Това ч у д о ме разби!
Особено цената.
Някой, ако случайно се оглежда на терена на столицата, да дава ЪкЪл, къде има фурни, само фурни които да не са 2*** Уева, да не са от NEO, BEKO,...
Иначе нЭма баница за коледа и за дядо Коледа нЭма да има!
малииииииии! дет вика графа!
Не страдай, с тоя 3D въздух как ще печеш в четвъртити тави?Звеневия написа:писмо на дядо коледа.![]()
Това ч у д о ме разби!
Особено цената.
Някой, ако случайно се оглежда на терена на столицата, да дава ЪкЪл, къде има фурни, само фурни които да не са 2*** Уева, да не са от NEO, BEKO,...
съгласен съм с тебMila написа:Бих ви препоръчала Gorenje. За около 600-700лв. има съвсем сносни, с доста по-добро качество от Бош, Аристон и др. на същата цена. Само в никакъв случай - Конелиано.
Какво толкова пък има тази фурна - имам почти същата - Конелиано от 2-3 години...Звеневия написа:писмо на дядо коледа.![]()
Това ч у д о ме разби!
Особено цената.
Мести се нагоре-надолуELBI написа: Какво толкова пък има тази фурна - имам почти същата - Конелиано от 2-3 години...
мда - моята няма лифтматик. пропуск... не го вдига, начи..4avdar4e написа:Мести се нагоре-надолуELBI написа: Какво толкова пък има тази фурна - имам почти същата - Конелиано от 2-3 години...
аз съм сигурен че след 8 мастики само единици могат да ползват този печокЗвеневия написа:След 8-та мастика, могат само кънки да се връзват!ELBI написа:след 8 мастики може да се нашибва всичко...