Мъгла?
Постарай се да почистиш лещата. Можеш да увиеш кърпичката около клечка за почистване на уши. Внимавай да не полепне памук и с остри и твърди предмети не пипай.Rain написа:Кърпичка за очила си имам, но се чудя да увия нещо с нея, което ще изчисти външната част на колелото, защото всъщност самия обектив е малък.
Аре ся въпроси...Mila написа: Това ти ли си?:-)
Ма тя ти се скара, че мен си отрязал.МЪЖжжж написа:Бе тя зВяра ще ти ускубе перушината накрая...Rain написа:Как отряза момичето ... чак на мен ми стана гадно![]()
Мила
Мерси за жарките съвети. Сухо и чисто. Разбрах. Войнишките съвети по ги схващам/чакай и аз да изплашим некой с некой
/
![]()
![]()
Абе кой ти докача Верчето, бре?!:lol:МЪЖжжж написа:Аааа... ми понеже плашат ората с мене /визирам Айвън...Mila написа: Ма тя ти се скара, че мен си отрязал.
Ама ти като си влюбен във Вяра, и все тя ти се привижда.:rotfl24:Пфу! Мъже!
/ кат некой докача зВерчето...викам дай и аз да плашим!
Е как кой?!Mila написа: Абе кой ти докача Верчето, бре?!:lol:
Аре наздраве!

МЪЖжжж написа:Бе тя зВяра ще ти ускубе перушината накрая...Rain написа:Как отряза момичето ... чак на мен ми стана гадно![]()
Мила
Мерси за жарките съвети. Сухо и чисто. Разбрах. Войнишките съвети по ги схващам/чакай и аз да изплашим некой с некой
/
![]()
![]()
Глей го к`о съ хили.сър Айвънхоу написа::rotfl24::rotfl24:
Капинчо написа:За обектива не знам, ама обекта си е направо "пипнат".Rain написа:Пипнах обектива на апарата и стана това
Мъгла?
Ама ти още ли не си го почистила!:shocked: А, аз чакам резултати, фотка, изгрев-залез...китка...нещо си...Rain написа: Чак се раззвънях на една приятелка да питам как да изчистя петното
Капинчо ще идва? Хм... да резервирам още една масаМЪЖжжж написа:Опала...Капинчо написа: Виж сега, бъди американец! С Капинчо са закачай, ама с Капинчовия недей, че ше трябва да си сменяш ника.Некой не виде кво държа в ръката..
![]()
Утре ще дойдеш нали? Ще се радвам да се запознаем /това сериозно/