www.zazz.bg/play:14c0c596
Изтрещело!
- Глас в пустиня
Re: Изтрещело!
- Глас в пустиня
Това ме довърши тотално! Няма вече салфетки...отивам до магазина.
Да бях дал линка преди това ли...
www.zazz.bg/play:db7e53b1
А, с това се събуждам.БоЕВ написа:Това ме довърши тотално! Няма вече салфетки...отивам до магазина.
www.zazz.bg/play:db7e53b1
Поздрави!
- Глас в пустиня
За първи път се бутнах тук и ми хареса това което чух.Mila написа:На мен нещо ми се е прецакал ви-бокса - и така си седи - ни дума, ни вопъл , ни стон,
но заглавията и изпълнителите ми изписва - знам ги, слушала съм ги и ме кефят.
Радвам се, че ти харесват - това е любимата ми музика. И за празник, и за делник, слушам я дори когато карам сам.
- Глас в пустиня
Връзката ми е отвратителна. Затова рядко слушам музика и гледам видео.Rain написа:А, с това се събуждам.БоЕВ написа:Това ме довърши тотално! Няма вече салфетки...отивам до магазина.
www.zazz.bg/play:db7e53b1Кафето, първата цигара. Нета ми е по-бърз сутрин и се отваря за секунди. После на работа Бг радио и го пускат поне веднъж в ранния предиобяд. Така че ... мда
Вкарва ме идеално в ритъма на деня.
Поздрави!
Сутрин обичам тишината...и по възможност по-малко движение докато дръпна първото кайве.
- Глас в пустиня
Всякаква, стига да ми трепне сърцето, преди да слушам тез човърках малко в православни хорове - страхотни изпълнения има, отлиташ в небето направо.vyara написа:Друга каква музика слушаш?БоЕВ написа: За първи път се бутнах тук и ми хареса това което чух.
Радвам се, че ти харесват - това е любимата ми музика. И за празник, и за делник, слушам я дори когато карам сам.
/това е провокативен въпрос, внимавай/
Блягодаря за песента от линка който пусна!:-)
Православни хорове...хм... Трудно ми е да говоря с теб.БоЕВ написа: Всякаква, стига да ми трепне сърцето, преди да слушам тез човърках малко в православни хорове - страхотни изпълнения има, отлиташ в небето направо.
Нещо комуникацията не ми върви тази вечер.
- Глас в пустиня
И аз самият трудно говоря, а още по-трудно се разбирам. Писаното слово не ми е сила.vyara написа:Православни хорове...хм... Трудно ми е да говоря с теб.БоЕВ написа: Всякаква, стига да ми трепне сърцето, преди да слушам тез човърках малко в православни хорове - страхотни изпълнения има, отлиташ в небето направо.
Но пък чесно отговарям на зададените въпроси.
Труден съм за анализ и не влизам в никакви стандарти, като една лимонка съм направо - пълен с изненади.
Да не ти пише в хороскопа, че днес ще ти е трудно да общуваш с такива, дето харесват православни хорове?vyara написа:Православни хорове...хм... Трудно ми е да говоря с теб.БоЕВ написа: Всякаква, стига да ми трепне сърцето, преди да слушам тез човърках малко в православни хорове - страхотни изпълнения има, отлиташ в небето направо.
Panta rhei...
Мнемозина написа: Да не ти пише в хороскопа, че днес ще ти е трудно да общуваш с такива, дето харесват православни хорове?
Абе хороскопите трябва да се четат в края на деня. Така всеки ще си даде сметка колко са погрешни.
- Глас в пустиня
О, случва се непрекъснато, обаче е интересно.vyara написа:Да не изненадаш себе си самоБоЕВ написа: И аз самият трудно говоря, а още по-трудно се разбирам. Писаното слово не ми е сила.
Труден съм за анализ и не влизам в никакви стандарти, като една лимонка съм направо - пълен с изненади.
- Глас в пустиня
Ан тъй. Това е хубаво. Има надежда дори и за теб.БоЕВ написа:О, случва се непрекъснато, обаче е интересно.vyara написа:Да не изненадаш себе си самоБоЕВ написа: И аз самият трудно говоря, а още по-трудно се разбирам. Писаното слово не ми е сила.
На мен пък ми е останало, че ако разбереш всичко за живота, тутакси ще умреш. Ама може и сама да съм го измислила - да се успокоявам за невежеството си или да се оправдавам, че обичам живота.БоЕВ написа:От някакъв филм наскоро ми се загнезди една фраза в главата - човек който разбере бъдещето си, то той автоматично остава без бъдеще и живее постоянно в настоящето.vyara написа:Така всеки ще си даде сметка колко са погрешни.
- Глас в пустиня
Изкуших се и го прочетох.vyara написа: Чети по-малко история и по-малко слушай хорове.
Ей на, за теб шега за мене истина! Бях избрал един профил от ФФ с много красиви снимки от манастири, на функциониращи църкви и такива в разруха, развала...исках да го пусна в съпровод с православен хор, но...се отказах. След "шовинистичните" ми изяви ще ми/ни/ви доиде в повече и православен фанатик във форума.
Абе да те питам. Какво според теб означава аватара ти? (не търси нишка в мисълта ми, няма такава. И спри да четеш между скобите, ако обичашБоЕВ написа:Изкуших се и го прочетох.vyara написа: Чети по-малко история и по-малко слушай хорове.
Ей на, за теб шега за мене истина! Бях избрал един профил от ФФ с много красиви снимки от манастири, на функциониращи църкви и такива в разруха, развала...исках да го пусна в съпровод с православен хор, но...се отказах. След "шовинистичните" ми изяви ще ми/ни/ви доиде в повече и православен фанатик във форума.
- Глас в пустиня
Жена си затова се страхуваш. Края на живата не е край. Смърта не е страшна, дори е красива в някой моменти. Викал съм я и съм я търсил, но постоянно ме отбягва.vyara написа: На мен пък ми е останало, че ако разбереш всичко за живота, тутакси ще умреш. Ама може и сама да съм го измислила - да се успокоявам за невежеството си или да се оправдавам, че обичам живота.
Аааа, тцъ, не е от пола. Не ти вярвам, Боев. Не вярвам, че ей сега, ако ти кажат: умирай, готов ли си, ще умреш с охота. Не ми се прави. Няма да има друг живот.БоЕВ написа:Жена си затова се страхуваш. Края на живата не е край. Смърта не е страшна, дори е красива в някой моменти. Викал съм я и съм я търсил, но постоянно ме отбягва.vyara написа: На мен пък ми е останало, че ако разбереш всичко за живота, тутакси ще умреш. Ама може и сама да съм го измислила - да се успокоявам за невежеството си или да се оправдавам, че обичам живота.
- Глас в пустиня
Нещо много умно...определено, но и аз не знам какво!:lol:vyara написа: Какво според теб означава аватара ти?
Шега! Игли, най обикновени. Като приказката за празната пушка дето гърмяла веднъж на 100 години празна.
Безопасната игла само изглежда безопасна, подходиш ли невнимателно към нея може да се убодеш до кръв.
Да, да. ама защо две, Боев, защо две. Ей това е, което ме гложди мене.БоЕВ написа:Нещо много умно...определено, но и аз не знам какво!:lol:vyara написа: Какво според теб означава аватара ти?
Шега! Игли, най обикновени. Като приказката за празната пушка дето гърмяла веднъж на 100 години празна.
Безопасната игла само изглежда безопасна, подходиш ли невнимателно към нея може да се убодеш до кръв.
Иначе безопасна игла - хубаво. Отворена безопасна - внимание! Обаче две. И то в различно състояние, че и във взаимодействие, евентуално. Умишление пълно. Загадка.
според мен рекламира 'безопасен' сексБоЕВ написа:Нещо много умно...определено, но и аз не знам какво!:lol:vyara написа: Какво според теб означава аватара ти?
- Глас в пустиня
я оставете смъртта да си почиваvyara написа:Ето на. Не си готов. Знаех си аз.БоЕВ написа:Много зависи кой и за какво го казва това. Къде е идеята? Безсмислената смърт, заради самата смърт си е...как да кажа - патология.vyara написа: Не вярвам, че ей сега, ако ти кажат...
нали е събота вечер,какви са тези настроения, а?
философи с философите му
я ударете по едно питие
- Глас в пустиня
vyara написа:Да, да. ама защо две, Боев, защо две. Ей това е, което ме гложди мене.БоЕВ написа:Нещо много умно...определено, но и аз не знам какво!:lol:vyara написа: Какво според теб означава аватара ти?
Иначе безопасна игла - хубаво. Отворена безопасна - внимание! Обаче две. И то в различно състояние, че и във взаимодействие, евентуално. Умишление пълно. Загадка.
- Глас в пустиня
Знаех си аз, че има по-дълбок смисъл.zmeu написа:според мен рекламира 'безопасен' сексБоЕВ написа:Нещо много умно...определено, но и аз не знам какво!:lol:vyara написа: Какво според теб означава аватара ти?
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня