Dark написа:Ваш враг Ви създава повече емоция от приятел
м?
Враг е като обобщение за конкурент, противник...
знаете се от години, дебнете се, уважавате се, внимавате...
май откачам, но на моменти ми се иска врага да ми бъде приятел
една такваз близост, като да играеш шах и да виждаш следващия ход....
явно откачам....отивам да хапна нещо сладко
приятно

Има една прекрасна поговорка "Боже, пази ме от приятелите, от враговете си сам мога да се предпазя!"
Аз считам, че не е хубаво да се гледа на някого като на враг. Без майтап. И за да не изглеждам като някакъв ужасно хрисим или идеален ще дам много реален пример. Когато се състезавахме (в различните спортове) - онзи/онези - конкурентити... не са ти врагове - може да проявиш и хъс, и даже злоба в състезанието, но ... нищо лично след това - сядате и се кефите заедно! Вредно, даже нездравословно е да се живее с врагове (имам в предид в съзнанието - за съзнанието на другите - не мога да отговарям - може и като враг да ме гледат - не е невъзможно).
Инак...инстинктът като те боцнат да боцнеш ... да-първосигнален е, но се надявам в този форум да сме преодоляли поне това, първо ниво. С малки изключения 8)
Ама ... както винаги ... мои си мисли 8) И макар да не съм толкова явно закачен, хапвам кедрови ядки и отлагам червеното вино и ракийката за след танците 8) Че не може без движение, екшън и готини емоции в този живот!