кьоркютюк къркан
кефещ кич
клъцнат кабел
килнат каскет
кльомбен клик
кискащ кикирик
кудкудякащ кукумицин
келяф келепир
като сте отпочналиRemmivs написа:Не, не мисля.vyara написа:Май трябва да размениш епитетите.
Конично кречетало
Кофти каубой
Китни креолки
картофени кексчета (може и кексчета краубули, за който е чел Ах, тази Алиса!)
куче касичка
кудкодякаща кукумявка
кутсуз кихот
Какво като красиво курдисахте каквито каламбури казахте? Колко къртовско копане ке копам да криейтна калпаво каренце с "к"?doktorka написа:като сте отпочналиRemmivs написа:Не, не мисля.vyara написа:Май трябва да размениш епитетите.
Конично кречетало
Кофти каубой
Китни креолки
картофени кексчета (може и кексчета краубули, за който е чел Ах, тази Алиса!)
куче касичка
кудкодякаща кукумявка
кутсуз кихот
куца кокошка
каламбурен кюнец
крастав коклюш
КИСЕЛА КРАСТАВИЦА
коневръзен капитализъм
кльосава караница
Насилието има много лица...esti написа:Зачетох се в една другофорумна тема за домашното насилие.
Има голяма разлика в реакциите на "жертвите" ако насилието е извън дома и упражнено от непознат/а и това вътре в дома и от съпруга/та.
Домашното насилие май се радва на повече разбиране и оневиняване.
А насилието си е насилие в крайна сметка, но явно има значение и кой е насилника.
Дали брака обезличава хората?
Ами адаптирай се, стига рива. Като си изпразниш главата от натрапвани модели, ще ти е по-лесно. Някъде да е написано кой какво и как трябва да прави, за да го хареса тоя или оня?Gaspode написа:Никогашvyara написа: Ха така! После да не ми ривеш от дамите пак...
Ривъ само от липса на Дами напоследък... което води евстевственнно до изчезване на Жентълмените тоже
Пък не ми се ще да съм изчезващ...
УчИ ме, що не... Само че искам присъствено... дистанционните форми нещо ме разочароватvyara написа: Ами адаптирай се, стига рива. Като си изпразниш главата от натрапвани модели, ще ти е по-лесно. Някъде да е написано кой какво и как трябва да прави, за да го хареса тоя или оня?
Гледай на света като на динамична система, тебе ли да уча?
Аз като додоф до София, ти се уплаши, нали. Сакън да не разбереш, че и аз може да съм прекрасна. Ама на, така ти се пада.Gaspode написа: УчИ ме, що не... Само че искам присъствено... дистанционните форми нещо ме разочароват
Ни щъ да съ адаптирам. Не ми харесва накъде е тръгнал света. Това последното съвсем сериозно.
Не е необходимо да се вместваш в някакъв модел за да си Дама или Жентълмен, според мен. То това или си го може човек или не.
И престани да се заяждаш с мен от засада, щото ще има![]()
Ама ха де
По какви причини?vyara написа: Аз като додоф до София, ти се уплаши, нали. Сакън да не разбереш, че и аз може да съм прекрасна. Ама на, така ти се пада.
На мен посоката на света не ми харесва по други причини.
моите почитания...Zmeu написа:с 3 е по-трудно
ку клукс клан
Или пък класиката с майор Михов в Москва...Remmivs написа:Е така е, ама не върви да разказвам онзи детски виц с британските бомбардировачи бомбардираха бомбай и кака кина кварталната к..ва каза ...Zmeu написа:с 3 е по-трудно
ку клукс клан
айде аз да завържа някаква интрига:4avdar4e написа:щъкаща щукаdoktorka написа:Щавена щипалкаZmeu написа:тогава трябва да е с някоя изчекната буква
примерно - 'щ'
Щастлива щръклица
щатен щъркел
щастлив Щрунц
"Там" не се мисли...vyara написа:Помот, помот... Ма ние тука обьядваме, ма кака, за кво да мислим.doktorka написа: аз съм вече там...ти си на една мисъл...и още се моташ...
Сещам се за вица с притоплянето на закуската на радиатора...doktorka написа: "Там" не се мисли...
"там" се действа...
после ще ьедьеш
Стига с тези пържени картофки бе ей! Така де, аз пък за този се сетих.maggot написа:Сещам се за вица с притоплянето на закуската на радиатора...
Пък аз се сетих за нещо, дето ми го разказват за истински случай - на един приятел на неговия познат най-добрия приятел го бил чул от приятеля на неговия най-добър и прочие :)doktorka написа: "Там" не се мисли...
"там" се действа...
после ще ьедьеш
Gaspode написа:
- Иби, иби, после ша цаливаш...
Абе, има някакви звездички на места и ми е трудно да разбера за какво всъщност става дума?Gaspode написа:
Пък аз се сетих за нещо, дето ми го разказват за истински случай - на един приятел на неговия познат най-добрия приятел го бил чул от приятеля на неговия най-добър и прочие :)
Та случката - некъде из Плевенско един снажен (къмто 1.90) момък си фанал некво местно гадже - миньонче. И като почнали там да се боричкат в леглото се стигнало до един КУРиозен момент - начи *бе си нашия и по некое време като се сгъне да целува и му излезе *балото... и после пак си *бе... и пак като целува му излезе *балото... и така докато и писнало на девойката и му рекла:
- Иби, иби, после ша цаливаш...
е, глей кво яко доказателство, че размерът има значение. и единият, и другият!Gaspode написа: - Иби, иби, после ша цаливаш...
Ти ся, не си ли го чувала. То върви комплект с "ша ма повтаргаш ли или да са огащвам?"latrevw написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
не съм, и не мога да спра да се смеяvyara написа:Ти ся, не си ли го чувала. То върви комплект с "ша ма повтаргаш ли или да са огащвам?"latrevw написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Много си изостанала, Латревоооо, Латревоо.latrevw написа:не съм, и не мога да спра да се смеяче и ти сега наля още...