Е...сега почвам направо отначало... учудих се от себе си, че съм забравил "как се кара колело"?!
Колко от вас свирят на нещо?
Аз свирех дълго време на кларинет. Мразех да свиря, защоното го правех насила. Аз съм свикнал да мразя.МЪЖжжж написа:години, вчера си възстанових китарата.Не знам защо спрях да свиря /дрънкам/ след като се ожених... нямам обяснение.
Е...сега почвам направо отначало... учудих се от себе си, че съм забравил "как се кара колело"?!

УАУ![unknown] написа: Аз свирех дълго време на кларинет.
Е що "УАУ" ?МЪЖжжж написа:УАУ![unknown] написа: Аз свирех дълго време на кларинет.

Е как що бе?! Това е адски трудно![unknown] написа: Е що "УАУ" ?
МЪЖжжж написа:Е как що бе?! Това е адски трудно![unknown] написа: Е що "УАУ" ?

аз така и не просвирих на цигулкаМЪЖжжж написа:години, вчера си възстанових китарата.Не знам защо спрях да свиря /дрънкам/ след като се ожених... нямам обяснение.
Момци!Кент написа: но обичам да ми свирят и да ми пеят
"... и още нещооо"МЪЖжжж написа:Ти на имидж го докарваш...doktorka написа: ми ...
имиджа,имиджа...
:blum:
![]()
С тея стотици цалюФки...

Ами така става - т'ва мъжете, като се ожените, решавате че вече сте хванали дяда си Боже за шлифера,МЪЖжжж написа:години, вчера си възстанових китарата.Не знам защо спрях да свиря /дрънкам/ след като се ожених... нямам обяснение.
Ааа...не е ли?!...Ъъъ... дет е казАл поетът: "не пей ми се, не смей ми се..."Mila написа: Той и моя навремето, като ме сваляше...:winkw:
Напротив, все повтаря, че аз съм му 6-тицата от тотото.МЪЖжжж написа:Ааа...не е ли?!...Ъъъ... дет е казАл поетът: "не пей ми се, не смей ми се..."Mila написа: Той и моя навремето, като ме сваляше...:winkw:
![]()
![]()
от кой тираж?:blum::blum:Mila написа:Напротив, все повтаря, че аз съм му 6-тицата от тотото.МЪЖжжж написа:Ааа...не е ли?!...Ъъъ... дет е казАл поетът: "не пей ми се, не смей ми се..."Mila написа: Той и моя навремето, като ме сваляше...:winkw:
![]()
![]()
:winkw:
Аааа, не знам, това е негова реплика.doktorka написа: от кой тираж?:blum::blum:
Тук съм писала как като музикантско дете амбициозно са ме мъчили с пианото и с цигулката.МЪЖжжж написа: Колко от вас свирят на нещо?
МЪЖжжж написа:УАУ![unknown] написа: Аз свирех дълго време на кларинет.
Сглобихме и леко джазирани версии... Чакаме следващите таланти!сър Айвънхоу написа:Аз 9 години кларинет (с голям кеф) и две години саксофон (с още по-голям кеф)...
При шпагат посмъртно не могат да паднат! Освен ако не са някакви специалниМЪЖжжж написа: Ш`съ допитаме утре до Елби /като специалист по гащички/ дали това не е опасно упражнение и падат ли ТЕ. ...
Stranniche написа:...като музикантско дете амбициозно са ме мъчили с пианото
В момента свиря на ipod.
Ти не беше ли обещала нейде из историята някой ден да ни посветиш в резултатите от това тайнство? Или много помня...Stranniche написа: Когато ми е най-криво, хващам молива или боите... Много добре действа.
Срам мъйй. Правя го за себе си - щадя другитеМЪЖжжж написа:Ти не беше ли обещала нейде из историята някой ден да ни посветиш в резултатите от това тайнство? Или много помня...Stranniche написа: Когато ми е най-криво, хващам молива или боите... Много добре действа.
Абе остави ги мъжовете, нищо не разбират от изкуство!:mad:maggot написа:При шпагат посмъртно не могат да паднат! Освен ако не са някакви специалниМЪЖжжж написа: Ш`съ допитаме утре до Елби /като специалист по гащички/ дали това не е опасно упражнение и падат ли ТЕ. ...
Така че - не се надай
Известно време жалки опити на лакордеон - изкуФството е за айляци, предпочетох да боря, кърша и мачкам.МЪЖжжж написа:години, вчера си възстанових китарата.Не знам защо спрях да свиря /дрънкам/ след като се ожених... нямам обяснение.
Що бе, и тука имам опит. Правил съм много озвучавания - две стъпала по 100вата и пултсмесител с входове-изходи за 14 микрофона. От особено значение за правилана работа с микрофона е, микрофонната техника, но много зависи и от правилният подбор на стойката.МЪЖжжж написа:Е ся сички мъжове ще наскачаме да ти поднасяме ...микрофони.doktorka написа: АЗ!
малко свиря на китара.![]()
Супер! Кат се върнеш...дай да си подрънкаме.