...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:44, променено общо 2 пъти.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Даже няма да го гледам. Не ми се занимава. Но днес по телевизията, вече не помня предаване ли беше, но в някакъв репортаж от там, казаха: "И пак се наложи да оправяме традиционната македонска грешка - пак бяха обърнали националното ни знаме с червеното нагоре".
Може би трябва да сме поласкани от специалните усилия на някои хора.... Но понеже не разбирам от политика, ще кажа само, че подобни опити са жалки, макар и просташки. Засега само ги пренебрегвам.
И защо ли изобщо се изказах. Това противоречи на моята незаинтересованост.
Но клипа все пак не го гледах.
Може би трябва да сме поласкани от специалните усилия на някои хора.... Но понеже не разбирам от политика, ще кажа само, че подобни опити са жалки, макар и просташки. Засега само ги пренебрегвам.
И защо ли изобщо се изказах. Това противоречи на моята незаинтересованост.
Но клипа все пак не го гледах.
Изкушенията са създадени, за да може човек да им се отдаде изцяло!doktorka написа:ми не знам...vyara написа:Че какво изкушение може да бъде някакъв политически клип. Политиката ми действа отблъскващо.doktorka написа: завино устояваш на изкушения:blum:
ма си уточнила че не си го гледал...
устояла си на изкушението
Ако е успялда устои, що за изкушение е това?
потушение?leonsio написа:Изкушенията са създадени, за да може човек да им се отдаде изцяло!doktorka написа:ми не знам...vyara написа:Че какво изкушение може да бъде някакъв политически клип. Политиката ми действа отблъскващо.doktorka написа: завино устояваш на изкушения:blum:
ма си уточнила че не си го гледал...
устояла си на изкушението
Ако е успялда устои, що за изкушение е това?
Аксиоматично приемам, че се отдаваме на всяко изпречило се огнено изкушение, с оглед на преборването с него, а какво е едно победено изкушение освен потушение?Мнемозина написа:Не, не е логично така от твоята гледна точка.leonsio написа:Потушението иде след изкушениетоdoktorka написа: потушение?
Потушението трябва да е след неустояването.
Аааа, искаш да кажеш, че потушението е едно и също с отдаването?leonsio написа:Аксиоматично приемам, че се отдаваме на всяко изпречило се огнено изкушение, с оглед на преборването с него, а какво е едно победено изкушение освен потушение?Мнемозина написа:Не, не е логично така от твоята гледна точка.leonsio написа: Потушението иде след изкушението
Потушението трябва да е след неустояването.
Че то не е интересно тогава да му се отдаваш на изкушението.
Panta rhei...
Re: И-вааааааааа,
Погледах малко.[unknown] написа:тия момци, яко са се надървили....
Върло се изнервям от подобни неща. Където и да са правени.
Panta rhei...
ести,esti написа:....но не го догледах.esti написа:Вече съвсем ме изкуши - отивам да го гледам.Мнемозина написа:Препоръчвам ти да устоиш на точно това изкушение.esti написа:Уффф, изкушавате ме и аз да го гледам сега...
извинявам се за намесата,обаче тоз аватар да вземеш да го махнеш.
не ми се струва добре да гледаме снимка на дете с оръжие.
сложи някоя кака или някой готин пич с оръжие.
не и дете.
ако ме разбираш.
прекалено буквално го виждаш - има разни символики тук....но ако дразни ще го махнаdoktorka написа:
ести,
не и дете.
ако ме разбираш.
- Глас в пустиня
Ненормалници - тия са генетично увредени. Само до преди месец сочеха среден пръст и крещяха - умрете бугари. И то осем, девет годишни деца.
Кофти, защото, когато казвам че, небива да се приема на юнашко доверие и с отворени обятия всеки съсед, преди да е показал недвусмислено, че е надживял дребните балкански страсти - бивам немедлено посочван с пръст и заклеймяван като шивинист.
Кофти, защото, когато казвам че, небива да се приема на юнашко доверие и с отворени обятия всеки съсед, преди да е показал недвусмислено, че е надживял дребните балкански страсти - бивам немедлено посочван с пръст и заклеймяван като шивинист.
- Глас в пустиня
На мен пък ми харесваше. Носенето, и боравенето с оръжие е философия. Може много да се говори, но нямам време, само ще спомена че, щерката още беше много малка, когато я научих да стреля с въздушната пушка. Сега прави младежите на петстинки по панайрните стрелбища - но никога не е, и няма да стреля по живи цели(птици, кучета, котки, хора...ако ситуацията не го изисква и не е крайно наложително).esti написа:прекалено буквално го виждаш - има разни символики тук....но ако дразни ще го махнаdoktorka написа:
ести,
не и дете.
ако ме разбираш.
Супер си беше аватара Ести.esti написа:И на мен.БоЕВ написа:
На мен пък ми харесваше.
Дали да не си го върна?
Но пък ако дразни хората....
Къде го изнамери?
Аз съм за оръжията, не виждам нищо лошо в това да се възпитава детския интерес нататък. Ако детето е достатъчно информирано, няма да се получи схемата - чеде стреля с газов в главата другарчето си. Мисля си, че така се получава, когато оръжията се заключват в каси и не се говори с децата за тях. Детето като хване пищова на масата, от любопитство го щраква.
По принцип темата деца-оръжия не е никак лесна и простичка.Rain написа:
Супер си беше аватара Ести.
Къде го изнамери?
Аз съм за оръжията, не виждам нищо лошо в това да се възпитава детския интерес нататък. Ако детето е достатъчно информирано, няма да се получи схемата - чеде стреля с газов в главата другарчето си. Мисля си, че така се получава, когато оръжията се заключват в каси и не се говори с децата за тях. Детето като хване пищова на масата, от любопитство го щраква.
Освен това според мен няма универсална схема - винаги трябва да се подхожда индивидуално, според детето.
Но що се отнася до аватара там внушенията са други - поне от моя гледна точка.
Няма агресия.
Дори оръжие и дете няма.
Но това си е мой поглед.
Хъм.... в оръжието винаги има агресия. То затова е създадено...esti написа:По принцип темата деца-оръжия не е никак лесна и простичка.Rain написа:
Супер си беше аватара Ести.
Къде го изнамери?
Освен това според мен няма универсална схема - винаги трябва да се подхожда индивидуално, според детето.
Но що се отнася до аватара там внушенията са други - поне от моя гледна точка.
Няма агресия.
Дори оръжие и дете няма.
Но това си е мой поглед.
П.П. И аз съм от тези, които не го харесват. Но! Държа да подчертая, че избора на аватар си е лично твое
решение. Знаеш ли колко ще му се зарадвам на някой, ако ми каже да си сменя аватара...

Не е съвсем така - и за защита е създадено, затова не трябва съвсем да го отричаме.[unknown] написа:
Хъм.... в оръжието винаги има агресия. То затова е създадено...
Освен това, когато го гледаме на картинка не е задължително винаги да внушава агресия.
Ето в този аватар може да се види не дете с оръжие, а описание на абсурда на еманципацията например. Детето, като символ на нежната и беззащитна жена, която си е сложила мъжка риза и е грабнала пищоф - колкото гротесктно изглежда то, толкова и несвойствена и нетипична е ролята на жената-мъж.
Или пък....
Илюстрация на това, как никога не трябва да се доверяваме безрезервно на изглеждащите нежни, чисти и непорочни (тук пак детето като символ) хорица, които не винаги са толкова беззащитни, слаби и безопасни (символ - мъжката риза и вратовръзка и пищова).
А защо не и....
Изобразяване на победата на доброто над злото.
Въпреки крехката си възраст детето (доброто) е хванало с две ръце (овладяло е, контролира) оръжието (злото).
Абе още мнооооого неща могат да се видят, но засега ще спра.
Виж сега, когато става дума за такива като мен, дето не пропускат да се изкажат и са от постоянното присъствие в темите, трябва да се съобразяваме, защото наистина е дразнещо във всяка тема по няколко пъти да се появява аватар, който образува някакъв стрес или неприятно чувство в околните.П.П. И аз съм от тези, които не го харесват. Но! Държа да подчертая, че избора на аватар си е лично твое
решение. Знаеш ли колко ще му се зарадвам на някой, ако ми каже да си сменя аватара...
Рожбо златна,Rain написа:Супер си беше аватара Ести.esti написа:И на мен.БоЕВ написа:
На мен пък ми харесваше.
Дали да не си го върна?
Къде го изнамери?
от горния постинг става ясно че:
1.нямаш деца.
2.нямаш хабер от оръжие.
трай си.
п.с. МЪЖжж-е къде си да им дадеш един по-вътрешен поглед върху нещата.
esti написа:
Ще ви цункам и дветеdoktorka написа:
, щото не мисля да влизам в пререкания, заради някакъв си аватар... П.П. Докторке, дай да сменим твоя, а?! Ми от две две години си с него... Знаеш ли как омръзва тая търчаща, петниста котка...

Дали имам деца или нямам, какво е значението? Имам познати с оръжия и деца и не си спомням някой да е споменавал, че детето изпитва жажда да гръмне съседа. Напротив - много от тях са давали на децата си да пробват.doktorka написа:Рожбо златна,Rain написа:Супер си беше аватара Ести.esti написа:И на мен.БоЕВ написа:
На мен пък ми харесваше.
Дали да не си го върна?
Къде го изнамери?
от горния постинг става ясно че:
1.нямаш деца.
2.нямаш хабер от оръжие.
трай си.
п.с. МЪЖжж-е къде си да им дадеш един по-вътрешен поглед върху нещата.
Аз хванах оръжия в късния тинейджърски период и нямам нито един произволен изстрел. Това не попречи на двама да се гръмнат тук миналото лято - единия гръмнал авера си в сърцето, така че едва ли съм човека, който трябва да мълчи. Но мерси за дружелюбното ти отношение към изказването ми. Искам да ти кажа само, че стрелям от три години. Ей-така, да се знае колко точно си нямам понятие от оръжия.
Ще ви цункам и двете
, ще ви подаря китки-
, щото не мисля да влизам в пререкания, заради някакъв си аватар...
П.П. Докторке, дай да сменим твоя, а?! Ми от две две години си с него... Знаеш ли как омръзва тая търчаща, петниста котка...
[/quote]
Заплес.
ние двете с Ести не сме в никакво пререкание.
аз на нея казах "тенкс".
тииии ,знаеш ли що зор докато админите ми го направиха аватара преди толко време?
мислиш аз знам как да си го сменям?
освен това...
"вълкът кожата си мени,нрава -не"
и да ми смениш аватара...пак ще съм такава "бързонога" и "хищна":blum::blum:

, щото не мисля да влизам в пререкания, заради някакъв си аватар... П.П. Докторке, дай да сменим твоя, а?! Ми от две две години си с него... Знаеш ли как омръзва тая търчаща, петниста котка...
Заплес.
аз на нея казах "тенкс".
тииии ,знаеш ли що зор докато админите ми го направиха аватара преди толко време?
освен това...
Аз хванах оръжия в късния тинейджърски период и нямам нито един произволен изстрел. Това не попречи на двама да се гръмнат тук миналото лято - единия гръмнал авера си в сърцето, така че едва ли съм човека, който трябва да мълчи. Но мерси за дружелюбното ти отношение към изказването ми. Искам да ти кажа само, че стрелям от три години. Ей-така, да се знае колко точно си нямам понятие от оръжия.
[/quote]
както цитираше навремето един наш много виден клубар ( къде е Сет-я напоследък?)
"Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е до го направиш"*

* "Мъжки времена"
п.с. Сетя е човекът заради когото 2-3 други видни клубари са "ковбойци" сега...
както цитираше навремето един наш много виден клубар ( къде е Сет-я напоследък?)
"Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е до го направиш"*
* "Мъжки времена"
п.с. Сетя е човекът заради когото 2-3 други видни клубари са "ковбойци" сега...
Казах, че аз не искам да влизам в пререкание с васdoktorka написа: Заплес.
аз на нея казах "тенкс".
освен това...
Знам, знам...помня как оторизира Рем да ти го качи. Ама, аз ще те науча, ако искаш- не е никак сложно
А колкото до "бързонога" и "хищна", можем да ти намерим една черна пантера, примерно...