целия асортимент, може и за теб да има нещо успокояващо!Пипи написа:
Баси, мен ме изнервя тоя цвят
ПОЧВАЙ ДА СИ ИЗБИРАШ!
Звеневия написа:Баба Яга написа:Никога не бях чувала че този цвят успокоява, още по малко в затвора.
Сега остана сутрин да спорим с мъжът ми кое бельо на кого е.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
НЭмаш грижи!Баба Яга написа:Сега остана сутрин да спорим с мъжът ми кое бельо на кого е.
В торбичката отпредИ мож да си криеш джобните от фонда.
Е, сега вече ме втресе.Звеневия написа:Ако си направим заявка на едро от целия асортимент, може и за теб да има нещо успокояващо!Пипи написа:
Баси, мен ме изнервя тоя цвят![]()
ПОЧВАЙ ДА СИ ИЗБИРАШ!
Петък е все пак:twisted:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: :)
Ша знам следващият път като ми падне пердето какво да правя:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
На мен лично ПИжоПЕнда си ми стигат!Пипи написа:4avdar4e написа:Добави едно розово пениварче на баклавички, розови пантофки с помпони и розови белезници с пухчета, за да е пълна картинкатаПипи написа:сега си представих теб и др. скипрени в такива "одежди"
:rotfl24:
Претрупано ли ще бъде ако се добави брада/ плитчици/рогца с камбанки?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тези гащи ми мязат като на торбичка за сушени треви. От онези, дето се слагат в гардеробите за да мирише на хубавоЗвеневия написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това ми се видя по...такаЗвеневия написа:Ако си направим заявка на едро от целия асортимент, може и за теб да има нещо успокояващо!Пипи написа:
Баси, мен ме изнервя тоя цвят![]()
ПОЧВАЙ ДА СИ ИЗБИРАШ!

Ми тя ако не е смачкана... тревата, как шя набуташ?frisky lioness написа:Тези гащи ми мязат като на торбичка за сушени треви. От онези, дето се слагат в гардеробите за да мирише на хубавоЗвеневия написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Първо мачкаш. Как? То е ясноЗвеневия написа:Ми тя ако не е смачкана... тревата, как шя набуташ?frisky lioness написа:Тези гащи ми мязат като на торбичка за сушени треви. От онези, дето се слагат в гардеробите за да мирише на хубавоЗвеневия написа: