Оубаче, като тръгнах да отварям, ми даде съобщение, че е валидно само за УСА
П.П. За по-лесно да сложа и линкче, а??:shy:
http://www.metoperafamily.org/metopera/ ... n_air.aspx
Добре са решили, ама да слушаш опера през тонколонките на монитора е като да гледаш картини на Ван Гог на екрана.4avdar4e написа:Хората зели, че пуснали на сайта си 100 най-добри спектакъла за безплатно гледане..
Оубаче, като тръгнах да отварям, ми даде съобщение, че е валидно само за УСААко някой ме светне, как да ги слушам и гледам от Булгаристан, ще има от мен едно "большое спасибо"

Искаш да ни черпиш разходка до Лувъра ли?[unknown] написа:... е като да гледаш картини на Ван Гог на екрана.
А хич повече ли е??[unknown] написа: Добре са решили, ама да слушаш опера през тонколонките на монитора е като да гледаш картини на Ван Гог на екрана.
Звеневия написа:
Искаш да ни черпиш разходка до Лувъра ли?![]()
Спокойно, спокойно, аз само коментирам.4avdar4e написа: А хич повече ли е??Нямам излишни 500 долара и самолетен билет

Ама па гледай кви сме единодушни в желанието си да те ... почерпим по едно[unknown] написа: Спокойно, спокойно, аз само коментирам.Вдишай- издишай, вдишай- издишай...
имаш 2 варианта - казваш кои искаш да гледаш (може да ти намерим редица от тях) и4avdar4e написа:Хората зели, че пуснали на сайта си 100 най-добри спектакъла за безплатно гледане..
Оубаче, като тръгнах да отварям, ми даде съобщение, че е валидно само за УСААко някой ме светне, как да ги слушам и гледам от Булгаристан, ще има от мен едно "большое спасибо"
Ся, ако кажеш, че ще дойдеш с мен на представление в нашата си опера (като се върнат от турне и свърши ремонта на залата), ще бъда до гроб твоя вярна почитателка:winkw:ELBI написа: имаш 2 варианта - казваш кои искаш да гледаш (може да ти намерим редица от тях) и
молиш док да ти ги изтегли и запише и като се върне в нашата земя ще са твои...
хехе... я памятник себя воздвиг нерукотворен...4avdar4e написа:Ся, ако кажеш, че ще дойдеш с мен на представление в нашата си опера (като се върнат от турне и свърши ремонта на залата), ще бъда до гроб твоя вярна почитателка:winkw:ELBI написа: имаш 2 варианта - казваш кои искаш да гледаш (може да ти намерим редица от тях) и
молиш док да ти ги изтегли и запише и като се върне в нашата земя ще са твои...
ELBI написа: хехе... я памятник себя воздвиг нерукотворен...
Рядко посещавам нашата опера, щото оркестърът е зле и рядко има добри изпълнители, но когато има - с удоволствие ще идем!
Иначе може да ти дам да си избереш прекрасни опери за гледане на Дивиди... Не само продукции на метрополитен
пусни на биляжка няколко заглавия и ти ги нося тази вечер4avdar4e написа:ELBI написа: хехе... я памятник себя воздвиг нерукотворен...
Рядко посещавам нашата опера, щото оркестърът е зле и рядко има добри изпълнители, но когато има - с удоволствие ще идем!
Иначе може да ти дам да си избереш прекрасни опери за гледане на Дивиди... Не само продукции на метрополитен![]()
![]()
![]()
Елби, ако наистина ми дадеш малко дискове, ще бъде страхотно и зверски мило от твоя страна и имаш едно вино от мен
П.П. Всичките опери, дето ги имаме, са на винил, пък грамфона вече дори не знам дали работи. Пък и с визия си е друго
П.П.П. Що ли пък досега не ми е идвало на акъла да поровя из торентите???
Изненадай меELBI написа: пусни на биляжка няколко заглавия и ти ги нося тази вечер
дъгъварилис...4avdar4e написа:Изненадай меELBI написа: пусни на биляжка няколко заглавия и ти ги нося тази вечер
4avdar4e написа:зверски мило
Интересно, че от всичко казано, и мен точно това ме впечатли.esti написа:4avdar4e написа:зверски мило:lol::lol:
Стана ми смешно просто, колко ли мили зверове познава Чавето.Mila написа:Интересно, че от всичко казано, и мен точно това ме впечатли.esti написа:4avdar4e написа:зверски мило:lol::lol:
:lol::lol:
Пробвайте да извадите от Гугъл някое американско прокси и така.4avdar4e написа:...Оубаче, като тръгнах да отварям, ми даде съобщение, че е валидно само за УСА :crying...
Понякога имаш и добри дни де.[unknown] написа:Добре са решили, ама да слушаш опера през тонколонките на монитора е като да гледаш картини на Ван Гог на екрана.
Е, то по принцип това е проблема със симфоничния оркестър - ако не си в зала България, или нещо подобно, половината звук ти се губи...Житената Питка написа:Пробвайте да извадите от Гугъл някое американско прокси и така.4avdar4e написа:...Оубаче, като тръгнах да отварям, ми даде съобщение, че е валидно само за УСА :crying...
Примерно: http://www.samair.ru/proxy/proxy-17.htm или http://www.aliveproxy.com/us-proxy-list/
Понякога имаш и добри дни де.[unknown] написа:Добре са решили, ама да слушаш опера през тонколонките на монитора е като да гледаш картини на Ван Гог на екрана.
Искаш нещо да ми кажеш, ли?Житената Питка написа:Понякога имаш и добри дни де.[unknown] написа:Добре са решили, ама да слушаш опера през тонколонките на монитора е като да гледаш картини на Ван Гог на екрана.

Така си е. Зала България е с превъзходна акустика, както и операта без някои балкониMila написа:...
Е, то по принцип това е проблема със симфоничния оркестър - ако не си в зала България, или нещо подобно, половината звук ти се губи...
Затова все повтарям, че в нашата си опера е дъ бест, само да не си по балконите, или в зала 1 на НДК - да не си от 1-ви до 15-ти ред.
...: