Страшен си!Strunz написа:Мисля да ви утоля (кротна) нагона със следното писание.
Някаква позната на мой познат го е писала. Софиянка от Русе, доколкото разбрах..
"Колежки
...
Та така си фантазирам аз, петък следобед е, позволено ми е, нали..."
Групов секс
Re: Групов секс
Не, сериозно не е мое. Допадна ми и затова ви го пращам. Хареса ми, че е писано от жена, а е в мъжки род.vyara написа:Твое е, не може да не е.Strunz написа: Ама това не е мое писание, сакън... :)
Strunz написа:....Преди колежките ходеха с дънки, после ги зарязаха, защото няма вече размер и сега ходят с едни басмени рокли с широки поли - стил "Таборът отива към небето"
- като минат покрай мен все едно съм в магазин за пердета.
Скоро ще тръгнат с рокли с долна арматура стил "Мария Антоанета" и тогава ще им монтираме светофарчета между бюрата да се разминават.
..."
Е кви битумни керемеди направих от смях, не е истина, жестоко е:rotfl24:
Последно промяна от Positum на 20.08.07, 13:15, променено общо 1 път.
екстра значиStrunz написа: аз ставам, ама само по принцип, иначе не :)
Е, поне спряхте да мислите за секс:)ppi написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не верваме. Докажи.Strunz написа:
Не, сериозно не е мое. Допадна ми и затова ви го пращам. Хареса ми, че е писано от жена, а е в мъжки род.
Жестоко:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
тцъ, за туй се не мисли, а се действаStrunz написа:Е, поне спряхте да мислите за секс:)ppi написа:
скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
Не. Рупаме чипс и го пробутваме с кола:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
да те черпя с едни шоколадови бисквити с кремfrisky lioness написа:Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
Аз пък хрупам бадеми и ги притиквам с минерална вода. Скука!Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
Бадемите са полезни - съдържат най-много калций от всички ядки.
И доста енергия, впрочем.vyara написа:Аз пък хрупам бадеми и ги притиквам с минерална вода. Скука!Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
Но като цяло е доста по-добре от чипс с кола и айсикю. Мда.
Историята и аз я правя на Щрунц, но от друга страна е доста как да кажа, липсва един особен привкус, може да му е от розовия период, не знам, или наистина да не е негова. Но кърти. Определено.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ахъм, особено ако са в компанията на уиски/бърбън (предпочитам:winkw:) или в краен случай конякvyara написа:Аз пък хрупам бадеми и ги притиквам с минерална вода. Скука!Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чудесно. Таман да си засладя след чипса:-)ppi написа:да те черпя с едни шоколадови бисквити с кремfrisky lioness написа:Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)

Roop and proboot :)frisky lioness написа:Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Анджък:lol::lol::lol:Strunz написа:Roop and proboot :)frisky lioness написа:Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)

Ама мойто не свирииииStrunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
Тази тема
е ега ти груповия секс!
наздраве!:-)
наздраве!:-)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
що бе - секс върху битумни керемиди...Strunz написа:Е, поне спряхте да мислите за секс:)ppi написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Щото много сте оплели конците, затова.ELBI написа:Що ни отказваш... изоставяш ни в критичен момент...Мнемозина написа:ELBI написа:Настъпи една малка бъркотия и чакам Мнемото да сложи ред и класификация...
Не става. Много са променливи класификаторите.
Справяйте се сами с живота, големи сте вече...
Panta rhei...
а арматури и сфетофарчета?ppi написа:да те черпя с едни шоколадови бисквити с кремfrisky lioness написа:Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
(това бе връх...)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ти сега кво искаш да кажеш,ELBI написа:що бе - секс върху битумни керемиди...Strunz написа:Е, поне спряхте да мислите за секс:)ppi написа:
две седмици трябва да се смея докле се извая цялостно
това праи 3 септември. Капаро 220 евро...ppi написа:ти сега кво искаш да кажеш,ELBI написа:що бе - секс върху битумни керемиди...Strunz написа:Е, поне спряхте да мислите за секс:)ppi написа:
тутакси намерих места за светофари в офисаELBI написа:а арматури и сфетофарчета?ppi написа:да те черпя с едни шоколадови бисквити с кремfrisky lioness написа:Strunz написа:скочихте на айсикютата сега, нали ? :)
(това бе връх...)
Знаеш ли ква била последната "Активия"? Не.Strunz написа: Набиват захар, мазнини и консерванти от които са постоянно изприщени и с хроничен запек и заради това смучат Активия- поради което имат постоянни газове.
"Активия с пълнени чушки".
Наздраве!:-)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
мерси, кога ще ми ги преведешELBI написа:това праи 3 септември. Капаро 220 евро...ppi написа:ти сега кво искаш да кажеш,ELBI написа:що бе - секс върху битумни керемиди...Strunz написа:Е, поне спряхте да мислите за секс:)ppi написа:
ppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
ППИ, защо такава дискриминация
Ми тогаз като незнаех, че е подходящо за моята възраст и си мислех, че с него се занимават отегчени полу-импотентни мъже около 50-60 с млади девойки срещу заплащане
Сега пак изпаднах от тая група
ми отнеси въпроса към комисията по дискриминацияlilly написа:ppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
ППИ, защо такава дискриминация
Ми тогаз като незнаех, че е подходящо за моята възраст и си мислех, че с него се занимават отегчени полу-импотентни мъже около 50-60 с млади девойки срещу заплащане
Сега пак изпаднах от тая група
- snowprincess
познавам семейни двойки в нашата възрастова група, които го практикуватppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)

- сър Айвънхоу
Когато става на въпрос за секс няма пряка връзка с годините, а с възможностите...ppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Абе винаги съм се чудила, при групов секс всички участници ли знаят, че са в група?:lol:
Или някои не ебават да ебават :)esti написа:Абе винаги съм се чудила, при групов секс всички участници ли знаят, че са в група?:lol:
Този твой фин изказ, ме накара да се замисля...Strunz написа:Или някои не ебават да ебават :)esti написа:Абе винаги съм се чудила, при групов секс всички участници ли знаят, че са в група?:lol:
Всъщност има ли друг секс освен групов?
Май всички сме в група.
Като анонимните алкохолици.
esti написа:Този твой фин изказ, ме накара да се замисля...Strunz написа:Или някои не ебават да ебават :)esti написа:Абе винаги съм се чудила, при групов секс всички участници ли знаят, че са в група?:lol:
Всъщност има ли друг секс освен групов?
Май всички сме в група.
Като анонимните алкохолици.
Ъ? Ти никога ли не си била само с един? :)
Абе, човек никога не може да е сигурен точно колко сме.Strunz написа: Ъ? Ти никога ли не си била само с един? :)
Значи някои влизат без билетчета - гратис... баси авантаджиите...esti написа:Абе, човек никога не може да е сигурен точно колко сме.Strunz написа: Ъ? Ти никога ли не си била само с един? :)