Трудно ще намеря чифтesti написа: Не е ли по-лесно с чорапите под възглавницата...
Нов огромен плакат в София
- Piqndurnik
На времето във ФМИ, както си стоим с един приятел и си приказваме пред аудитория 200, минава някаква мацка и от нея се разнася страшна воня. Изскачаме на терасата пушим, и на мен почва да ми се струва позната миризмата - парфюмът, който ползваше тогава жена ми (тогава гадже още де), но цяла кофа.
Наздраве 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А на други гърли колената?:lol::lol::lol: или този е само за домашно ползване:winkw:Dark Lady написа:да ама стрейта си го бива.....просто като го видях го подуших, иначе не бих го погледнала нивгаПипи написа: Рекламата е яка, ама не се сещам да съм се сдобила с нещо заради реклама
ама на сина де, на мъж съм му избрала един такъв аромат че като мин покрай него и ми омекват колената и ....до тук

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Гащите или чорапите, че не разбрах:-)4avdar4e написа:Така поне е сигурно, че тия пъд възглавницата ще са чистиfrisky lioness написа:Мислех, че не ползваш:lol::lol:Звеневия написа:
(абе, а гащи да оставям ли?
)
:rotfl24:
Или че няма да са негови:blink:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Житената Питка
- BOFH