Green Light написа:Към Елби: Да, и аз мисля че не се различаваме съществено. Но там където се различаваме - ти бъркаш. Относно прословутите инциденти в къщи - броя им е малък, огромния процент от тоя малък брой е с незаконно оръжие(а това говори за определен вид морал и отношение), но всичко това с лека ръка го пропускаме само при един разказ за наранено дете. Както и да е, не мисля че ще те убедя. Няма голямо значение дали бъркаш за инцидентите с писатолети в семействата в Америка или бъркам аз. Мисля че е излишно да ползваме статистиката в тоя спор, това се опитах да ти кажа. Според мен: повече оръжие в хората, по- независим народ, по- малко престъпност, повече отговорност. Тва си мисля
Към Сноу: Най- вероятната причина при която може да ми потрябва оръжието е да се опитат да ме оберат. Не че съм грозен или нещо, де... Бе, да не дава господ
не ми се искаше да разказвам, понеже съм се нагледала на простотиите на хора с разрештелни за оръжие и с професии с оръжие. хиляда наум имам, познавам човек, който не е бил в затвора за невнимание; пияни, на които им се търкаля оръжието по земята - достатъчно; малоумник, стрелящ уж във въздуха, но му е размътен погледа .... Психично здрави иначе.
Ще разкажа само как аз, която съм с претенции за отговорност, щях да застрелям човек. Бившият ми мъж имаше оръжие /