След близо 17
Обаче да се разберем отсега - никакви пуканки!4avdar4e написа:Ние с теб няма да се бутаме между шамарите, умноооМнемозина написа:Браво!
Почвайте подготовката, аз ще ръкопляскам.
П.П. То като гледам, иначе няма да останат хора за публиката...
Вържи Зв., да не вземе да ни достави внезапно и въпреки нашите желания и твърди убеждения...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Re: След близо 17
Ще ни трябва, обаче някой на ударните, или поне някой на контрабас (бас-китара също може)...МЪЖжжж написа:Сглобихме и леко джазирани версии... Чакаме следващите таланти!сър Айвънхоу написа:Аз 9 години кларинет (с голям кеф) и две години саксофон (с още по-голям кеф)...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Шви требе некой да точи бира от кега, шоту на пресъхнало гърло мундщука не лепне!

- сър Айвънхоу
А, не! Верно, че ще ни требе такъв, ама няма да си ти... щото може и да не се доредим от теб!Звеневия написа:Шви требе некой да точи бира от кега, шоту на пресъхнало гърло мундщука не лепне!![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
Че кой е казал, че ще съм аз???сър Айвънхоу написа:А, не! Верно, че ще ни требе такъв, ама няма да си ти... щото може и да не се доредим от теб!:rotfl24:
- сър Айвънхоу
Звеневия написа:Че кой е казал, че ще съм аз???сър Айвънхоу написа:А, не! Верно, че ще ни требе такъв, ама няма да си ти... щото може и да не се доредим от теб!:rotfl24:
![]()
Аз шсъм на 300 000 светлинни години от новосформираната група "Бедствен район"
Мдааааам... ще пътуваш в един абсолютно черен космически кораб, който е предвиден да се забие в слънцето...
П.П. Ти не се ли казваше Марвин?!
Bella Ciao
Bella Ciao
Понякога дрънкам на пианото.
Иначе 10 години свирех на мандолина.
В "Оркестър с думи" не очаквах да попадна.
Брях!
Иначе 10 години свирех на мандолина.
В "Оркестър с думи" не очаквах да попадна.
Брях!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
МЪЖжжж написа:години, вчера си възстанових китарата.Не знам защо спрях да свиря /дрънкам/ след като се ожених... нямам обяснение.
Е...сега почвам направо отначало... учудих се от себе си, че съм забравил "как се кара колело"?!
Колко от вас свирят на нещо?
замисли ме колко неща правех преди
май ми е време да ги почна пак
само след десет...
години:blum:
аз съм от балета
ще кърша снага
в никакъв случай не ми давайте микрофона
- Глас в пустиня
Аз съм тъпанар бе....т.е. биех тъпан.сър Айвънхоу написа:
Ще ни трябва, обаче някой на ударните,...
- сър Айвънхоу
Ураааа! Комплектовахме състава!БоЕВ написа:Аз съм тъпанар бе....т.е. биех тъпан.сър Айвънхоу написа:
Ще ни трябва, обаче някой на ударните,...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ни бира черпи, ни тон за песен даде... До другата събота да си изучил първите акорди на "Смуглянка"сър Айвънхоу написа: Ураааа! Комплектовахме състава!
МЪЖжжж написа:Ни бира черпи, ни тон за песен даде... До другата събота да си изучил първите акорди на "Смуглянка"сър Айвънхоу написа: Ураааа! Комплектовахме състава!
Смуглянка Обърни внимание кой я изпълнява.
Николай Басков- Смуглянка
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Piqndurnik
Га пийна и аз пея, ама все се намира някой да викне ченгетата. Само в казармате ме уважаваха мене като певец 
Спомням си на една студентска бригада в Съединение, бяхме се ъъъъ ...
поначерпили с един приятел и пеехме в единия край на площада класически пиянски песни. По едно време дойде луноход и екипажа му почна да се заяжда с една кротка групичка от 5-6 човека в другия край на площада. Явно не можаха да повярват, че двамата сме в състояние да вдигнем такъв шум

Спомням си на една студентска бригада в Съединение, бяхме се ъъъъ ...
Наздраве 
бе за малко да е лорд Гладстон, но останахме само с разменени писма и покани за гостуванеbead_ написа:хаха, и франк лойд райт ти е приятел....ELBI написа:много исках да се науча, но стигнах до няколко акорда. cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.