Групов секс
Групов секс
и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
Re: Групов секс
точно си уцелилаppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
на 26 вече те е яд, че си пробвала
ако са заедно, що неRemmivs написа:не мога да се изкажа, тъй като в посочената възраст не съм участвал в подобни занимания
не можем ли да инвертираме годините и да стане 32-52
така все още имам шанс да се изкажа някога по въпроса
всъщност моето питане е брои ли се за групов секс един мъж и много жени
щото Джоуи НЕ дели
това за възрастта е според мен. на 20 все още учиш, опитваш различни емоции, докато след 30 желанието за групов секс ми прилича на скука и липса на разнообразие между двама партнъори.
що да ме е яд бе, ти ядосваш ли се че караш колаStrunz написа:точно си уцелилаppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
Ама какъв въпрос заби, не е истина просто!ppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
Моето скромно мнение е, че е твърде разконцентриращо.
Предпочитам само един партньор. Иначе съм за свободата на това поприще - всеки да прави онова, което му харесва. А пък възрастта едва ли е някакъв критерий.
Ако е жигули в задръстване...ни А/С, ни серво...ppi написа:що да ме е яд бе, ти ядосваш ли се че караш колаStrunz написа:точно си уцелилаppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
е, пошегувах сеcaliostro написа: това е погрешна постановка на нещата
имаш потребност - правиш нещо
нямаш - не правиш
едва ли това е довод за да се каже - човек е задръстен
мислиш ли, че към групов секс се пристъпва заради потребност, която имаш. за общия случай говорим
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
да.latrevw написа:е, пошегувах сеcaliostro написа: това е погрешна постановка на нещата
имаш потребност - правиш нещо
нямаш - не правиш
едва ли това е довод за да се каже - човек е задръстен
мислиш ли, че към групов секс се пристъпва заради потребност, която имаш. за общия случай говорим
това е и мнението на спецовете в тази част на познанието.
не,бе, тя само анкети пускаStrunz написа:latrevw написа:ей, много извратеняци по тоя свят беcaliostro написа:
да.
това е и мнението на спецовете в тази част на познанието.
що обиждаш ppi сега...приискало й се...нека пробва:)
а и май й е минала възрастта според първоначално представените данни
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
е, ама не е честно така тогава, бързо разказвай, как беше, що беше, да не си умра непросветена, едно е да си плямпам, друго е да чуя опита:-)ppi написа:тя отлетя направо, всичко си взех оттам, и затуй пускам анкетиlatrevw написа:
ей значи сега ми излезе име вече:evil: що реши, че това е анкета, това си е един съвсем обикновен въпрос, нали не приемаш като анкета и втората част на отговора миvyara написа:Всъщност, защо наистина пускаш анкета точно за товаppi написа: тя отлетя направо, всичко си взех оттам, и затуй пускам анкети
а/ за да взема решение дали да опитам
б/за да разбера дали някой друг е опитал
в/защото....
Виж, че сама си написала, че е анкетаppi написа:ей значи сега ми излезе име вече:evil: що реши, че това е анкета, това си е един съвсем обикновен въпрос, нали не приемаш като анкета и втората част на отговора миvyara написа:Всъщност, защо наистина пускаш анкета точно за товаppi написа: тя отлетя направо, всичко си взех оттам, и затуй пускам анкети
а/ за да взема решение дали да опитам
б/за да разбера дали някой друг е опитал
в/защото....
Споко, бе.
ppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
муахаха.....
тая теория ми я развиваше едно младо момче преди време..
много ме впечатли, че живее с мисълта, че неговото поколение е открило груповия секс
като ми излязат мемоарите ще разбереш:winkw:latrevw написа:е, ама не е честно така тогава, бързо разказвай, как беше, що беше, да не си умра непросветена, едно е да си плямпам, друго е да чуя опита:-)ppi написа:тя отлетя направо, всичко си взех оттам, и затуй пускам анкетиlatrevw написа:
Миии, не съм съгласна. Аз лично се почуствах Жена едва след 33, май тогава някъде направих с разума си разликата между спорта и удоволствието. Тъй че не знам кво ме чака като ударя 40 примерно 
А иначе, щом на някого нещо доставя удоволствие, е съвсем нормално... Оубаче, аз понеже съм адски ревнива, не си представям да си деля Мойто с някоя
А иначе, щом на някого нещо доставя удоволствие, е съвсем нормално... Оубаче, аз понеже съм адски ревнива, не си представям да си деля Мойто с някоя
Я да видим дали правилно съм разбрал.ppi написа:Е да де, гр.с. е колективен спорт.4avdar4e написа:Миии, не съм съгласна. Аз лично се почуствах Жена едва след 33, май тогава някъде направих с разума си разликата между спорта и удоволствието. Тъй че не знам кво ме чака като ударя 40 примерно![]()
Та ставаш днес. Едно ти е сексуално такова, дет са вика ти иде да изплющиш и консиержа, опазил го господ, но решаваш, че вече не си на възраст да се впуснеш в такива неблагоразумия.
Пиеш си кафето, дъвчеш филтъра и правиш резки с педикюр по паркета.
После се сещаш какво е било на 23-25...доядява те, че няма да го бъде пак и решаваш поне да се похвалиш какво е било на останалите.
Но със уговорката, че ще го представиш заобиколно и ще летят шамари ако някой предположи незаобиколното:)
Неспа? :)
Проникновено!Strunz написа: Я да видим дали правилно съм разбрал.
Та ставаш днес. Едно ти е сексуално такова, дет са вика ти иде да изплющиш и консиержа, опазил го господ, но решаваш, че вече не си на възраст да се впуснеш в такива неблагоразумия.
После се сещаш какво е било на 23-25...доядява те, че няма да го бъде пак и решаваш поне да се похвалиш какво е било на останалите.
Но със уговорката, че ще го представиш заобиколно и ще летят шамари ако някой предположи незаобиколното:)
Наспах се, мерсиStrunz написа:Я да видим дали правилно съм разбрал.ppi написа:Е да де, гр.с. е колективен спорт.4avdar4e написа:Миии, не съм съгласна. Аз лично се почуствах Жена едва след 33, май тогава някъде направих с разума си разликата между спорта и удоволствието. Тъй че не знам кво ме чака като ударя 40 примерно![]()
Ти ся нещо конкретно и скорошно ли имаш в предвид?Remmivs написа:не мога да се изкажа, тъй като в посочената възраст не съм участвал в подобни занимания
не можем ли да инвертираме годините и да стане 32-52
така все още имам шанс да се изкажа някога по въпроса
всъщност моето питане е брои ли се за групов секс един мъж и много жени
щото Джоуи НЕ дели
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ако те навиват някои, пробвай и разкажи как еppi написа:и има ли възрасти за него? Скромното ми мнение е, че това занимание е подходящо до към 23-25г. Какво мислите за това?:-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ppi написа:Наспах се, мерсиStrunz написа:Я да видим дали правилно съм разбрал.ppi написа:Е да де, гр.с. е колективен спорт.4avdar4e написа:Миии, не съм съгласна. Аз лично се почуствах Жена едва след 33, май тогава някъде направих с разума си разликата между спорта и удоволствието. Тъй че не знам кво ме чака като ударя 40 примерно![]()
тцък, за това си говорихме с приятели миналата седмица и реших да го пусна тук. интересо ми е, капиши? мнооого съм любознателна, не страдам по миналото, а се радвам на бъдещето дето ме чака:-), а пък за секса във всякаквите му варианти, то си зависи от начина на живот. един е живял на по-големи обороти, друг сега набира скорост, всеки с времето си:-)
Ти сега ли набираш скорост?
не, но може би ти си на старта, а:-)Strunz написа:ppi написа:Наспах се, мерсиStrunz написа:Я да видим дали правилно съм разбрал.ppi написа:Е да де, гр.с. е колективен спорт.4avdar4e написа:Миии, не съм съгласна. Аз лично се почуствах Жена едва след 33, май тогава някъде направих с разума си разликата между спорта и удоволствието. Тъй че не знам кво ме чака като ударя 40 примерно![]()
тцък, за това си говорихме с приятели миналата седмица и реших да го пусна тук. интересо ми е, капиши? мнооого съм любознателна, не страдам по миналото, а се радвам на бъдещето дето ме чака:-), а пък за секса във всякаквите му варианти, то си зависи от начина на живот. един е живял на по-големи обороти, друг сега набира скорост, всеки с времето си:-)
Ти сега ли набираш скорост?