който може-го може...
п.с. чакам отговора ти на въпроса ми...
Може ли аз да ти отговоря!doktorka написа:
a после всички ще сме ти свидетели,че се е спънал и е паднал по стълбите!БоЕВ написа:Може ли аз да ти отговоря!doktorka написа:
Значи, точно заради това оружие не ща. При това положение, независимо дали крадеца е въоръжен или не, ще му счупя първо двата крака, а след това ще му троша пръстите крадливи с чук един по един и така докато реша да извикам полиция, когато те пристигнат все ще измисля нещо.
Не, бе... Ми той, БоЕВ, през тва време нали си пишеше с нас... Ето ти алиби...doktorka написа:a после всички ще сме ти свидетели,че се е спънал и е паднал по стълбите!БоЕВ написа:Може ли аз да ти отговоря!doktorka написа:
Значи, точно заради това оружие не ща. При това положение, независимо дали крадеца е въоръжен или не, ще му счупя първо двата крака, а след това ще му троша пръстите крадливи с чук един по един и така докато реша да извикам полиция, когато те пристигнат все ще измисля нещо.
така му се пада!:blum::blum:

е тъй де.[unknown] написа:Не, бе... Ми той, БоЕВ, през тва време нали си пишеше с нас... Ето ти алиби...doktorka написа:a после всички ще сме ти свидетели,че се е спънал и е паднал по стълбите!БоЕВ написа:Може ли аз да ти отговоря!doktorka написа:
така му се пада!:blum::blum:
БоЕВ написа:Хе-хе-е-е-е-е. Личи си че сте нямали проблеми с правосъдието.
За какаво алиби си говорим, след като си на местопр...произшествието. Номера е, да объркаш разследващите, а след това и съда, с неадекватна реакция породена от стрес, афект и тн. Сега, образно да си представим описаният от мен случай - идва полицията и к`во прайм...а така, треперим, пелтечим, ръкомахаме некоординирано - ахмакът му с ахмак се наврял в гаража, отворил колата, вдигнал капака и взел да човърка, търси начин да стартира двигателя, добре, ама е пропуснал май да изключи от скорост, двигателят пали, колата тръгва и го приклещва до стената, в следствие на удара, на пича му са строшени краката, а капака пада и му размазва ръцете. Аз, естествено чувам данданията, слизам и О, ужас, спускам се да помагам, дърпам човека след това го оставям, вдигам капака, изпускам го, пак го вдигам и така няколко пъти...де да знам в паниката може и да съм навредил. Все пак аз съм неосъждан и примерен гражданин - моята дума срещу неговата.
doktorka написа:БоЕВ написа:Хе-хе-е-е-е-е. Личи си че сте нямали проблеми с правосъдието.
За какаво алиби си говорим, след като си на местопр...произшествието. Номера е, да объркаш разследващите, а след това и съда, с неадекватна реакция породена от стрес, афект и тн. Сега, образно да си представим описаният от мен случай - идва полицията и к`во прайм...а така, треперим, пелтечим, ръкомахаме некоординирано - ахмакът му с ахмак се наврял в гаража, отворил колата, вдигнал капака и взел да човърка, търси начин да стартира двигателя, добре, ама е пропуснал май да изключи от скорост, двигателят пали, колата тръгва и го приклещва до стената, в следствие на удара, на пича му са строшени краката, а капака пада и му размазва ръцете. Аз, естествено чувам данданията, слизам и О, ужас, спускам се да помагам, дърпам човека след това го оставям, вдигам капака, изпускам го, пак го вдигам и така няколко пъти...де да знам в паниката може и да съм навредил. Все пак аз съм неосъждан и примерен гражданин - моята дума срещу неговата.
Искри, Капинчо, не се ръгай и ти.Капинчо написа:Бе нещо ми се е намокрил фитила и гледам - искри, та реших да прихвана.БоЕВ написа:Когато прехвърчат искри - думите са излишни.Капинчо написа:Е, дай сега да си общуваме само с емотикониБоЕВ написа:doktorka написа:
Къде се буташ -А!:lol:
БоЕВ написа:Хе-хе-е-е-е-е. Личи си че сте нямали проблеми с правосъдието.

Да, за пистолети говори въпреки закачката...esti написа:Аааа, Грийна за пистолет ли говорел...[unknown] написа:Това е, нали. И тук си има гъзария, снобизъм. Защо Глок или Зиг Зауер, а не Макаров, примерно?..Green Light написа: Изискан, дълъг и красив...
Риторичен въпрос.

Е, не е заради цената.[unknown] написа:Това е, нали. И тук си има гъзария, снобизъм. Защо Глок или Зиг Зауер, а не Макаров, примерно?..Green Light написа: Изискан, дълъг и красив...
Риторичен въпрос.
македонците са едни лайнари и нищо повечеlatrevw написа:възмутена съм аз!
на това вероятно му казват родолюбие, точно македонците взели да оправят съседите ибахти
Темата първо беше за този клип, обаче ние я оспамихме и Незнайния я прекръсти, с което съвсем ни обърка.Remmivs написа:кой клип
Благодаря, Лейди Мнемозина!Мнемозина написа:Темата първо беше за този клип, обаче ние я оспамихме и Незнайния я прекръсти, с което съвсем ни обърка.Remmivs написа:кой клип
Моля, Милорд, удоволствието беше мое.Remmivs написа: Благодаря, Лейди Мнемозина!
Този клип беше изтекъл по жицата преди празниците.
Всъщност, аз мисля, че тук на Балканите (а и не само, като се замисля) има някакво трагикомично объркване. Нито ние сме пряката кръв на Дуло, нито гърците са чистокръвни елини, нито македонците са наследници на Филип. Всичко е смесено и разбъркано в един взривоопасен коктейл, за съжаление. Но е интересно да отбележа, че всички носим един адамов маркер. Всички мъже до един могат да се проследят назад до общ прародител. И не ми е чудно. Всичко е едно.