James Brown
Barry White
Freddy Mercury
Eros Ramazzotti
Ще допълните ли списъка?
И една красива жена за аромат на китката: Tina Turner
искаш да кажеш, че няма откровено грозни или красиви неща?Rain написа::lol::lol:
Въпрос на разбирания.
И не вярвах, че някой още разделя нещата и хората на красиви и грозни ... Нюансите са прекалено много.
А ти защо така рано в неделя?
Айде, аз съм на работа - кафе, душ, ала-бала, ама ти?
А и това са линкове към песни, не към снимки ... Айде убеди ме, че съм пуснала една лоша, аммм?:rotfl24:
ТТ ми допада като енергияRain написа: Добре, да питам друго - Тина не те кефи, а за мъжовете каза, че имам вкус, каква е разликата? Чисто физическа или? В смисъл кое те кара да мислиш, че мъжете, които съм посочила, са красиви, а жената не е?
zmeu написа:ТТ ми допада като енергияRain написа: Добре, да питам друго - Тина не те кефи, а за мъжовете каза, че имам вкус, каква е разликата? Чисто физическа или? В смисъл кое те кара да мислиш, че мъжете, които съм посочила, са красиви, а жената не е?
предпочитам да я слушам без да я гледам
от мъже не разбирам и щом ти харесват - лошо няма
пък и си мисля, че визията има някакво значение
аз харесвам
http://youtube.com/watch?v=8oaMkcGEb0s
и
http://youtube.com/watch?v=HCgBVvYDd_g

Ооо даааа
търсиш, дето шаватSemiramis написа:хубави, ма днес мноо умряли ми идват
търсиш? кой търси?ELBI написа:търсиш, дето шаватSemiramis написа:хубави, ма днес мноо умряли ми идват
тебе поне те знам, че не си толкоз неразбираща...Semiramis написа:търсиш? кой търси?ELBI написа:търсиш, дето шаватSemiramis написа:хубави, ма днес мноо умряли ми идват
какво, че не разбрах?
БабоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооБаба Яга написа:с още двама талантливи мъже
Rain написа:БабоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооБаба Яга написа:с още двама талантливи мъже
Откъде го изровиииии?
ELBI написа:тебе поне те знам, че не си толкоз неразбираща...Semiramis написа:търсиш? кой търси?ELBI написа:търсиш, дето шаватSemiramis написа:хубави, ма днес мноо умряли ми идват
какво, че не разбрах?
Гоцкоооо!!!Semiramis написа:Rain написа:БабоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооБаба Яга написа:с още двама талантливи мъже
Откъде го изровиииии?
![]()
йес
От шкафа с хубави неща, баба.Rain написа:Гоцкоооо!!!Semiramis написа:Rain написа:БабоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооБаба Яга написа:с още двама талантливи мъже
Откъде го изровиииии?
![]()
йес